Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jižní Čechy (Třeboňsko) plus Česká Kanada protože jsme tam byli na stavební cestě.
Vysočina protože tam jezdíme na chalupu.
Český ráj, protože tam jsem byla na poslední dovolené s rodiči.
Ale vlastně se mi líbí skoro všude…
Tak z měst je to pro mě Olomouc a co se týče přírody a tak, tak je to České středohoří ![]()
tak u me teda Palava
jinak po CR se mi libi na spouste mist-jak u nas na Hane, tak na Slovacku..jedine misto, kde jsem nebyla a chtela bych se podivat je Sumava ![]()
@kokomo píše:
Tak z měst je to pro mě Olomouc a co se týče přírody a tak, tak je to České středohoří
Zrovna sem si říkala, jestli ta Olomouc někdy padne
![]()
Česko - saské švýcarsko, nádherná krajina, nedotčená, čistá…
Beskydy - to stejné, nádherné hory, lesy…
@tumpach píše:
DO čK-ČESKÝHO KRUMLOVA BYCH TAK CHTĚLA SE NĚKDY PODÍVAT,ALE NEMÁME AUTO,TAŽE BY TO BYLo na 6 hodin jízdy-jelo by se okolo 3,pak by jsme se ubytovali třeba na 3 dny,jenže by to malá stejně nezvládla,tak nač to plánovat,že
Jako proč by to nezvládla? Děti naopak cestování zvládájí podstatně líp než rodiče
Osobí zkušenost.
Krkonoše - v létě super výlety a v noci nádherná noční obloha, v zimě lyžování
České středohoří - srdeční záležitost
Oblast Mariánské Lázně, Teplá, Bečov a okolí - nádherná příroda, klid
Jeseníky, Orlický hory, Beskydy
Z měst- Olomouc a Jindřichův Hradec
, potom Hradec Králové, Slavonice a určitě je jich víc, já jsem jich porjela hodně, tak už ani nevím
na Hradec Králové jsem úplně zapomněla
A přitom je to město, kam se strasně ráda vracím.
@lucenka píše:
na Hradec Králové jsem úplně zapomnělaA přitom je to město, kam se strasně ráda vracím.
jo je tam krsně, já zapomněla ještě na Jičín, v Brně se mi docela líbilo, v Třeboni, v Jindřichově hradci, ve Valašským Meziříčí.. je spousta krásných míst. Pálava, tam je krásně, no je toho spousta
@alviola píše:
Jako proč by to nezvládla? Děti naopak cestování zvládájí podstatně líp než rodičeOsobí zkušenost.
já se bojím,že by dělala po vlaku či autobuse bordel,nebo by byla rozkníčená
Mně se taky líbí skoro všude, bo ráda cestuju a poznávám nová místa.
Moje srdeční lokalita jsou Beskydy a Javorníky, jen si vzpomenu a už jsem naměkko.
Kolem Starých Hamrů a Velkých Karlovic, každému doporučuju…
V létě jedeme do Mikulova, tak se těším na tu vámi vzpomínanou Pálavu.
A jako patriot lobuju za severní Moravu, třeba takový Štramberk je nádherný!!!
@tumpach píše:
já se bojím,že by dělala po vlaku či autobuse bordel,nebo by byla rozkníčená
Nedělala, bude to pro ni nový, tak se bude koukat. Ale je ptřeba se jí věnovat a nepředpokládat, že si po cestě přečtu časopis (i to jsem už viděla). A i kdyby dělala bugr, no co, je to dítě a nebyla ani první ani poslední, co ve vlaku řve. Zkuste to na kratším výletě a uviíš.
Tak já taky hlasuju pro Český Krumlov, je krásný hlavně z lodi a vůbec okolí Vltavy když se jede je super.
No pak ještě Novohradské hory, Česká Kanada, Slavonice a okolí a tenhle kout jižních Čech se mi moc líbí, to je saze pěkné projet to na kole.
A coby fanda horolezectví a Tomáše Holého nesmím zapomenout Český ráj, Věžák a skalní města okolo.