Nejedeme na dovolenou :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
28.6.13 12:16
@kamillka2 píše:
Ahoj, take uz druhé leto sedím doma, to prvni leto z důvodu IVF a ted mám tři mesice stare miminko. Ale příští rok určitě vyrazime bez tatky, protože nás opustil! Ale pojedem;)
:? tady jde vidět, že život je vážně o jiných hodnotách než o „dovče u móře“
  • Citovat
  • Upravit
28.6.13 12:22

@sieta.m : proto jsem to zmínila;) ale popravdě uz se moc těším az s malou vypadneme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.6.13 12:25

@Mimim3101 Tak jeď bez manžela, třeba k kamarádkou, jestli máš tu možnost :nevim: Nebo jeďte aspoň na prodloužený víkend někde v ČR nebo blízkém okolí. Sice to není moře, ale na chvilku vypadnete ze stereotypu a to je taky dobře ;) My k moři taky nejezdíme, řekli jsme si, že až budou děti větší tak určitě, ale oba nás vyvalování se na pláži nějak nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
28.6.13 12:26

@Mimim3101 také nikam nejedeme. V plánu to sice bylo, ale jsem po operaci a v polovině července nastupuji na 6 týdenní onkologickou léčbu. :zed:
Být vámi, vyrazím aspoň na nějaký pěkný víkendový pobyt a nebo někam až v září. Nečetla jsem tedy celou diskuzi, tak nevím, zda by manžel v září dovolenou už dostal. I bez dovolené můžete mít krásné léto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.6.13 12:27
@kamillka2 píše:
@sieta.m : proto jsem to zmínila;) ale popravdě uz se moc těším az s malou vypadneme:)

Malé děti jsou velmi vděčnými výletníky kamkoli. Malé dítě se dá nadchnout pro cokoli. A když začne žvatlat a komentovat to, tak je to úplně super. Ml. dcerka má čerstvě tři roky a je nadšená i z toho, že může cestou do obchodu sbírat brouky. A když jedem na kole na koupák, tak je úplně na vrcholu blaha :D

• Citovat
  • Upravit
28.6.13 12:41

@sieta.m : děkuji za povzbuzení:) jsi moc hodna, žiju ted jen pro malou, je to smsek a vypada spokojene… @SuzaG Budu držet pěsti at vse dobře dopadne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
28.6.13 12:45

@kamillka2 děkuju :kytka: :kytka: Dovolených může být za život ještě spousta, teď jsou prostě důležité jiné věci, že :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 12:50

@SuzaG : zdravi a děti na prvním míste!!! Určitě jsi statecna zena :kytka: :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí