Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
vim, ze uz se tu avivaze kdysi probiraly, ale co vim, tak hodne znacek zmenilo vune. Napr. jste si hodne chvalily zluty a svetle modry Lenor, ale pry uz to neni co driv. Jaka je tedy vase oblibena avivaz? Prave mi dochazi, tak se rada necham inspirovat
Mam bily Silan, ale az tak mi nevoni. Co treba svetle zeleny Silan sensitive nebo ten novy svetle ruzovy? Zkousely jste? Nebo oranzovy kvetinovy Lenor? Ocet jsem zkousela, ale nic moc. Jinak nemam rada takove ty hodne prevonene avivaze typu Lenor parfumelle nebo ten ostre ruzovy. Diky za vase tipy ![]()
Ahoj
tak ja uz par let POUZE Lenor, ted mam uz asi treti ze serie Pur a mam Milde Orange, nekupuji ale u nas, jen Rakousko, Nemecko.
Oranzovy kvetinovy je fajn, jeste mi voni ze serie Enegry Fresh Green.
Amway Alpská květena, malá se po Lenoru/Silanu osypala.
Taky nemám ráda moc převoněné prádlo.
Žlutý lenor - už pár let, ale je fakt, že už to není, co to bývalo.
Ale úplně nejlepší jsou prášky a aviváže z Německa - značka stejná, kvalita o 100% lepší - bych vraždila za ty šunty, co se u nás prodávají ![]()
Já jsem úchylná na aviváže a vonavý prádlo a praní vůbec
![]()
Nejradši mám silan- jednak mě přijde že nejhezčeji voní a jednak je po něm prádlo podle mě nejměkcí.
Kupuju nejčasteji bíly, světle modrý a růžový. S parfume pearl- ty mě přijdou že fakt voní hezky. Občas mám i ty parfumelle (zlaty obal) a taky mi nevadi. Lenory me přijdou hrozně uměly a převoněný. Zrovna dneska jdu kupovat nový a chci zkusit ty silany japanees garden atd. z reklam..takovy exoticky…
Diky za reakce
modry Softlan jsem zkousela, ale prisel mi teda hooodne navoneny, az se mi tocila hlava
A co treba Wansou, zkousely jste? Kdysi jsem jeden mela a spokojenost, pradlo nebylo prevonene, vonelo prijemne.
Nevííím wansou neznám, ale já jsem v tomhle asi klasik přijde mě ze silan je kvalitní a kupuju většinou jen je. Stejný to mám s práškem, kupuju ariel max. persil ale mám strach koupit treba bonux- vím že je levnější ale nejak mu neverim…jaké máte zkušenosti?
Dice píše:
Já jsem úchylná na aviváže a vonavý prádlo a praní vůbec![]()
Nejradši mám silan- jednak mě přijde že nejhezčeji voní a jednak je po něm prádlo podle mě nejměkcí.
Kupuju nejčasteji bíly, světle modrý a růžový. S parfume pearl- ty mě přijdou že fakt voní hezky. Občas mám i ty parfumelle (zlaty obal) a taky mi nevadi. Lenory me přijdou hrozně uměly a převoněný. Zrovna dneska jdu kupovat nový a chci zkusit ty silany japanees garden atd. z reklam..takovy exoticky…
jjjj, na japanese garden jsem se uz taky koukala, ve flasce voni hezky
a muzu se zeptat - ten ruzovy silan (pokud myslis sensitive), voni hezky? Ocuchavala jsem ho v obchode a prisel mi nic moc…tak by me zajimalo, jaky je na pradle. Ma vonet po ruzich
Tak ja vcera poridila poprve fialkovej Silan perfume pearls Fresh lilac a je bozskej!
Já mám nejraději žlutý lenor.Silan mi přijde, že tak dlouho nevoní.
No já mám pocit že jsou ty silany s těma parfume pearls a pak sensitive…pže jsem měla tedka doma ty senstive a me prijdou jakoby slabsi. Voni krasne ale ne tak moc jako ty normlani. My alergie nebo tak neco neresime..tuk tuk…takze kupujdu ty co vydrzi na pradle dyl. Ale ty modry, bíly i ruzovej voní krásně!!
Eemii píše:
Tak ja vcera poridila poprve fialkovej Silan perfume pearls Fresh lilac a je bozskej!
Dice píše:
Nevííím wansou neznám, ale já jsem v tomhle asi klasik přijde mě ze silan je kvalitní a kupuju většinou jen je. Stejný to mám s práškem, kupuju ariel max. persil ale mám strach koupit treba bonux- vím že je levnější ale nejak mu neverim…jaké máte zkušenosti?
mne zas Silany smrdi ![]()
pouzivala jsem modry Lenor ale vcil sem kupila zeleny a voni opravsu moc hezky
Eemii píše:
Jojo jeste ten jsme zapomela!!!! ten je krasnej!!! Ony ty parfume pearls josu nejhezci!!