Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Od Justu jednoznačně Eucasol sprej - nepřežila bych bez něj zimu, ani alergické období. Super je i tymiánová mast.
Děkuji holky, vidím, že Eucasol a Tymián jsou skutečně nejvíce oblíbené. Pokud dojde Eucasol, lze použít i Olej 31. San'Activ také patří mezi moje oblíbené ![]()
Vůbec to neznám, to se kupuje jen přes dealera? Nikdy mi to nikdo nenabídl. A na co je dobrá ta tymiánová mast? A ten olej to je něco jako nosní kapky?
@jindra.kytka Pracuji jako poradce společnosti, jen jsem tu nechtěla dělat reklamu. Zajímají mně produkty a jejich oblíbenost mezi maminkami
Ano, produkty lze sehnat pouze přes proškolené poradce, ten Tymián má široké možnosti využití, ostatně jako ostatní produkty. Trápí tě konkrétní potíže?
Kdyžtak mi napiš zprávu ![]()
Nic mě konkrétního netrápí, jen mě zajímalo jak to funguje a kolik to stojí.
Eucasol za ktery sem schopna polozit zivot - jeste sem nenasla zadnou lepsi alternativu. Tymianova mast v stejne kategorii
A smes 31 bylin. A pak milujeme Sul s morskou rasou: ziju v UK a ac sem zkusila mistni BIO smesi soli, tak tuhle asi nic nenahradi.Jo a hovezi vyvar - ten uz strkam i do duseneho spenatu.
Zbytek katalogu se mnou nic nedela…
@jindra.kytka Produkty doporučí poradce dle konkrétní potíže klienta, jinak pokud jde o Tymián / 395,– a osobně využívám doma při nachlazení, křečích v podbřišku, kombinuji s krémem San'Activ na své karpály. V období nemocí v MŠ mažu dceři pod nos a na hrudník. Snižuje i teplotu, zklidňuje spánek a uleví od mírného chrápání nebo bolesti hlavy. Využití má mnoho a konkrétní tipy vždy podá poradce
stejně tak u Oleje 31 bylin / 1 020,–
@Sue.Ellen tak to mám radost, že jsou produkty oblíbené
mám kamarádku v Londýně, dostala pár produktů s sebou a též je velmi spokojena
Mořskou sůl s bylinkama též milujeme, chlap by si to nejradši sypal všude ![]()
Máte dostatek informací o produktech a mimořádných nabídkách či kolekcích od svých poradkyň? Jste v pravidelném kontaktu a udělají si na vás čas?
Bohužel se často při své práci setkávám s ženami, které produkty zakoupily, ale nedostaly žádné informace, vzorky či dáreček. Co byste uvítaly, co zlepšit jako poradce? Vaše názory a podněty jsou přínosem ( samozřejmě vše anonymní ) ![]()
@shadowbabe píše:
@jindra.kytka Produkty doporučí poradce dle konkrétní potíže klienta, jinak pokud jde o Tymián / 395,– a osobně využívám doma při nachlazení, křečích v podbřišku, kombinuji s krémem San'Activ na své karpály. V období nemocí v MŠ mažu dceři pod nos a na hrudník. Snižuje i teplotu, zklidňuje spánek a uleví od mírného chrápání nebo bolesti hlavy. Využití má mnoho a konkrétní tipy vždy podá poradcestejně tak u Oleje 31 bylin / 1 020,–
Děkuji za informace, budu nad tím přemýšlet. A je něco cíleného na zadní rýmu (co nejde vysmrkat) u dítěte?
Dobrý den dámy, ráda bych vás požádala o spolupráci, dělám si menší průzkum. Jaké jsou vaše top produkty Just a Nahrin? Sestavuji si to pouze pro vlastní potřebu, jde mi o inspiraci pro dárkové balíčky klientkám a sestavení speciálních nabídek. Děkuji moc všem, mějte krásný den