Nejoblíbenější aviváž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
16.11.12 21:00

Mě se to stává u silnějších věcí, seberu to a poskládám a jak to vytahuju, tak je to „zasmrádlé“
z aviváží používám jenom žlutý lenor, ten mi voní krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
16.11.12 21:05

Mně teda všechno smrdí… Používám jedině Lenor Sensitive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
16.11.12 21:07

Mimosin, ted na zimu vanilka s orchideji, v lete mucenka s bergamotem. Ted jsem vytahla povleceni z leta a stale voni :srdce:
Ale v cr to asi nekoupite, takze nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
16.11.12 21:11

@panenka87 Po Silanu se mi rodinka osypává, tak ti neřeknu, jaké mám zkušenosti.
Mezi moje oblíbené aviváže patří modrý Softlan (dováží ho Větnamci z Německa), Lenor Floral a levandulový Lenor. Ale ten Softlan na prádle vydrží a voní i za pár dní, ten mám asi nejradši. Vůně je taková, že nedělá z chlapů ženské a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
@mikitaa píše:
toto mi delala spinava pracka a ne avivaz…manzel taky dycky hlasil ze jsou to zase jak zvratky :mrgreen: chce to docela casto proprat pracku jen s octem na vyvarku…delam to kazdych 14 dni. a avivaz pouzivat nemusim púak zadnou..kupuju perwol a pradlo krasne voni…kdyz pracku nevycistim tak muzu koupit avivaz za milion a bude smrdej jak poblity ;) jo a taky asi pomohla lepsi drazsi pracka..

No ale kdyz jsem prala minule s jinou avivazi, tak problem nebyl:-) ale tu pracku urcite vycistim. Takze mam do te prihradky kde se dava avivaz nalit ocet? Celou flasku?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511

Voní mi žlutý a modrý Lenor, nicméně aviváž už nepoužívám, protože mi zasírá pračku a po čase to smrdí jak poblion, a je tam plíseň. @panenka87 Vyčisti pračku, savem proti plíním, nezapomeň na filtr a dávkovač prášku - celý.

• Citovat
  • Upravit
13770
16.11.12 21:12

Jinak vsem dekuji za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.11.12 21:12

@panenka87 Nalij tam to savo, ocet je dobrý na vodní kámen, já udělala projistotu oboje.

• Citovat
  • Upravit
13770
16.11.12 21:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
16.11.12 21:17

@Aknyt - jj Softlan je taky výborný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanunka
16.11.12 21:33

Výborně voní modrý a žlutý Lenor, ale německý. U R prodávajíossmanna oba 1.20 l a stojí 69,90. Když to porovnáte s těma co se vyrábí u nás tak je to neskutečnej rozdíl, ty německý voněj skvěle a na prádle vydrží rozhodně dýl. Jinak doma mám vždy aspoň tři drhy a střídám to. Co mi až tak nevoní tak vyplácám na manželovo pracovní oblečení.

• Citovat
  • Upravit
25186
16.11.12 22:07

Ahoj, tak já jsem na Lenory, je koncentrovanější, stačí kapka a prádlo krásně voní. Nemám ráda, když to voní moc a dávám pidi množství.
Mám ráda tuto: http://www.obchodny-dom.sk/…x2l/z296071/ a na malou jsme dostali vzorek Silanu v porodnici a taky super a chystám se ji koupit: http://www.webdrogerie.cz/…0684682.html.
Tu, co udáváš, znám, ale naposledy ji měla mamka kdysi, tak neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
16.11.12 22:16

Za mě Softlan modrý, nebo broskev a nebo ještě ta s Penny black magik, ale ta je na černé prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
16.11.12 22:23
@Carmen6 píše:
jo jinak bych se chtela zeptat - vydrzi vam pradlo vonet i dlouho ve skrini? Mne se treba stava, ze povlikam povleceni a to uz vubec neni citit avivazi (po silanu a lenoru). Existuje nejaka avivaz, ktera vydrzi vonet dlouho, i kdyz je pradlo suche, a pritom netrha nos? Treba ten svitive ruzovy lenor vonet vydrzel, ale fakt mi to trhalo nos, prijde mi docela agresivni

Mě vonělo prádlo nejdýl po bílém wanshou a nebo po modrém Softlanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.11.12 23:00

Ahoj, já mám nejradši Silan Royal Pearl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný