Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně voní snad všechny aviváže
. Ale asi úplně nejvíc mi voní Angel love od Eurony.
radúna píše:
Mně voní snad všechny aviváže. Ale asi úplně nejvíc mi voní Angel love od Eurony.
eurona ma dobre avivaze ze clovek ma chut je aj vypit
ale dluho nevydrzi a pradlo neni vubec mekke ![]()
holky a pouzivate vzdy jen jednu avivaz, nebo jich mate doma vice a stridate to?
Carmen6 píše:
holky a pouzivate vzdy jen jednu avivaz, nebo jich mate doma vice a stridate to?
Já střídám..
saiiimona píše:Carmen6 píše:Já střídám..
a kolik jich mas v obehu? ![]()
a co delate s avivazi, ktera vam v obchode vonela, ale na pradle ji nesnesete? Vypatlate ji i tak, vyhodite, vylijete, nebo co s ni delate? ![]()
Carmen6 píše:saiiimona píše:a kolik jich mas v obehu?Carmen6 píše:Já střídám..
Teď zrovna mám dva druhy a ten Persil gel, co je už s aviváží, takže tyhle tři věci
K avivážím dávám gel bez parfemace..
A aviváž co mi pak nevomí? Vypančam jí třeba na utěrky a tak, na něco, co nečucham pořád… ![]()
Carmen6 píše:
a co delate s avivazi, ktera vam v obchode vonela, ale na pradle ji nesnesete? Vypatlate ji i tak, vyhodite, vylijete, nebo co s ni delate?
no kdyz me stala tolik penez tak ji mi nu ale pokud mozno co nejrychleji ![]()
Carmen6 píše:
Já mám jen jednu
1simona1 píše:Carmen6 píše:no kdyz me stala tolik penez tak ji mi nu ale pokud mozno co nejrychleji
a co delate s avivazi, ktera vam v obchode vonela, ale na pradle ji nesnesete? Vypatlate ji i tak, vyhodite, vylijete, nebo co s ni delate?
tak to provadim i ja ![]()
Carmen6 píše:
Střídám. Střídám i pr. prášky. Nemám vyhraněnou jednu značku.
tak já mám právě bílý Silan v nejvěžší oblibě. Ale mám ráda i světle modrý.
Já většinou kupuju v hypernově v akci silany, takže kolujou většinou 3 a ty střídám… ![]()