Nejlepší stavebnice pro dvojčata

27
4.11.17 22:00

Nejlepší stavebnice pro dvojčata

Ahoj maminky dvojčátek.
Chtěla bych Vás poprosit o radu, jaká stavebnice se u Vašich dětí nejvíce osvědčila, líbila a byla oblíbená?
Máme dvojčátka 4,5 roku (chlapečka a holčičku), kteří si zatím docela rádi hrají se stavebnicí typu Žako, ale chtěla bych pro ně něco trochu jiného, ale zatím nevím co vybrat.
Proto Vám budu vděčná za Vaše rady a zkušenosti :).
Předem děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
4.11.17 22:04

Kluk začíná skládat malé lego, k Vánocům dostane Lego Junior.
Víc stavebnic doma nechci. Jedna pořádná se spoustou variací stačí. Až bude větší tak asi vyzkoušíme merkur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16201
4.11.17 22:09

My po zkušenostech (u bratránků a sestřenek se na to vrhají) pořídíme magnetickou stavebnici typu Magformers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
4.11.17 22:11

A co třeba Bunchems něco takového https://ostatni-stavebnice.heureka.cz/…specifikace/#…
trochu nad tím uvažuju, ale zkušenost zatím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.11.17 22:15

@Vladkaz Jednoznačně Lego ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
4.11.17 22:17

Lego Classic, ať si staví, co chtějí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
4.11.17 22:25

Seva je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.11.17 22:30

Rozhodně lego :palec: magnetická je nebaví, jak se to rozpadá, a do sevy asi musí ještě dorůst, mě bavila tak od první třídy výš (i teď :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.11.17 22:32

Moc děkuji za Vaše nápady :potlesk:
Zatím vede stavebnice Bunchems (i když mám trochu obavy, že kuličky by skončily i jinde než na jejich výtvorech - hlavně ve vlasech :lol: ).
A taky se mi líbí Lego Classic (tam může opravdu pracovat jejich fantazie, která jim tedy nechybí!).
Ta magnetická je super, ale ty ceny mě trochu děsí :roll:.
Taky jsem ještě uvažovala nad Merkurem, ale nemám s ním vůbec žádné zkušenosti, jestli není složitý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.11.17 22:38

@Vladkaz Bunchems mi přijde děsný :? Fakt o ničem, synovi jsem teda loni na Vánoce koupili, ale nepřijde mi to nic moc, to opravdu zlaté Lego.
Merkur bych kupovala pro starší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
4.11.17 22:39

Lego nikdy nezklame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.11.17 22:40

@Vladkaz Merkur je složitý. Kluk to zkoušel, je poměrně technicky zdatný, ale ty šroubečky jsou na něj ještě titěrné a nemá na to trpělivost. Navíc to chce stavět minimálně ze začátku dost podle návodu a to sám nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.11.17 22:47

Tak to tedy vede jednoznačně Lego Classic!
Myslím si, že když je baví typ Žako, tohle, kde je víc možností stavění je bude taky bavit.
Jen musíme poradit Ježíškovi, aby koupil nějaké větší balení, aby se nám neprali o dílky na stavění :lol:!
To bude asi bavit i mě a tatínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16201
4.11.17 22:52

@Vladkaz My jsme magnetickou objednali z Aliexpressu, protože je opravdu rozdíl dát za 150 dílků míň než tisícovku anebo dát za 50dílků 2,5tis. Normálně moc náhražky ráda nemám, ale zrovna tady jsem tu náhražku zvolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
4.11.17 23:44

U nas jede lego(i vlackodraha), seva (to me prekvapilo), playmobil. Naproste zklamani je magneticka magformers - postavi krasne veci, ktere se i pri jemnem doteku rozpadaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí