Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nenapadlo by me, ze to nekdy napisu, ale v posledni dobe jsem se neskutecne nadchla pro sledovani cehokoliv souvisejiciho s modou. Vzdycky jsem nakupovala takove ty naprosto bezne znacky, a to celkem ve velkem, a presto jsem mela pocit, ze nemam co na sebe. Ted se snazim preorientovat spise na nejake kvalitni nadcasove kousky. Asi to prislo i tak nejak s vekem.
Pochlubte se, jaky nejdrazsi kousek v satniku mate, do ceho je podle vas dobre zainvestovat. Casto se rika, ze clovek by mel investovat do doplnku, ktere dokazi povznest i jednoduchy levnejsi outfit. Ja mam zatim par drazsich kabelek, zadny extrem, cena max do 12k a snazim se kupovat kvalitejsi obleceni a obuv celkove. Letos mam sen si konecne poridit nejakou designerskou kabelku. Mym jedinym designerskym kouskem jsou zatim nausnice Valentino.
Mate nejaky vysneny konkretni produkt? ![]()
@Plavuše píše:
Ahoj holky, nenapadlo by me, ze to nekdy napisu, ale v posledni dobe jsem se neskutecne nadchla pro sledovani cehokoliv souvisejiciho s modou. Vzdycky jsem nakupovala takove ty naprosto bezne znacky, a to celkem ve velkem, a presto jsem mela pocit, ze nemam co na sebe. Ted se snazim preorientovat spise na nejake kvalitni nadcasove kousky. Asi to prislo i tak nejak s vekem.Pochlubte se, jaky nejdrazsi kousek v satniku mate, do ceho je podle vas dobre zainvestovat. Casto se rika, ze clovek by mel investovat do doplnku, ktere dokazi povznest i jednoduchy levnejsi outfit. Ja mam zatim par drazsich kabelek, zadny extrem, cena max do 12k a snazim se kupovat kvalitejsi obleceni a obuv celkove. Letos mam sen si konecne poridit nejakou designerskou kabelku. Mym jedinym designerskym kouskem jsou zatim nausnice Valentino.
Mate nejaky vysneny konkretni produkt?
Vetsinu dostavam..kabelky Coach, trika od Lourenta, Armaniho, Versace..sama jsem si koupila jen sperky Calvina Kleina..jinak nic.
Nepotřebuji mít drahé věci. Za kabelku bych 12 tisíc nedala ani omylem. Nejdražší kousek co mám, ke vlněný kabát za 5 tisíc Kč. A i jeho koupi jsem dost zvazovala.
Můj nejdražší kousek je kabát za 3500k. Pokud si vezmu bílou košili a džíny, je mi jedno, jestli jsou z butiku nebo z běžné konfekce-nejlépe výprodeje. 95% lidí většinu těch známých značek nezná a nepozná, odkud daný kousek pochází a osobně nechápu tu potřebu, mít za každou cenu značkové věci. Za dvě tvé kabelky si raději udělám hezkou dovolenou
@Plavuše píše:
Ahoj holky, nenapadlo by me, ze to nekdy napisu, ale v posledni dobe jsem se neskutecne nadchla pro sledovani cehokoliv souvisejiciho s modou. Vzdycky jsem nakupovala takove ty naprosto bezne znacky, a to celkem ve velkem, a presto jsem mela pocit, ze nemam co na sebe. Ted se snazim preorientovat spise na nejake kvalitni nadcasove kousky. Asi to prislo i tak nejak s vekem.
Pochlubte se, jaky nejdrazsi kousek v satniku mate, do ceho je podle vas dobre zainvestovat. Casto se rika, ze clovek by mel investovat do doplnku, ktere dokazi povznest i jednoduchy levnejsi outfit. Ja mam zatim par drazsich kabelek, zadny extrem, cena max do 12k a snazim se kupovat kvalitejsi obleceni a obuv celkove. Letos mam sen si konecne poridit nejakou designerskou kabelku. Mym jedinym designerskym kouskem jsou zatim nausnice Valentino.
Mate nejaky vysneny konkretni produkt?Já jsem teda občas snob, ale toto je extrémně blbý a snobský příspěvek!
Mám, mám to ráda a beru to jako i jako investici. Mám dvě poměrně drahé kabelky, ze kterých bych z prodeje pár měsíců vyžila. Nosím je na výjimečné akce, ne denně do práce. A jinak obecně mám módu a pěkný kousky ráda, ale nepřeháním to. Cítím se v tom dobře, tak proč ne.
Taky se snazim mit spis mene a kvalitnejsi veci, ale vic nez znacka a „moda“ me zajima ekologicka zatez a udrzitelnost. Abych vynakladala penize na to, aby sefove velkych modnich domu patrili mezi nejbohatsi lidi sveta (kterysi u nich tusim posledni zebricek vede) a pritom to vyrabeli nekde v silenych podminkach v Asii, na to se muzu vykaslat
I kdyz zjistuji, ze najit ty informace neni uplne jednoduche…
To nevím, asi nějaké hodinky. Spíš beru podle toho jestli se mi líbí. Paradoxně ale nejoblíbenější hodinky mám z blešáku v Berlíně, a ty staly standardních blešákových 20 éček. ![]()
Ale teda nejlepší kauf byl kožený kabát ze Zary, koupený před 15 lety, z prvních větší výplaty, takže srdcovka. Furt jako nový, úplně nadčasový a navíc má velikostní rozptyl 30 kg (kupovala jsem ho při vel. 36 a zvládla jsem ho uplatnit i při těhotenstvích).
Tehdy stál asi 6 tis, což bylo celkem dost. Dneska je Zara kvalitou úplně někde jinde, bohužel.
Nejpředraženější věci mám z Adidasu, z těch designérských kolekcí. Sice to není žádná extra darda, ani luxus, jen je to fakt krutě přestřelené, protože ta kvalita je trochu ehm-ehm - ale hezké. ![]()
Btw, kámoška má dost věcí dělaných speciálně pro ni, od jedné návrhářky, a to je úplně jiný level, protože to nikdo jiný nemá. V tom celkem vidím luxus, byť to cenově není nijak přestřelené (prostě ruční výroba je drahá - ale za jedinečný kousek na míru a styl dané osoby mi to přijde super).
Můj nejdražší kus jsou boty za 4,5t.. a šaty za 2,5tno ale je fakt, že já drahé věci nepotřebuju, nemám je totiž kam vzít. A za chvíli bych je zničila pranim ( mám po lécích agresivní pot), takže pro mě škoda peněz
Jednou si pořídím kabelku od LV, Neverfull
myslím na ni už 20let a ještě mě to nepřešlo ![]()
Jinak mé nejdražší investice jsou doplňky ---- tetování ![]()
Můj nejdražší kousek je kabát za 20K.
Dál klasika, guess, CK, Valentino, LIU JO a co se mi líbí. Treba gucci nebo versace se mi nelibi. Ani nezáleží tolik na značce, než na tom aby se mi to fakt libilo ![]()
@xsaleen píše:
Můj nejdražší kus jsou boty za 4,5t.. a šaty za 2,5tno ale je fakt, že já drahé věci nepotřebuju, nemám je totiž kam vzít. A za chvíli bych je zničila pranim ( mám po lécích agresivní pot), takže pro mě škoda peněz
Úplně stejně. Mám agresivní pot a asi by mě trefilo, kdyby se mi na luxusnějším kousku udělala žlutá kolečka.
Takže volím kvalitní džíny a vršky z konfekce. Kdyby tomu tak nebylo, ráda bych nějakou halenku na míru. Z konfekce se mi nedaří sehnat jednoduchou, hezkou, aspoň trošku kvalitní a sedící zároveň. ![]()
Tohle me nejak miji…lovim na Vintedu, jen teda novy veci nebo ve vybornym stavu. Mam odtama kabaty za par korun, ted posledne znackovy platenky. Kozeny kabelky tam kupuju…takze asi znackovy veci semtam mam ale dala jsem za ne fakt par kacek no..
Tez radeji kvalitni, vic sportovni takze funkcni.
Radsi mam norske fi nebo swe znacky obleceni. Nejdrazsi nevim, bundy mikiny boty do 5t. A do orace elekgantnejsi veci, ale urcite to neni prehnane. Zlata stredni cesta..
@Aduš8 píše:
Můj nejdražší kousek je kabát za 3500k. Pokud si vezmu bílou košili a džíny, je mi jedno, jestli jsou z butiku nebo z běžné konfekce-nejlépe výprodeje. 95% lidí většinu těch známých značek nezná a nepozná, odkud daný kousek pochází a osobně nechápu tu potřebu, mít za každou cenu značkové věci. Za dvě tvé kabelky si raději udělám hezkou dovolenou
Přééésňééé! Já mám nejdražší pohorky za 5 k😀