Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Carmen6 píše:
jo jinak bych se chtela zeptat - vydrzi vam pradlo vonet i dlouho ve skrini? Mne se treba stava, ze povlikam povleceni a to uz vubec neni citit avivazi (po silanu a lenoru). Existuje nejaka avivaz, ktera vydrzi vonet dlouho, i kdyz je pradlo suche, a pritom netrha nos? Treba ten svitive ruzovy lenor vonet vydrzel, ale fakt mi to trhalo nos, prijde mi docela agresivni
po těch avivážích z rajchu voní i když je máš povlečené třeba týden
Čekatelka píše:
Jasně, ocet z toho rozhodně není cítit, je to taková čistá vůně, ne moře nebo letní louka, ale taková vůně čistoty. Navíc se v pračce netvoří vodní kámen, voda je měkčí a prádlo je jemnější + finanční stránkaU mě byl teda hlavní aspekt to, že jsem se po aviváži většinou osypala nebo mě z těch aramat bolela hlava
1simona1 píše:Příspěvek upraven 20.07.11 v 12:56Čekatelka píše:a to pradlo voni?????
já místo aviváží dávám ocet![]()
![]()
TAK TO musim vyzkusaet ![]()
Carmen6 píše:Čekatelka píše:je pravda, ze nektere avivaze jsou hooodne prevonene a taky me z nich boli hlava. Proto hledam nejake jemnejsi, prirozenejsi. Jinak na zmekceni a jako ochranu pracky davam k prasku krystalickou sodu a dobry, pracka je porad jako nova
Jasně, ocet z toho rozhodně není cítit, je to taková čistá vůně, ne moře nebo letní louka, ale taková vůně čistoty. Navíc se v pračce netvoří vodní kámen, voda je měkčí a prádlo je jemnější + finanční stránkaU mě byl teda hlavní aspekt to, že jsem se po aviváži většinou osypala nebo mě z těch aramat bolela hlava
1simona1 píše:Příspěvek upraven 20.07.11 v 12:56Čekatelka píše:a to pradlo voni?????
já místo aviváží dávám ocet![]()
![]()
no me je prave na
a mam bolehlavy z tech silanu ![]()
zuzka.mamka píše:Carmen6 píše:zuzka.mamka píše:jj, ten myslime. Videla jsem i v internetovych obchudkach, ze prodavaji tady ty nemecke avivaze a prasky. To bude asi ono, ne?
tak já sem si minulý týden nakoupila aviváže v rakousku konkrétně třeba summer lenor, jestli tím myslíte ten žlutý a je to neskutečný rozdíltak to nevím já si pro tyhle věci jezdím jednou za čas do metra v linzi
ceny a hlavně kvalita nesovnatelná, tedka jsem si koupila balení 2× 5l arielu za 14ea ani bych tam nemusela dávt aviváž a prádlo je voňaný a hebký nebo sprcháče pro nás palmolive aromatherapy balení 3× za 6e
a to se vyplatí
sprchace (vetsinou palmolive) nakupujem vzdycky tady v Cesku, jak je nekde akce 1+1 zdarma, takze dobry ![]()
Jeste se zeptam - tekuty persil sensitive - voni hezky a vydrzi vonet dlouho na obleceni? Nebo vubec?
Carmen6 píše:
jo jinak bych se chtela zeptat - vydrzi vam pradlo vonet i dlouho ve skrini? Mne se treba stava, ze povlikam povleceni a to uz vubec neni citit avivazi (po silanu a lenoru). Existuje nejaka avivaz, ktera vydrzi vonet dlouho, i kdyz je pradlo suche, a pritom netrha nos? Treba ten svitive ruzovy lenor vonet vydrzel, ale fakt mi to trhalo nos, prijde mi docela agresivni
no ten kriklave zeleny lenor voni jeste dluho az tak ze si nedavam vonavku jen aby bylo citit avivaz
![]()
po tom modrem lenoru me to pak docela vonelo jak po skoroci ![]()
Carmen6 píše:zuzka.mamka píše:sprchace (vetsinou palmolive) nakupujem vzdycky tady v Cesku, jak je nekde akce 1+1 zdarma, takze dobryCarmen6 píše:zuzka.mamka píše:jj, ten myslime. Videla jsem i v internetovych obchudkach, ze prodavaji tady ty nemecke avivaze a prasky. To bude asi ono, ne?
tak já sem si minulý týden nakoupila aviváže v rakousku konkrétně třeba summer lenor, jestli tím myslíte ten žlutý a je to neskutečný rozdíltak to nevím já si pro tyhle věci jezdím jednou za čas do metra v linzi
ceny a hlavně kvalita nesovnatelná, tedka jsem si koupila balení 2× 5l arielu za 14ea ani bych tam nemusela dávt aviváž a prádlo je voňaný a hebký nebo sprcháče pro nás palmolive aromatherapy balení 3× za 6e
a to se vyplatí
Jeste se zeptam - tekuty persil sensitive - voni hezky a vydrzi vonet dlouho na obleceni? Nebo vubec?
voni ale jen chvilu ![]()
a co persil s eukalyptem, zkousela jste nektera?
ja ho mam koupeny, ale jeste neotevreny ![]()
Na praní Persil gel a aviváž Quanto bílé nebo modré (jedno je Greece).
Modrý Softlan,je nej,ale i fialový.Dá se sehnat ale jen někde ![]()
Carmen6 píše:zuzka.mamka píše:sprchace (vetsinou palmolive) nakupujem vzdycky tady v Cesku, jak je nekde akce 1+1 zdarma, takze dobryCarmen6 píše:zuzka.mamka píše:jj, ten myslime. Videla jsem i v internetovych obchudkach, ze prodavaji tady ty nemecke avivaze a prasky. To bude asi ono, ne?
a to se vyplatí
persil nepoužívám
Dle mého prášek na praní je nejlepší Formil z Lidlu,vyhral s Arielem testovací soutěž MF a aviváže od softlanu.
jj, lidl ma dobry veci
treba mam rada jejich sprchac a celkove kosmetika cien je fajn. Jo a pripravky w5 ![]()
Já používám silan, teď mám aromatheraphy černý,ale ten je nic moc, ten fialový je mnohokrát lepší a krásně voní ![]()