Nejlepší komplex vitamínů pro ženy

Anonymní
11.7.22 21:39

Nejlepší komplex vitaminu pro ženy

Ahojte holky, mam takový dotaz ohledne vitaminu a mineralu.
Co by jste doporučili jako nejlepší komplex vitaminu a od jaké značky? Chci začít brát vitamíny i minerály protože to nedokážu „nabrat“ v potravě, jelikož málo jím, ale to je vedlejší problém. Máme to v rodině, a víc jak tři jídla denně do sebe nedám. Prostě geny.
Kdyby tu byla nějaká hodná dušička, která by mi poradila třeba i co na vypadávání vlasů- co je na to nejlepší, a taky co je nejlepší na vyčistění střev, tak budu moc ráda.
Dekuji za rady a tipy
hezký večer. :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
11.7.22 22:06

No pokud jsi podvyživená, tak to je ten hlavní problém

Pokud jíš vyváženou stravu, tak potřebuješ maximálně tak doplňovat Dvitamín v zimě.

Pokud se pomalu zabíjíš tím, že nejíš tak, aby tvoje tělo bylo zdravé, tak ti pilulky na výrobu drahé moči fakt nezachrání.

Především zajdi k praktickému lékaři a nech si změnit hladiny toho co ti reálně chybí a to pak suplementuj cíleně.

Ale primárně řeš to, že nejíš tak, jak bys měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
11.7.22 22:07

Pokud málo jíš, tak ani vitamíny ti nepomůžou..

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
11.7.22 22:08

Jinak střeva máš čistá, ve střevech se nic neusazuje a nejdou detoxifikovat - to je jen marketingový blábol šarlatánů.

Pokud máš potíže s trávicím traktem, třeba že tě po nějakém jídel bolí, nadýmá a podobně, tak to řeš na gastroenterologii a zaleč to.

Rozhodně to neřeš přes internet zázračnými přípravkami, které povedou jen k tomu, že případně budeš dál zanedbávat svoje zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
12.7.22 09:16

Hele 3 jidla denne nejsou spatne, taky tak jim, ono totiz nezalezi na poctu jidel, ale na skladbe. U tebe ale spis bude problem s podvyzivou (viz padani vlasu) a spatnym zpusobem stravovani(viz zazivaci potize) a na tom bych zapracovala. Zkus se vic rozepsat, co jis, kolik toho jis, jake potize te trapi a treba ti trocbu zvladneme poradit i tady. Lepsi by ale samozrejme bylo navstivit odbornika. Jinak ja doplnuju akorat Omega 3 a v zime D, ostatni zvladam ujist ve strave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
17.7.22 15:19

To bude u každého člověka přece jiné. Mně třeba sedí pangamin, rybí olej v kapslích, samostatné magnesium citrát a inositol (kvůli pcos, ale na vlasy a kůži má účinkovat taky), pak také užívám mleté lněné semínko a občas piju vincentku. Tři jídla denně nevidím jako problém, protože třeba já jím 2× denně a dokázala jsem i jíst jednou denně, aniž bych se šidila. Jde o skladbu jídla. Jenže co vyhovuje mně, nebude automaticky vyhovovat tobě. :) Podle mě kdyby člověk jedl dobře, dobře spal, měl málo stresu, byl spokojený, trochu se hýbal a neměl blbé genetické predispozice, tak nebude většinou potřebovat suplementovat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí