Nejdražší módní kousek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14611
4.1.23 07:07

Mám hodně věci pietro filipi, dost získaných i zadarmo nebo za par stovek, pracovala jsem tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
4.1.23 07:08

Tohle mě teda vůbec nebere. Jsem ochotná investovat do přírodních materiálů a domácí výroby, šetřím si teď na kabát a svetr z vlny, nějaké hodně teplé zimní boty, jsem po rodičovské dovolené, takže to vidím až na příští zimu. Plus bych chtěla kožený batoh na notebook. Radši budu investovat do přírodních materiálů, než designových kabelek. Které beztak nemám kam nosit :-) Nejdražší věci, které jsem si koupila, jsou kozačky za 2500,– a halenka z merina za asi dva tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
4.1.23 07:08

Teď když krachli a už dávno tam nepracuju, porad tapu, kde nakupovat, byla jsem zvykla na ten styl a hlavně na to, ze to mužu sehnat lacino :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
4.1.23 07:12

Já mám asi nejdražší vlněný kabát za cca 12 tisíc. Jinak jsem spíš ochotná a schopná :mrgreen: utratit hodné za kabelku nebo hodinky. U toho mám pocit, že to aspoň trochu „uchovává“ hodnotu a kdyby bylo nejhůř, tak se to dá prodat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.1.23 07:34

Nejdražší mám šaty Pietro Filipi přes 7 tisíc a kozačky za 4500, ty mám skoro 10 let ;)

Já chci kabelku od Prady, ale to je takový dream na důchod, teď investuji hlavně do dětí, kabelky mám do 3tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13208
4.1.23 07:34

Kupuju v SH a odtud mám plno značkových věcích. Samy prodavačky to neznají, takže neví, co je to za kousky. Vlněný svetr Ralph Lauren asi za 140,–… Společenské šaty Ralph Lauren, které jsem viděla v obchodě v jiné barvě za 6000,–, mám za 120,– a nejlepší počin je asi kabelka z krokodýlí kůže za 60,– Kč…
Jinak když je holka hezká, tak nic značkového nepotřebuje, jen dobře sedící spodní prádlo…no a zbytekholek to dohání kvalitou a značkou…ale pořád je to jen oblečení…
Myslím si, že mnohem důležitější je čistá pleť, zdravé vlasy a zuby a pak teda pevná štíhlá postava… Tím se nic nezkazí…
Naopak to oblečení je prostě pořád jen oblečení.
Něco jiného je kvalitní vybavení třeba na horskou turistiku nebo kvalitní běžecké boty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.1.23 07:44

Kdysi dávno jsem si koupila sako a to mám dodnes. Dřív byl asi za 1500, což před víc jak 20 lety bylo pro mě docela dost. Mám ráda kvalitní kožené boty. Ale na kabelčičky a parfémky si nepotrpím. Kabelku mám od místního prodejce kožené galanterie, batoh ze sportovního obchodu. Šperky jsem dostala, nové a nové mít nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.1.23 07:46

a

@Semtex píše:
Teď když krachli a už dávno tam nepracuju, porad tapu, kde nakupovat, byla jsem zvykla na ten styl a hlavně na to, ze to mužu sehnat lacino :zed: :zed: :zed:

To chápu, mám pár věcí Pietro Filipi a ta kvalita a styl byl někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
4.1.23 07:54

Zajimava diskuze, docela me zajima jak to maji jine holky.. ja teda nic draheho nemam, boty kupuju do tisicovky, obleceni taky.. vubec me to neláká mit drahou kabelku, beztak by si kazdy myslel ze je to fejk z trznice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
4.1.23 07:58

Připlatit si za kvalitu to ano, platit nehorázné sumy za značku ani náhodou. Nikdy jsem to nějak nepochopila, k čemu by mi byly předražené značkové věci. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13208
4.1.23 08:01

Tak někteří lidé si značkovými věcmi zvyšují svůj sociální status…to je hodně patrné u Ukrajinců…ti si na značky hodně potrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.1.23 08:03
@Magical-eyes píše:
Tak někteří lidé si značkovými věcmi zvyšují svůj sociální status…to je hodně patrné u Ukrajinců…ti si na značky hodně potrpí.

To jsem už zaznamenala. Včera jsem prepla telku a byla tam stará Výměna manželek. Žili v pididomku, zuby nic moc, ale do auta nasedala patrně s kabelkou Guess. A měla východní přízvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.1.23 08:06

Nejdražší věc, kterou jsem si koupila a dá se považovat za módu jsou hodinky Tag Heuer, je to už spousta let a vysolila jsem za ně tehdy skoro 70 tisíc :pankac: Byly krásné a hlavně nadčasové, nosila jsem je ještě před pár lety, teď už nosím chytráky nebo nic 8) Jinak mám asi nejvíc peněz uložených ve špercích, to beru jako investici - náramky, prsteny, náušnice atd. Drahé kameny, neokázalé, ale pokud možno vysoce čistým brusem, tudíž drahé. Beru to i jako investici. Hadry mi nic moc neříkají, nesnáším nakupování. Obzvlášť některé věhlasné značky typu TH, Calvin Klein, LIU JO a pod. - když jsem nedávno v Americe viděla za jaké drobné se to dá nakoupit, a za kolik se to prodává tady, tak jsem trošku přehodnotila přístup :mrgreen: Ale když už si něco koupím, tak se snažím sahat po kvalitní věci, která vydrží. Nejsem typ, který potřebuje každou zimní sezónu novou bundu na svah, takže třeba už 3. rokem si vystačím s vytunenou Spyderkou, která stála kolem 15k a je pořád úžasná, klidně ji ještě jednu-dvě sezóny unosím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
4.1.23 08:06
@Magical-eyes píše:
Kupuju v SH a odtud mám plno značkových věcích. Samy prodavačky to neznají, takže neví, co je to za kousky. Vlněný svetr Ralph Lauren asi za 140,–… Společenské šaty Ralph Lauren, které jsem viděla v obchodě v jiné barvě za 6000,–, mám za 120,– a nejlepší počin je asi kabelka z krokodýlí kůže za 60,– Kč…
Jinak když je holka hezká, tak nic značkového nepotřebuje, jen dobře sedící spodní prádlo…no a zbytekholek to dohání kvalitou a značkou…ale pořád je to jen oblečení…
Myslím si, že mnohem důležitější je čistá pleť, zdravé vlasy a zuby a pak teda pevná štíhlá postava… Tím se nic nezkazí…
Naopak to oblečení je prostě pořád jen oblečení.
Něco jiného je kvalitní vybavení třeba na horskou turistiku nebo kvalitní běžecké boty…

Co je SH?
Mne udela taky vetsi radost, kdyz takovy kousek ulovim v sekaci :mrgreen:
Nosim veci kvalitni, treba boty dost drahy, ale znacky me moc neberou, nehodlam platit jen za znacku, proc jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.1.23 08:07
@mroe píše:
Co je SH?
Mne udela taky vetsi radost, kdyz takovy kousek ulovim v sekaci :mrgreen:
Nosim veci kvalitni, treba boty dost drahy, ale znacky me moc neberou, nehodlam platit jen za znacku, proc jako?

Sekáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák