Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dice píše:
Já jsem úchylná na aviváže a vonavý prádlo a praní vůbec![]()
Nejradši mám silan- jednak mě přijde že nejhezčeji voní a jednak je po něm prádlo podle mě nejměkcí.
Kupuju nejčasteji bíly, světle modrý a růžový. S parfume pearl- ty mě přijdou že fakt voní hezky. Občas mám i ty parfumelle (zlaty obal) a taky mi nevadi. Lenory me přijdou hrozně uměly a převoněný. Zrovna dneska jdu kupovat nový a chci zkusit ty silany japanees garden atd. z reklam..takovy exoticky…
Japanese garden je
Ta mě voní moc
DOBRÁ DISKUSE… ![]()
já používám persil pro děti… tuším sensitiv a aviváž silan natural…
když jsem změnila prášek malej se osypal.. aviváž.. se taky bojím…
ale změnu bych ráda tak se dám inspirovat.. ![]()
Carmen6 píše:1simona1 píše:woolite pouzivame taky, mne mozna i trochu smrdi, ale to nevadi, od toho mame avivazDice píše:bonux sem mela jednou a docela sem byla spokojena.. jinak kupuju porad bud ariel, nebo vcil sm kupila tekuty prasek woolite a pke aj provni aj drzi barv y
Nevííím wansou neznám, ale já jsem v tomhle asi klasik přijde mě ze silan je kvalitní a kupuju většinou jen je. Stejný to mám s práškem, kupuju ariel max. persil ale mám strach koupit treba bonux- vím že je levnější ale nejak mu neverim…jaké máte zkušenosti?
Carmen6 píše:1simona1 píše:jo to je myslim limetka s necim, ze? a nevoni to jak vune na wc?Carmen6 píše:aromaterapy a neco.. takovy kriklave zeleny1simona1 píše:ktery zeleny? maji tech zelenych uz nekolikDice píše:mne zas Silany smrdi
Nevííím wansou neznám, ale já jsem v tomhle asi klasik přijde mě ze silan je kvalitní a kupuju většinou jen je. Stejný to mám s práškem, kupuju ariel max. persil ale mám strach koupit treba bonux- vím že je levnější ale nejak mu neverim…jaké máte zkušenosti?
pouzivala jsem modry Lenor ale vcil sem kupila zeleny a voni opravsu moc hezky
urcite nevoni
![]()
Čekatelka píše:
já místo aviváží dávám ocet
a to pradlo voni?????
![]()
Já budu asi divná, ale nesnáším navoňané měkké oblečení
A nejvíc miluju drsné ručníky ![]()
tak já sem si minulý týden nakoupila aviváže v rakousku konkrétně třeba summer lenor, jestli tím myslíte ten žlutý a je to neskutečný rozdíl
1simona1 píše:Čekatelka píše:a to pradlo voni?????
já místo aviváží dávám ocet![]()
![]()
Příspěvek upraven 20.07.11 v 12:56
1simona1 píše:Čekatelka píše:a to pradlo voni?????
![]()
kdyz jsem zkousela davat ocet, tak pradlo bylo bez vune a bez zapachu, proste neutral. Ale ze by to nejak zmekcilo pradlo, to mi neprislo ![]()
Holky, mě se moc líbí ten Silan Japannese garden, ale já jsem právě úchyl na voňavý prádlo a mám ráda aviváže od Eurony by Černy - Green nebo Black Grape. Jsou sice dražší, ale stačí malinko. A prádlo je měkkoučký..
Ale nej je pro mě gel na praní Persil s přídavkem Silanu - takový zelený a to mě voní nejvíc a dlouho, i to prádlo je po tom hezky čistý.. ![]()
tak mě prádlo měkčí 100%, možná i tím, že my tady máme dost tvrdou vodu a mě to opravdu voní, však proti gustu ![]()
Čekatelka píše:
Jasně, ocet z toho rozhodně není cítit, je to taková čistá vůně, ne moře nebo letní louka, ale taková vůně čistoty. Navíc se v pračce netvoří vodní kámen, voda je měkčí a prádlo je jemnější + finanční stránkaU mě byl teda hlavní aspekt to, že jsem se po aviváži většinou osypala nebo mě z těch aramat bolela hlava
1simona1 píše:Příspěvek upraven 20.07.11 v 12:56Čekatelka píše:a to pradlo voni?????
![]()
je pravda, ze nektere avivaze jsou hooodne prevonene a taky me z nich boli hlava. Proto hledam nejake jemnejsi, prirozenejsi. Jinak na zmekceni a jako ochranu pracky davam k prasku krystalickou sodu a dobry, pracka je porad jako nova
zuzka.mamka píše:
tak já sem si minulý týden nakoupila aviváže v rakousku konkrétně třeba summer lenor, jestli tím myslíte ten žlutý a je to neskutečný rozdíl
jj, ten myslime. Videla jsem i v internetovych obchudkach, ze prodavaji tady ty nemecke avivaze a prasky. To bude asi ono, ne?
jo jinak bych se chtela zeptat - vydrzi vam pradlo vonet i dlouho ve skrini? Mne se treba stava, ze povlikam povleceni a to uz vubec neni citit avivazi (po silanu a lenoru). Existuje nejaka avivaz, ktera vydrzi vonet dlouho, i kdyz je pradlo suche, a pritom netrha nos? Treba ten svitive ruzovy lenor vonet vydrzel, ale fakt mi to trhalo nos, prijde mi docela agresivni
Carmen6 píše:zuzka.mamka píše:jj, ten myslime. Videla jsem i v internetovych obchudkach, ze prodavaji tady ty nemecke avivaze a prasky. To bude asi ono, ne?
tak to nevím já si pro tyhle věci jezdím jednou za čas do metra v linzi
ceny a hlavně kvalita nesovnatelná, tedka jsem si koupila balení 2× 5l arielu za 14e
a ani bych tam nemusela dávt aviváž a prádlo je voňaný a hebký nebo sprcháče pro nás palmolive aromatherapy balení 3× za 6e
a to se vyplatí ![]()