Nejdražší módní kousek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
4.1.23 09:31

Já také velmi ráda lovím na Vinted, hlavně pro děti (věci nové či skoro nové občas pořídím za hubičku). Pro sebe mám asi nejdražší sportovní a teplé věci - pohorky za 5t, zimní kožené kozačky z membránou za 4t, 2 péřové bundy Sir Joseph po cca 4t, dvoje barefoot botky po cca 3t, dvoje běžecké také po cca 3t, jo a plesové šaty za 3t ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
4.1.23 09:31

Baví mě značky, baví mě mít je co nejlevněji. Obvykle najdu spoustu věcí v USA, takže to mám za pár dolarů :oops:

Vlněné kabáty mám zase ze sekáče :oops:

Nejdražší mám šperky na zakázku. A někdy někoho zarazím se žádostí o uschování, když jsem třeba ve wellness.

Boty se mi průměrně pohybují okolo 3tis, nic spešl tam nevyčnívá, ale mám opravdu širokou paletu barev lodiček :mrgreen: kabelky jsou to samé, tam se pohybuje průměr okolo 5tis. v obojím miluji barvy a výběr, střídám to.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
4.1.23 09:32

Teď jsem si vzpomněla, stále mám v posteli své svatební šaty, jsou na míru a originál, nebyly z kolekce. Staly 22tis :))

• Citovat
  • Upravit
2377
4.1.23 10:24

Mně se teď skrz dvě těhotenství pořád měnily velikosti, takže bych si ráda pořídila něco fakt kvalitního, ale když vidím, že mi je to za chvíli malý/velký.. :nevim: Jinak nejdražší mám asi šaty za 5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
4.1.23 10:37

Nemám ráda a nelíbí se mi viditelné komerční značky a jejich typický potisk (Gucci, Louis Vuitton, Versace, Christian Dior,… ). Nakupuju výhradně přes Vinted, kde vesměs nakoupím nové věci za hubičku. Nejdražší mám nádherné svatební šaty za 5 tisíc, které si schovávám třeba pro dceru. Vesměs miluji neobyčejné nadčasové plesové šaty, saka a kabáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.1.23 10:41

Šaty z tržnice za 380 Kč. Jsou hezké a dobře se v nich cítím.
Dražší mam kabelku Prada a boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
4.1.23 10:54

Tricko ze sekace, bylo tam za 500, coz mi prislo silene, ale desne se mi libilo a padlo mi. Pak jsem zkusila hledat, kolik by stalo nove, a poklesla mi celist, protoze pry 5.000 8o. Modni znacka co vubec neznam a uz jsem ji zapomnela. Ale bylo to jmeno nejakeho chlapa myslim :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.1.23 10:57

Nemam rada kdyz je logo hodne videt, nebudu flexit napisem, ani detem bych to nedala. Jeste treba napis adidas, gap, nike, converse, to je okay pro me za me, ale koupit si tricko gucci s tim, ze jedina zajimava vec je na tom napis gucci, mi prijde celkem nevkusne. Nejdrazsi kousek mam asi khaite coat za €16k, mozna jeste snubak, ten hadam roste na cene, ale nevim presne kolik stal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
4.1.23 12:10
@mroe píše:
Co je SH?
Mne udela taky vetsi radost, kdyz takovy kousek ulovim v sekaci :mrgreen:
Nosim veci kvalitni, treba boty dost drahy, ale znacky me moc neberou, nehodlam platit jen za znacku, proc jako?

Second hand - miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.23 13:09

@Plavuše kdysi jsem ujizdela na botách, ale ne lodičky od Manola a pod. Ale třeba new rock a pod. Nejdražší staly 17 tis. A to v době, kdy byl můj plat nějakých 8 tis :mrgreen: :lol: teď užax PIN Up šaty, ale strop mám na 3 tis za kousek. Doplňky nee, na to nejsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.23 13:13

@Plavuše kdysi jsem ujizdela na botách, ale ne lodičky od Manola a pod. Ale třeba new rock a pod. Nejdražší staly 17 tis. A to v době, kdy byl můj plat nějakých 8 tis :mrgreen: :lol: teď užax PIN Up šaty, ale strop mám na 3 tis za kousek. Doplňky nee, na to nejsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.1.23 13:23

Já začala kdysi kabelkami Armani, to je třeba tak 15 let. Cítila jsem se strašně cool. Teď mi naopak skoro vadí, když na tom ty značky jsou, přijde mi to trapný a snobský. Mám ale velmi ráda kvalitní věci, hlavně materiál, takže to se prodraží bez ohledu na značku. V mnoha obchodech jen sáhnu na látku, oklepu se a vím, že nikdy. Moje polední větší investice byl vlněný těhu kabát za 8000Kč, který se pak dá nosit bez vsadky i jako normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
4.1.23 13:26

Nejdražší mám brýle za cca 8 tisíc :mrgreen: Pak dlouho dlouho nic a pak zimní kabát a boty, ale asi jsem se nikdy s ničím nedostala přes 3 tisíce (ten kabát byl tehdy asi za 2, ale dnes by to bylo určitě víc). Do kabátu bych byla ochotná znova investovat třeba i víc, ten původní už mi bohužel nesedí a nošení je na něm znát. Objevit dnes takový kousek, asi bych se „rozšoupla“ (jakože tak do 5 tisíc), ale bohužel, nic mě zatím neoslovilo, takže jedu levné kousky z Bonprix, s vědomím, že je to tak na dvě sezóny, ale aspoň to nestojí majlant :) Nejradši bych si ty zásadní kousky nechala ušít na míru (třeba ten kabát, sáčko a nějaké šaty), ale to už jsme zas v úplně jiných částkách a to zrovna za oblečení prostě nedám, když navíc není jistota, že mi to ještě za rok, za dva bude :oops: Já jsem vůbec tak trochu škrt, nemám problém dělat si každou chvíli nějakou drobnější radost, ale strašně nerada vydávám větší částky za cokoliv :oops: Jo, a moc ráda bych jednou zkusila nějaké luxusnější prádlo, jestli je to opravdu velký rozdíl (oproti M&S, kde většinou pořizuju podprsenky), ale asi zůstane jen u myšlenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.1.23 13:34

@krtek93 to se vahove tak hybes, ze se ti nevyplati investovat do drazsich a trvanlivejsich kousku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
4.1.23 13:41

Při koupi oděvů i obuvi se dívám v první řadě na střih, materiál, ekologickou udržitelnost a až teprve pak následuje vzhled, barva a další podružnosti. Navíc se snažím minimalizovat množství věcí, kterými se obklopuji. Nakupuji v běžných obchodech střední kategorie. Peníze navíc investuji raději do svého zdraví. Kvalitnější potraviny, kvalitnější a nadstandardní lékařská péče atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák