Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Též se přidávám k Softlanu. My si pro něj teda jezdíme do Německa, protože je opravdu lepší, ale když není zbytí tak koupím u nás. A prádlo nádherně voní i složené ve skříni
@Tůmička píše:Že jo..také mi ty koupené u nás přijdou slabší
Též se přidávám k Softlanu. My si pro něj teda jezdíme do Německa, protože je opravdu lepší, ale když není zbytí tak koupím u nás. A prádlo nádherně voní i složené ve skříni
@vitecek Porovnávala jsem je i doma. Tu od nás a z Němec. A ta od nás je normálně řidčejší a nemá tak pastelovou barvičku. Řekla bych, že se to ředí, než to dojde na pulty k nám.
@dada1511 píše:
@panenka87 Nalij tam to savo, ocet je dobrý na vodní kámen, já udělala projistotu oboje.
ocet je na vodni kamen..ale prave diky vodnimu kameni se tam ty hnusy zachytavaji..savo dohromady s octem bych nelila…pokud nejsi zkuseny chemik
jinak liju pulku flasky a nejen do avivazovy prihradky..rozliju do vsech..a pustim na vyvarku.
@mikitaa taky to asi vyčistím hrubší věci my smrdí zatuchlinou a to ani aviváž teĎ nepoužívám ![]()
@mikitaa
Tak podrobně:první vyčistit octem, poté savem, což jsem myslela, že je jasné
Sajrajt a smrad se tam usazuje hlavně kvůli plísní, která se dělá z aviváže, kdo používá aviváž a čistil filtr a nádobu s dávkovači, ten ví svoje ![]()
U nás jsme si oblíbili Silan sensitive, pěkně jemně vodí a ani malá po něm nikdy neměla vyrážku. ![]()
Mam poprve silan tahiti relax voni pekne ale jen dva dny maximalne na vypranem pradle, slabě. když vyperu pradlo nevoni vubec ani po vyvešeni. nekoupila jsem tentokrat modry lenor ktery provoni byt a navic pradlo voni strasne dlouho-kupuji ho v rossmenu, německa firma. lituju 50 ti koruny za silan ktery je k ničemu
Mě nejvíc uchvátil lenor-černý a parmufel(všechny tři druhy hnědých odstínů) a od silanu fialový a červený aromatherapy
ale neluxusnější jsou z drogerie dm-značka froch všechny ale konkrétně nejvíc světle modrý ![]()
Nejlepší vůni má Batole bílé.
JE to nesrovnatelné s ostatními avivážemi, ale její problém je, že její vůně není tak „agresivní“ jako ostatní, tím pádem i méně vydrží… ![]()
U nas avivaz nee, deti se osypavaji, tak nepouzivam, peru v bonuxu, coloru nebo arielu, jedine tri prasky, co deti (hlavne starsi) snesou..
@ncosnc píše:
Nejlepší vůni má Batole bílé.JE to nesrovnatelné s ostatními avivážemi, ale její problém je, že její vůně není tak „agresivní“ jako ostatní, tím pádem i méně vydrží…
Přesně, bílé Batole milujeme. Stojí pár kaček, službu udělá stejnou a co se vůně týče, mám ve skříních uložené mýdla a obaly od mýdel, takže prádlo nám voní. I když aviváž používám jen od podzimu do jara, když peru v prášku. Od jara do podzimu peru ve slizu z marseillského mýdla nebo jelena, suším venku a aviváž nepotřebuju.