Nejdražší módní kousek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10919
4.1.23 13:44
@azaleila píše:
Second hand - miluju :srdce:

I já! Mám velkou část šatníku ze SH, moje kamarádka je majitelka jednoho u nás. Takže kolikrát mi přinese nějaký oblečení až domů, já si to v klidu vyzkouším a vrátím, co nechci. Takhle se mi nakupuje nejlíp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22777
4.1.23 13:45

Jinak pár kultovních značkových kousků se mi líbí (třeba birkinka :) ), ale ne kvůli značce, ale prostě pro to, jak vypadají. Kdysi se mi strašně líbil jeden prsten s perlou - pro ten nápad, byl prostě zajímavý. Kéž by to byla bývala nějaká obyčejnější „bižu“, ale ne-e, bylo to bílý zlato s pravou perlou za asi 60 tisíc, tak nic no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22777
4.1.23 13:48

@Ernais Posledních cca 5 let bohužel jo, stále nahoru :oops: nenápadně, ale setrvale. A ukládá se mi to jinam, než dřív :zed: Dost by mě mrzelo, kdyby mi jeden rok třeba kabát parádně seděl a další sezónu už to nebylo ono. Ono to mrzí i u těch levných kousků, natož kdybych v tom měla víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.1.23 14:14

@krtek93 tak pak tomu rozumim, tez by mi v takovem pripade bylo lito penez. Ja mam nastesti uz asi 15 let stejnou postavu a odjakziva mam rada nadcasovou eleganci, takze obleceni moc casto nekupuju, protoze prave investuju do kvality a nektere veci mam fakt klidne tech 15 let. Pro me je naopak desiva predstava, ze bych kazde 2 roky mela kupovat novy kabat, u me naprosto nerealne, protoze ten posledni jsem vybirala asi 4 roky, nez jsem kapla na takovy, ktery by mi vyhovoval :roll: Jeste bych potrebovala bezovy teply na zimu, ale na ten se mi zatim nepodarilo kapnout, tez ho shanim asi tak 4 roky, tak snad jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22777
4.1.23 14:23

@Ernais Jj, já ten „svůj“ kabát nosila asi 8 let a nosila bych ho klidně dál, taky mi nevadí nosit věci dlouho. Oblečení si teda kupuju docela často, ale hlavně letní - šaty. Ale těch pár hodně oblíbených kousků bych měla nejradši napořád a vždycky mě mrzí, když buď přestanou sedět, nebo na nich ta onošenost a opranost začne být jednoznačně znát. Ty levnější kousky kolikrát bohužel přestanou sedět i kvůli tomu, že se postupně vytahávají nebo ztrácí tvar praním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
4.1.23 16:44

Hlasuji pro drahé spodní prádlo, mám sady za 6-7tis a koupila jsem si to sama pro sebe, pro radost, protože mi to fakt sekne a protože jsem se chtěla odměnit :mrgreen:

Já mám teda větší prsa a do řetězcové podprsenky je nedostanu, takže jsem k tomu měla relativně blízko.

• Citovat
  • Upravit
10757
4.1.23 16:46
@TO_IT píše:
Hlasuji pro drahé spodní prádlo, mám sady za 6-7tis a koupila jsem si to sama pro sebe, pro radost, protože mi to fakt sekne a protože jsem se chtěla odměnit :mrgreen:Já mám teda větší prsa a do řetězcové podprsenky je nedostanu, takže jsem k tomu měla relativně blízko.

Klobouk dolů, mě je líto vyhodit litr za sexy komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
4.1.23 16:56
@Nenitamduch píše:
Zajimava diskuze, docela me zajima jak to maji jine holky.. ja teda nic draheho nemam, boty kupuju do tisicovky, obleceni taky.. vubec me to neláká mit drahou kabelku, beztak by si kazdy myslel ze je to fejk z trznice :mrgreen:

S tím úplně souhlasím. :mrgreen: Já pracuji ve značkovém oblečení a dost věcí dostáváme nebo máme se slevou -40% i -70% a pak se stane, že i na dovču si sem tam něco vezmu a při zpáteční cestě letadlem jedu mezi lidma, jak když jsem s nima vykoupila stánky :-) Nikdo nepozná, že já mám originál :lol: :lol: Líbila se mi na dovče peněženka a moc jsem ji chtěla. Říkala jsem jestli nemají bez loga MK nebo Guess a říkal ať přijdu druhý den :-) Měli to tam hrozně nalepené. Já si klidně nakupuji v obyčejných obchodech. Dříve jsem nechodila ani na ty firemní výprodeje za nákupku, že to nepotřebuji, ale třeba kabelky vyjdou za litr, což se vyplatí. Tam zas tu kvalitu vidím, že je lepší značkovou, než nějakou ze Zary, ale za plno bych to nekoupila. Mně to nebaví po půl roce, předávám někomu z rodiny vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
6.1.23 13:27

Můj nejdražší kousek jsou kožené kozačky za 4500,–, do bot investuji, vše ostatní mi příjde zbytečné. Jo a zlato mám ráda, ale neujíždím si, když dostanu, tak dostanu.
Radši jedu s dětmi na dovču, výlet apod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
9.3.23 13:56

Nová první dáma - inaugurace

Oživuji, nechce se mi zakládat novou diskuzi.
Co říkáte na outfit paní Pavlové?
Kabát se mi hodně líbí, má krásnou barvu :palec:. Brož je taky hezká, ale šaty 👗 mě docela zklamaly :?
A moc se mi ani nepozdává kabelka. Prezident je fešák :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
9.3.23 14:10

Tak ale ten fuchsiový kostýmek má teda parádní :palec: a i krásná výrazná brož…
Co je vtipný, že Zeman má kravatu v podobné barvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
9.3.23 14:17

@Magical-eyes nelíbí se mi jak je oblečená…a ani mi nějak neladí k sobě… :nevim:
jinak teda nejlépe oblečená na inauguraci podle mě byla Melania Trumpová
 https://www.novinky.cz/…kaz-40425222#…

Příspěvek upraven 09.03.23 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
9.3.23 14:17
@Magical-eyes píše:
Oživuji, nechce se mi zakládat novou diskuzi.
Co říkáte na outfit paní Pavlové?
Kabát se mi hodně líbí, má krásnou barvu :palec:. Brož je taky hezká, ale šaty 👗 mě docela zklamaly :?
A moc se mi ani nepozdává kabelka. Prezident je fešák :palec:.

Mně se ty šaty i kabát líbí, ale dohromady mi to moc nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
9.3.23 14:26
@Monchichik píše:
@Magical-eyes nelíbí se mi jak je oblečená…a ani mi nějak neladí k sobě… :nevim:
jinak teda nejlépe oblečená na inauguraci podle mě byla Melania Trumpová
https://www.novinky.cz/…kaz-40425222#…Příspěvek upraven 09.03.23 v 14:20

Souhlasím, že Trumpová byla famózní!
No naštěstí Eva modré šaty převlékla :palec:
Pavel teda ale řečník není…no časem to vylepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
9.3.23 14:34
@ivašot. píše:
Mně se ty šaty i kabát líbí, ale dohromady mi to moc nejde :think:

mně to evokuje českou vlajku, ale když tam není bílá :nevim: tak to asi nebyl účel, a ano, dohromady divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák