Nejedeme na dovolenou :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
28.6.13 08:54

Já letos budu ráda aspoň za víkend někde v kempu, není peníz a jsem těhotná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.6.13 09:00
@Mimim3101 píše:
Tak nikam nejedeme, manžel nedostane dovolenou a já jsem jak praštěná, protože jsem se těšila na moře a budu sedět tady doma v dešti :-/ Všichni kolem mě někam letí, všichni se chystají a já nic. Nevím proč mě to tak vzalo. Nevadí, že jsem se přišla vypovídat?

To tě vážně trápí? A proč v dešti, máš pocit, že v našem podnebném pásu celé léto proprší? Můžeš s dětma k vodě, do zoo, na zmrzlinu, na zámek, na výlet na kole…Pokud je člověk zdravý a mám semtam nějakou kačku na užívání, tak se pohodové léto dá strávit i po okolí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12127
28.6.13 09:04

Taky se zas nikam nechystáme :roll: chápu, že to člověka zamrzí. Loni jsem jela na svatební cestu do porodnice a letos je kluk ještě malej a ne moc dobře snáší vedra. Trochu doufám, že už příští rok bude konstelace lepší, ale s mým štěstím už budu zas pupkatá a zas pojedu na dovolenou tak max do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
28.6.13 09:09

My taky letos nejedeme na dovolenou ;) Stěhujeme, takže nějaké volno padne na tohle, zbytek volna si manžel šetří na vánoční svátky a hlavně na porodnici, jelikož čekáme skoro vánoční dáreček :D Máme teda možnost jet na 3 dny k příbuzným do Německa, ale cesta trvá normálně 8 hodin, se 14měsíčním dítětem, co dlouho v autosedačce nevydrží to vidím tak na 10-12h, což je moje noční můra, tak to asi padne. Mám totiž obavu, že bychom se mohli za jízdy s manželem rozvést :mrgreen: Co jsem teď těhotná, dost špatně snáším stresy a dokážu být fakt hnusná a když mi do toho ječí dítě a je protivné, tak tím tuplem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
28.6.13 09:20

Já to mám naštěstí nastaveno tak, že dovolená nemusí se rovnat moře. U moře jsme byli na svatební cestě a pak až po 6 letech loni v Chorvatsku poprvé s dětma a zas asi pár let nebude. Chystáme se stavět barák, takže to vypadá, že maximálně týden v kempu u polského Baltu a to jestli vůbec. Moře mi nechybělo, ale my si děláme hezké dovolené i v čechách.

Vždycky v květnu pár dní na penzionu s bazénem s partou kamrádů a dětí a pak v léte v kempu u nějakého rybníka. Stojí to pár korun, vaříme si, jen semtam jdeme do restaurace a děti jsou nadšený…

Takže jestli manžel dostane alespoň den dovolený, tak prodloužený víkend, nějaký penzion v čechách nebo chatička v kempu a užijete si to i tak…
A pokud vám nechybí peníze, tak k moř se dá letět i na podzim a v zimě…

• Citovat
  • Upravit
125
28.6.13 10:20
@zlodcera píše:
@Mimim3101 No vidíš, a já u moře ještě nikdy nebyla a to mi táhne na 30..@Allenka26 Koukám, že Vojtíšek Kubíčka pěkně utlačoval :) Už ho dohnal?

kluci rostou jak z vody ale pořád mají cca 1,2 kg rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
28.6.13 10:27

@puntice Taky dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
28.6.13 10:36

Já ještě nikdy nebyla u moře jen v naší chaloupce v horách..letos jsem chtěla poprvé vycestovat a otěhotněla jsem :mrgreen: takže letos jen doma a max prochazky Prahou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
28.6.13 10:57

Taky letos nikam nejedeme. Ale mně to nijak nevadí, potřebujeme peníze na stavbu našeho domku, na ten se těším víc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
28.6.13 11:02

@Mimim3101
My k moři nejezdíme, ani nelítáme žádný rok a depky kvůli tomu nemám :mrgreen:. Mně bohatě stačí dva tři dny třeba v Beskydech, nebo jinde :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
28.6.13 11:03

@Allenka26 Tak to je fajn :) Beztak Vojtu ještě přepere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
28.6.13 11:14

Taky nikam nejedeme. Moře jsme neviděli 5 let.
Od narození syna objíždíme zoo a teď i dinoparky v čr. Určitě se nějak zabavíte a moře bude jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
28.6.13 11:38

Nikam nejedu, za měsíc rodím.. a muž dostane sotva týden volna aspoň na porod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.6.13 11:39
@Mimim3101 píše:
Tak nikam nejedeme, manžel nedostane dovolenou a já jsem jak praštěná, protože jsem se těšila na moře a budu sedět tady doma v dešti :-/ Všichni kolem mě někam letí, všichni se chystají a já nic. Nevím proč mě to tak vzalo. Nevadí, že jsem se přišla vypovídat?

I když ti připadá, že se ti zbořil svět, tak věř, že jsou lidi, kteří u moře třeba nebyli ještě nikdy a dlouho se tam nedostanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 11:47

Ahoj, take uz druhé leto sedím doma, to prvni leto z důvodu IVF a ted mám tři mesice stare miminko. Ale příští rok určitě vyrazime bez tatky, protože nás opustil! Ale pojedem;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí