Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja som konečne po dlhej dobe objavila aviváž, ktorá mi vonia. Frosch - Kvet bavlny. Má jemnú vôňu a prádlo po nej pekne vonia. Veľa aviváží má moc ostrú vôňu a mne to vadí.
Abych řekla pravdu snažím se myslet ekologicky a na zdraví. Já aviváž nepoužívám a zkouším alternativy. Ne vždy s úspěchem - chemie je chemie, ale prostě jak to voní moc, tak mi to nepřijde dobré. přírodní produkty používám.
Silan nebo Lenor? Jak vám to voní, stejně nebo rozdílně? Zatím si nechám pro sebe svůj názor, abych neovlivnovala
@tasa píše:
Silan nebo Lenor? Jak vám to voní, stejně nebo rozdílně? Zatím si nechám pro sebe svůj názor, abych neovlivnovala
za mě Lenor, ale beru německý a rakouský, včera jsem čichala k našemu v obchodě a to mi smrdělo ![]()
Lenor, pro nas s tatkou ten zlaty a bily sensitiv s miminkem pro deti ![]()
Za mě Silan, nejradši máme sensitiv, miluju tu příjemnou jemnou vůni ![]()
Lenor spring… a ráda stojím u sušičky a užívám si čuchání k ventilátoru
![]()
@tasa píše:
Tak já osobně používám nejčastěji Cocollino, ale když mají v akci z těchto, tak jedině Silan. Lenor my u všech lahví tak divně smrdí, má takový divný ocásek, a nevydrží tak dlouho (třeba v ložním prádle).
@Xsenova píše:
@PetraJ Softlan je skvely <3 Milujem modry.
Taky jsem milovala modrej. Než jsem si koupila kokosovej.
Ale už ho prodávaj i Vietnamci, tak pro něj nemusím jezdit do Německa.
Já nenávidím Lenor, hlavně modrý
Fakt se mi z toho až zvedá žaludek, no fuj.
Silan mi voní skoro každý, modrý teda nejméně, ale není to tak ohavný puch.
Mám ráda žluté Coccolino.