Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zničehonic mi nejde WiFi na notebooku. Nic jsem s tím nedělala. Internet mi jde na mobilu. Co s tím?
Restartovat počítač, nebo restartovat wifi router a nebo vypnout a zapnout wifi na počítači (na klávesnici mají některé notebooky na to tlačítko).
@Martina1991 píše:
Restartovat počítač, nebo restartovat wifi router a nebo vypnout a zapnout wifi na počítači (na klávesnici mají některé notebooky na to tlačítko).
Nevím, kde je zapnout WiFi. ![]()
Vše jsem již zkusila restartovat. Nepomohlo to.
@katyna1984 píše:
Zkus společně stisknout klávesy Fn a F7
Nepomohlo.
A když myší klikneš do spodní lišty na ikonu vypnuté wifi, nabídne ti to znovu zapnout wifi a nebo nastavení sítě a internetu, tam by to mělo jít zapnout ručně
Nebo si v menu ve startu najed na nastavení, dej sít a internet a zkus to zapnout ručně. Pokud to ani tak nepůjde, je tam něco blbě. Na starém notebooku mi to nešlo ani takto a musela jsem přes kabel ![]()
Tohle se mi nedávno stalo taky, všude internet šel, ale na notebooku ne
Zkus odebrat síť, a znovu přidat (vyplnit název a heslo wifi)..a nebo můžeš mít zastaralé ovladače, takže aktualizovat.. Ale těžko se mi to takhle na dálku vysvětluje, zkus kouknout na internet, je tam spoustu návodů ![]()
Zkus zmáčknout klávesu F12. Mně u ní svítí červené světýlko, je-li vypnutá, modré, je-li zapnutá.
Ještě dneska mi to šlo. A teď, co to zkouším, tak to i chvilku šlo - asi minutu, ale pak skočilo WiFi vypnuto a od té doby to nejde.
A když se připojíš kabelem, internet jde? Pokud to nepůjde ani tak, je to bohužel asi na odbornější zásah.