Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Cocolino jsem si taky hodne oblibila, jen je mi lito, ze je pomerne drazsi, ale kupuju v akci a setrim ho..
Nejvic mi ted voni ten „kvetinkovy“,pak mam jeste oranzovy, pomeranc s jakousi kytkou a ten je taky fajn. Akorat jsem si koupila prasek persil a zjistila, ze s nim avivaz nepotrebuju
prijde mi, ze se to hrozne bije a a vivaz nevynikde.
Kdyz jsem prala jen v lovele byl citi hodne ![]()
Jednoznačně ocet; že vás baví utrácet za tu hnusnou a předraženou chemii ještě k tomu; a pak to máte ještě na kůži, brrrr
@Pipet píše:
Já nenávidím Lenor, hlavně modrýFakt se mi z toho až zvedá žaludek, no fuj.
Silan mi voní skoro každý, modrý teda nejméně, ale není to tak ohavný puch.
Mám ráda žluté Coccolino.
Me modry silan Voni stejne Jako lenor. totozna vune.
@PetraJ ten kokosovy kupim hned ako ho uvidim
ale este som ho nevidela
@redbulka Ano baví, mám ráda voňavé prádlo
A co se týče chemie, věř tomu, že některé ženy dokonce používáme i sprchové gely, tělová mléka, tužidla na vlasy, laky na nehty… a bohužel ani své děti nekoupeme v odvaru ze čtyřlístků a borových šišek. ![]()
@klenice píše:
@redbulka Ano baví, mám ráda voňavé prádloA co se týče chemie, věř tomu, že některé ženy dokonce používáme i sprchové gely, tělová mléka, tužidla na vlasy, laky na nehty… a bohužel ani své děti nekoupeme v odvaru ze čtyřlístků a borových šišek.
naprosto souhlasím od prvního do posledního slova. Chtěla jsem to sem napsat a zapomněla na to, až teď jsem si vzpomněla. ![]()
Taky mam rada vonave pradlo, ale syn je atopik, tak mame smulu, resim to mydly ve skrini. Jen takova zajimavost - pouzivani avivaze zvysuje horlavost latek. Vycetla jsem to na jedne, kdyz jsem si procitala, co to obsahuje
![]()
Cocollino? V životě jsem to neslyšela. Musím někde koupit. Mají to normálně v DM? Já mám nejraději Lenor pro miminka.
Tchýně mi kupuje pravidelně aviváže z Dedry. A jsou super, prádlo měkké a voňavé. Už jsem párkrát měla i aviváže od Eurony. Taky bezva. Jen ty ceny jsou trochu vyšší. Cocollino mám taky ráda.
Ja si prave zamilovala avivaz od Chicco, nadherne voni a pradlo je pak moc heboucke.
Minulý týden jsem si opět objednala aviváž z Dedry a opět velká spokojenost ![]()