Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fakt?? super nenašla jsem to v letaku totiž…zkusím hypermarket…děkuji ![]()
Je fakt, ze avivazovat by se nemelo funkcni pradlo, bundy atd, na to avivaz nedavam.
Jinak jsem zkousela ocet na rucniky a ty byly tak strasne tvrde, ze to neslo. Mame hodne tvrdou vodu. A to jsem tam nasypala dost sody ![]()
Zeleny sensitive Silan - mam dojem, ze se prestava vyrabet, ale videla jsem ho jeste v tescu ![]()
Holky a objednavate nekdo ty nemecke avivaze na netu? lenor a tak…
jinak nevyhovujici avivaz se snazim vypatlat na ruznych prehozech a tak, na rucniku ji citit nechci a na obleceni uz vubec ne. Monterky nevedem
Jenze tyto veci se perou strasne malo, tak to trva neskutecne dlouho, nez to vypatlam, a zbytecne to zabira misto. Nemate jeste nejakou radu, jak se nevyhovujici avivaze co nejdriv zbavit?
treba pouziti nekde v domacnosti a tak. Slysela jsem o pridavani avivaze do vody na vytirani a utirani prachu, ale tam jde o kapicky, to by taky trvalo desne dlouho ![]()
Tak na podlahy ´je to ok, provoní to byl ale bacha jen kapku jinak mate klouzačku
![]()
U nás to provozovat nejde, mame matroš na kterej smi jen voda.
Dice píše:
Tak na podlahy ´je to ok, provoní to byl ale bacha jen kapku jinak mate klouzačku![]()
U nás to provozovat nejde, mame matroš na kterej smi jen voda.
problem je, ze mame v celym byte koberce
proto hledam jeste jine vyuziti ![]()
Zdravím, chci se zeptat, jak vám voní tahle aviváž?
Takhle, když si k němu čuchnu tak je to voňavé. Když prádlo vytáhnu z pračky a suší se mi na sušáku, tak taky celkem voní. Ale když už si třeba za pár dní vytáhnu nějaké prádlo a chci si ho vzít, tak mě smrdí. Jako zvratky
Srandu si bohužel nedělám ![]()
Silan. Nechápu lidi co kupují aviváže třeba od tesca a tak ![]()
Jo to se mi stalo taky, ale už nevím, co jsem to měla. Krásně voní zlatý silan ![]()
Jinak my teď pereme v Dreftu pro mimča tak bez aviváže
@panenka87 - mě obecně silan po použití smrdí (jakýkoli druh), takže asi neporadím, i když bych ráda. ![]()
Já používám na mimivěci Silan Sensitive, ten bílej Natural, a ten mi teda moc voní… A pak ještě Lovela samotná, ale ta to prádlo nenadýchá, takže jedeme v Persilu Sensitive a Silanu.
@panenka87 píše:
Zdravím, chci se zeptat, jak vám voní tahle aviváž?
Takhle, když si k němu čuchnu tak je to voňavé. Když prádlo vytáhnu z pračky a suší se mi na sušáku, tak taky celkem voní. Ale když už si třeba za pár dní vytáhnu nějaké prádlo a chci si ho vzít, tak mě smrdí. Jako zvratkySrandu si bohužel nedělám
toto mi delala spinava pracka a ne avivaz…manzel taky dycky hlasil ze jsou to zase jak zvratky
chce to docela casto proprat pracku jen s octem na vyvarku…delam to kazdych 14 dni. a avivaz pouzivat nemusim púak zadnou..kupuju perwol a pradlo krasne voni…kdyz pracku nevycistim tak muzu koupit avivaz za milion a bude smrdej jak poblity
jo a taky asi pomohla lepsi drazsi pracka..