Nejoblíbenější aviváž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
20.7.11 13:08
Carmen6 píše:
jo jinak bych se chtela zeptat - vydrzi vam pradlo vonet i dlouho ve skrini? Mne se treba stava, ze povlikam povleceni a to uz vubec neni citit avivazi (po silanu a lenoru). Existuje nejaka avivaz, ktera vydrzi vonet dlouho, i kdyz je pradlo suche, a pritom netrha nos? Treba ten svitive ruzovy lenor vonet vydrzel, ale fakt mi to trhalo nos, prijde mi docela agresivni

po těch avivážích z rajchu voní i když je máš povlečené třeba týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.7.11 13:09
Čekatelka píše:
Jasně, ocet z toho rozhodně není cítit, je to taková čistá vůně, ne moře nebo letní louka, ale taková vůně čistoty. Navíc se v pračce netvoří vodní kámen, voda je měkčí a prádlo je jemnější + finanční stránka :palec: U mě byl teda hlavní aspekt to, že jsem se po aviváži většinou osypala nebo mě z těch aramat bolela hlava
1simona1 píše:
Čekatelka píše:
já místo aviváží dávám ocet :palec:
a to pradlo voni????? :nevim: :think: :?:
Příspěvek upraven 20.07.11 v 12:56

TAK TO musim vyzkusaet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.7.11 13:10
Carmen6 píše:
Čekatelka píše:
Jasně, ocet z toho rozhodně není cítit, je to taková čistá vůně, ne moře nebo letní louka, ale taková vůně čistoty. Navíc se v pračce netvoří vodní kámen, voda je měkčí a prádlo je jemnější + finanční stránka :palec: U mě byl teda hlavní aspekt to, že jsem se po aviváži většinou osypala nebo mě z těch aramat bolela hlava
1simona1 píše:
Čekatelka píše:
já místo aviváží dávám ocet :palec:
a to pradlo voni????? :nevim: :think: :?:
Příspěvek upraven 20.07.11 v 12:56
je pravda, ze nektere avivaze jsou hooodne prevonene a taky me z nich boli hlava. Proto hledam nejake jemnejsi, prirozenejsi. Jinak na zmekceni a jako ochranu pracky davam k prasku krystalickou sodu a dobry, pracka je porad jako nova

no me je prave na :poblion: a mam bolehlavy z tech silanu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.7.11 13:11
zuzka.mamka píše:
Carmen6 píše:
zuzka.mamka píše:
tak já sem si minulý týden nakoupila aviváže v rakousku konkrétně třeba summer lenor, jestli tím myslíte ten žlutý a je to neskutečný rozdíl
jj, ten myslime. Videla jsem i v internetovych obchudkach, ze prodavaji tady ty nemecke avivaze a prasky. To bude asi ono, ne?

tak to nevím já si pro tyhle věci jezdím jednou za čas do metra v linzi

ceny a hlavně kvalita nesovnatelná, tedka jsem si koupila balení 2× 5l arielu za 14e :dance: a ani bych tam nemusela dávt aviváž a prádlo je voňaný a hebký nebo sprcháče pro nás palmolive aromatherapy balení 3× za 6e 8-o a to se vyplatí :mrgreen:

sprchace (vetsinou palmolive) nakupujem vzdycky tady v Cesku, jak je nekde akce 1+1 zdarma, takze dobry :-)
Jeste se zeptam - tekuty persil sensitive - voni hezky a vydrzi vonet dlouho na obleceni? Nebo vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
20.7.11 13:11

jj, sodu občas přidám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.7.11 13:12
Carmen6 píše:
jo jinak bych se chtela zeptat - vydrzi vam pradlo vonet i dlouho ve skrini? Mne se treba stava, ze povlikam povleceni a to uz vubec neni citit avivazi (po silanu a lenoru). Existuje nejaka avivaz, ktera vydrzi vonet dlouho, i kdyz je pradlo suche, a pritom netrha nos? Treba ten svitive ruzovy lenor vonet vydrzel, ale fakt mi to trhalo nos, prijde mi docela agresivni

no ten kriklave zeleny lenor voni jeste dluho az tak ze si nedavam vonavku jen aby bylo citit avivaz :mrgreen: :mrgreen:
po tom modrem lenoru me to pak docela vonelo jak po skoroci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.7.11 13:13
Carmen6 píše:
zuzka.mamka píše:
Carmen6 píše:
zuzka.mamka píše:
tak já sem si minulý týden nakoupila aviváže v rakousku konkrétně třeba summer lenor, jestli tím myslíte ten žlutý a je to neskutečný rozdíl
jj, ten myslime. Videla jsem i v internetovych obchudkach, ze prodavaji tady ty nemecke avivaze a prasky. To bude asi ono, ne?

ceny a hlavně kvalita nesovnatelná, tedka jsem si koupila balení 2× 5l arielu za 14e :dance: a ani bych tam nemusela dávt aviváž a prádlo je voňaný a hebký nebo sprcháče pro nás palmolive aromatherapy balení 3× za 6e 8-o a to se vyplatí :mrgreen:
sprchace (vetsinou palmolive) nakupujem vzdycky tady v Cesku, jak je nekde akce 1+1 zdarma, takze dobry :-)
Jeste se zeptam - tekuty persil sensitive - voni hezky a vydrzi vonet dlouho na obleceni? Nebo vubec?

voni ale jen chvilu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.7.11 13:14

a co persil s eukalyptem, zkousela jste nektera? :-) ja ho mam koupeny, ale jeste neotevreny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.7.11 13:19

Na praní Persil gel a aviváž Quanto bílé nebo modré (jedno je Greece).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.7.11 13:23

Modrý Softlan,je nej,ale i fialový.Dá se sehnat ale jen někde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.7.11 13:26
Carmen6 píše:
zuzka.mamka píše:
Carmen6 píše:
zuzka.mamka píše:

Jeste se zeptam - tekuty persil sensitive - voni hezky a vydrzi vonet dlouho na obleceni? Nebo vubec?

persil nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.7.11 13:28

Dle mého prášek na praní je nejlepší Formil z Lidlu,vyhral s Arielem testovací soutěž MF a aviváže od softlanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.7.11 13:32

Používám už pár let pouze zlatý Silan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.7.11 13:33

jj, lidl ma dobry veci :wink: treba mam rada jejich sprchac a celkove kosmetika cien je fajn. Jo a pripravky w5 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.7.11 13:33

Já používám silan, teď mám aromatheraphy černý,ale ten je nic moc, ten fialový je mnohokrát lepší a krásně voní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný