Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
poradíte prosím nejlepší značku lahví pro miminko? S kterými máte nejlepší zkušenosti? Děkuji ![]()
My byly spokojené s láhvi od Aventu
používáme i hrnečky na čaj a super ![]()
Ony ty lahve nejsou zase tak strašně důležité. Spíš pro mě byly důležité savičky, protože ty mi dítě odmítalo.
Ale celkově mi vyhovoval Avent. Měla jsem od nich lahve, savičky, ohřívačku, takové ty kelímky (jak na mlíko, tak později na příkrmy) a odsávačku. Všechno k sobě pasovalo, všechno bylo v pohodě, vydrželo to a spokojenost byla maximální.
Jenom to holt něco stojí.
@asimpa láhev je fuk, důležitá je savička. A každé mrne je jiné, takzr těžko říct, našemu vyhovuje placata savička od canpol babies
Tak náš malej je nejvíc spokojenej se skleněnou lahví Babylove z DM. Drahej Avent nám odmítal ![]()
Oběma bylo vždy jedno, co dá do pusy, krom NUKu. Takže já to nakupovala podle toho co se mi zrovna líbilo. A taky jsem chtěla zkoušet nové. Takže máme twistshake, avent, dr. browns, Lovi, DM, ROSSMANN, MAM, Suavinex. Jedinej NUk nesedl, ale tam je ta savicka taková hodně zvláštní. Placata a nakroucena. U MAM je placatejsi ale rovna. Za mě je lepší kulatej dudlík.
U nás jedine MAM. První dcera ji přijala okamžitě. U druhé jsem zkusila nejdřív Avent. Tu jejich savicku pořád vyplivovala, mlíko ji teklo všude po bradě. Tak jsem dala MAM a přisála se hned. ![]()
MAM
dcera s nimi nikdy neměla problém a ty, co se dají sterilizovat v mikrovlnce, jsou super na údržbu 😀
Měly jsme Avent a Tomi Teepee nevím teď jak se to přesně píše a ty malé odmítala, savičku vyhazovala, plivala. Koupily jsme MAM a spoko
. Malá je přijala hned.
Zkus si pročíst recenze tady na webu. Třeba ti to pomůže v rozhodování ![]()
Avent, u obou dětí. Malý měl předtím asi 3 (nepamatuji si už jaké - tuším Nuk, Tomi) začínal v 5 měsících a malá dostala UM až v 10 měsících a myslím, že by jí to bylo úplně jedno.