Nejoblíbenější aviváž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21905
21.7.11 09:53

Persily maji ted v akci v Tescu,za kolik nevim teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.7.11 10:02

Fakt?? super nenašla jsem to v letaku totiž…zkusím hypermarket…děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
21.7.11 10:44

Je fakt, ze avivazovat by se nemelo funkcni pradlo, bundy atd, na to avivaz nedavam.
Jinak jsem zkousela ocet na rucniky a ty byly tak strasne tvrde, ze to neslo. Mame hodne tvrdou vodu. A to jsem tam nasypala dost sody :nevim:
Zeleny sensitive Silan - mam dojem, ze se prestava vyrabet, ale videla jsem ho jeste v tescu :palec:
Holky a objednavate nekdo ty nemecke avivaze na netu? lenor a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
21.7.11 10:47

jinak nevyhovujici avivaz se snazim vypatlat na ruznych prehozech a tak, na rucniku ji citit nechci a na obleceni uz vubec ne. Monterky nevedem :think: Jenze tyto veci se perou strasne malo, tak to trva neskutecne dlouho, nez to vypatlam, a zbytecne to zabira misto. Nemate jeste nejakou radu, jak se nevyhovujici avivaze co nejdriv zbavit? :lol: treba pouziti nekde v domacnosti a tak. Slysela jsem o pridavani avivaze do vody na vytirani a utirani prachu, ale tam jde o kapicky, to by taky trvalo desne dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.7.11 10:58

Tak na podlahy ´je to ok, provoní to byl ale bacha jen kapku jinak mate klouzačku :lol: :-D
U nás to provozovat nejde, mame matroš na kterej smi jen voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
21.7.11 11:08
Dice píše:
Tak na podlahy ´je to ok, provoní to byl ale bacha jen kapku jinak mate klouzačku :lol: :-D
U nás to provozovat nejde, mame matroš na kterej smi jen voda.

problem je, ze mame v celym byte koberce :lol: :lol: proto hledam jeste jine vyuziti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
14.1.12 23:27

pro mě Silan

• Citovat
  • Upravit
5158
14.1.12 23:28

pro mě též Silan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.11.12 20:24

Zdravím, chci se zeptat, jak vám voní tahle aviváž?
Takhle, když si k němu čuchnu tak je to voňavé. Když prádlo vytáhnu z pračky a suší se mi na sušáku, tak taky celkem voní. Ale když už si třeba za pár dní vytáhnu nějaké prádlo a chci si ho vzít, tak mě smrdí. Jako zvratky 8o Srandu si bohužel nedělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
16.11.12 20:31

Silan. Nechápu lidi co kupují aviváže třeba od tesca a tak :roll:

• Citovat
  • Upravit
4200
16.11.12 20:37

Sofin nebo Wansou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
16.11.12 20:38

Jo to se mi stalo taky, ale už nevím, co jsem to měla. Krásně voní zlatý silan :palec:
Jinak my teď pereme v Dreftu pro mimča tak bez aviváže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
16.11.12 20:41

@panenka87 - mě obecně silan po použití smrdí (jakýkoli druh), takže asi neporadím, i když bych ráda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
16.11.12 20:42

Já používám na mimivěci Silan Sensitive, ten bílej Natural, a ten mi teda moc voní… A pak ještě Lovela samotná, ale ta to prádlo nenadýchá, takže jedeme v Persilu Sensitive a Silanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.11.12 20:45
@panenka87 píše:
Zdravím, chci se zeptat, jak vám voní tahle aviváž?
Takhle, když si k němu čuchnu tak je to voňavé. Když prádlo vytáhnu z pračky a suší se mi na sušáku, tak taky celkem voní. Ale když už si třeba za pár dní vytáhnu nějaké prádlo a chci si ho vzít, tak mě smrdí. Jako zvratky 8o Srandu si bohužel nedělám :)

toto mi delala spinava pracka a ne avivaz…manzel taky dycky hlasil ze jsou to zase jak zvratky :mrgreen: chce to docela casto proprat pracku jen s octem na vyvarku…delam to kazdych 14 dni. a avivaz pouzivat nemusim púak zadnou..kupuju perwol a pradlo krasne voni…kdyz pracku nevycistim tak muzu koupit avivaz za milion a bude smrdej jak poblity ;) jo a taky asi pomohla lepsi drazsi pracka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný