Nejoblíbenější produkty Just ?

shadowbabe
6.7.17 16:24

Nejoblíbenější produkty Just ?

Dobrý den dámy, ráda bych vás požádala o spolupráci, dělám si menší průzkum. Jaké jsou vaše top produkty Just a Nahrin? Sestavuji si to pouze pro vlastní potřebu, jde mi o inspiraci pro dárkové balíčky klientkám a sestavení speciálních nabídek. Děkuji moc všem, mějte krásný den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
6.7.17 16:31

Od Justu jednoznačně Eucasol sprej - nepřežila bych bez něj zimu, ani alergické období. Super je i tymiánová mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.7.17 16:34

@Sashie Děkuji za příspěvek, oba produkty patří mezi top 2016 :)

• Citovat
  • Upravit
1085
6.7.17 16:36

Eucasol, tymianovy krem, mesickova mast :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
6.7.17 16:40

Eucasol, tymiánový krém a krém s mořskou solí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.7.17 16:47

Děkuji holky, vidím, že Eucasol a Tymián jsou skutečně nejvíce oblíbené. Pokud dojde Eucasol, lze použít i Olej 31. San'Activ také patří mezi moje oblíbené :palec:

• Citovat
  • Upravit
3059
6.7.17 16:58

Vůbec to neznám, to se kupuje jen přes dealera? Nikdy mi to nikdo nenabídl. A na co je dobrá ta tymiánová mast? A ten olej to je něco jako nosní kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.7.17 17:05

@jindra.kytka Pracuji jako poradce společnosti, jen jsem tu nechtěla dělat reklamu. Zajímají mně produkty a jejich oblíbenost mezi maminkami :) Ano, produkty lze sehnat pouze přes proškolené poradce, ten Tymián má široké možnosti využití, ostatně jako ostatní produkty. Trápí tě konkrétní potíže? :) Kdyžtak mi napiš zprávu ;)

• Citovat
  • Upravit
3059
6.7.17 17:08

@shadowbabe

Nic mě konkrétního netrápí, jen mě zajímalo jak to funguje a kolik to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
6.7.17 17:12

Eucasol za ktery sem schopna polozit zivot - jeste sem nenasla zadnou lepsi alternativu. Tymianova mast v stejne kategorii :)A smes 31 bylin. A pak milujeme Sul s morskou rasou: ziju v UK a ac sem zkusila mistni BIO smesi soli, tak tuhle asi nic nenahradi.Jo a hovezi vyvar - ten uz strkam i do duseneho spenatu.

Zbytek katalogu se mnou nic nedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.7.17 17:14

@jindra.kytka Produkty doporučí poradce dle konkrétní potíže klienta, jinak pokud jde o Tymián / 395,– a osobně využívám doma při nachlazení, křečích v podbřišku, kombinuji s krémem San'Activ na své karpály. V období nemocí v MŠ mažu dceři pod nos a na hrudník. Snižuje i teplotu, zklidňuje spánek a uleví od mírného chrápání nebo bolesti hlavy. Využití má mnoho a konkrétní tipy vždy podá poradce :) stejně tak u Oleje 31 bylin / 1 020,–

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.7.17 17:17

@Sue.Ellen tak to mám radost, že jsou produkty oblíbené :palec: mám kamarádku v Londýně, dostala pár produktů s sebou a též je velmi spokojena ;) Mořskou sůl s bylinkama též milujeme, chlap by si to nejradši sypal všude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.7.17 17:26

Máte dostatek informací o produktech a mimořádných nabídkách či kolekcích od svých poradkyň? Jste v pravidelném kontaktu a udělají si na vás čas? :) Bohužel se často při své práci setkávám s ženami, které produkty zakoupily, ale nedostaly žádné informace, vzorky či dáreček. Co byste uvítaly, co zlepšit jako poradce? Vaše názory a podněty jsou přínosem ( samozřejmě vše anonymní ) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17472
6.7.17 17:27

Krom Eucasolu ještě bylinková sůl, musím si ji zase objednat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
6.7.17 17:28
@shadowbabe píše:
@jindra.kytka Produkty doporučí poradce dle konkrétní potíže klienta, jinak pokud jde o Tymián / 395,– a osobně využívám doma při nachlazení, křečích v podbřišku, kombinuji s krémem San'Activ na své karpály. V období nemocí v MŠ mažu dceři pod nos a na hrudník. Snižuje i teplotu, zklidňuje spánek a uleví od mírného chrápání nebo bolesti hlavy. Využití má mnoho a konkrétní tipy vždy podá poradce :) stejně tak u Oleje 31 bylin / 1 020,–

Děkuji za informace, budu nad tím přemýšlet. A je něco cíleného na zadní rýmu (co nejde vysmrkat) u dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí