Nejoriginálnější svatební dar

457
30.4.23 22:06

Nejoriginálnější svatební dar

Zdravím všechny ☺️

Přemýšlím nad svatebním darem pro mého otce a jeho novou lásku… Tak mě napadlo se inspirovat zde. Já osobně za nejlepší svatební dar považuji obraz s nalepenými penězi, který obsahuje drobné a složené stovky ve tvaru srdce v hodnotě několik tisíců korun. Až se budu nedej bože rozvádět, je jasné co (kromě dětí) beru do kufru než odejdu. 😂 😂
Jo a taky si má matka jako svatební dar vzala našeho syna po obřadu na celý den k sobě, abychom prý měli klid. Prostě ho sebrala, nic neřekla a poslala SMS s tímto oznámením svatebního daru. Zřejmě se s námi nechtěla bavit a radovat. 😂 Ještě že aspoň tátu mi na svatbě nechala a nevzala ho s sebou. 😂

Jaký nejoriginálnější svatební dar jste dostali na svatbě, popřípadě jaké překvapení jste vymysleli a dali darem vy? ;)

Nějaké vtipné svatební historky a dramata si taky ráda přečtu, kdyby se chtěl někdo pochlubit 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
567
30.4.23 22:39

My z dovolené v Botswaně privezli kamaradum sloni lejno, pro stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
30.4.23 22:50

Tak peníze jsou super, a daji se darovat i kreativně, ne jen v obrazu :lol: ale co se mně hodně líbilo z darovaných předmětu a využíváme to jsou takové ty párové věci, člověk by řekl skoro kýče - dostali jsme dva polštářky Albi s nápisem jeho/její, jsou takové trochu menší než normální a hodně dobre vycpane, a hrnecky paní/pan se stejnym motivem :mrgreen: bohužel nevíme, od koho je máme a komu za ne vděčíme, ale já je mám vážně rada a to to ani není muj styl, ani trochu, a samotnou by mě nenapadlo něco takového koupit :lol: oblíbila jsem si to ani nevím jak a manžel to taky používá, když chce pod hlavu a zada něco pevnejsiho a máme je v posteli nonstop :mrgreen:

Měli jsme velkou svatbu a dostali toho dosti, byla jsem nadšená úplně ze všeho. Ale asi jak starnu, jsem čím dal sentimentalnejsi, no, a vede toto :mrgreen: byla to druhá svatba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
30.4.23 22:57

Já za sebe bych se originálních darů vyvarovala, vyjma těch, co jsou umně stvořené z opravdových peněz. Vše ostatní se spíš nepovede. Doted mám na půdě svatební dary, které jistě daly práci vymyslet a sehnat, levné také nebyly, ale já to fakt doma nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.4.23 23:19

Já dostala dva, od jedné kamarádky ručně vyrobené dřevěné misky s venovanim, ale ona je umělecká truhlarka, má krásnou práci, dela nábytek a doplňky ze dřeva a upřímně bych si většinu věcí co vyrábí nemohla dovolit :mrgreen: a od druhé sme dostali prasatko na mince, dole je velké prase a napis její a na něm stojí menší prase s napisem jeho, a do nej když se hodí mince, tak to spadne do prasatka její :mrgreen: to mi přišlo takové vtipné a výstižné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
1.5.23 14:28

Ja teď dávala synovi sklenky Love z rady Punk vyrobene ve sklárně Rukl (design Rony Plesl). https://www.ruckl.com/…crystal.html
Nechala jsem mu je založit na svatební tabuli. Původně jsem mu nechtěla dávat nic kromě jízdy historickou tramvaji a busem na obřad, hostinu a raut. Ale jeden večer jsme chodili s mužem po Praze a tohle nás vzalo za srdce. Dětem se to moc líbilo.

• Citovat
  • Upravit
24713
1.5.23 14:56

Já bych teda ze stovek drobáků nadšená nebyla. Jsou s tím pak akorát starosti. My jsme se kamarádům skládali na dovolenou, tu si užili moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.23 15:35

My jsme dostali krabici drobných… Jako peníze super, chvíli to bylo vtipné, ale pak jsem s tím museli do banky 😂 😁 Takže já bych radši třeba papírové peníze, ze kterých je např. vyrobená květina. 😁
Obecně si myslím, že prachy v přání jsou nejlepší. Já jsem vysloveně všem říkala, že nic hmotného nechci, že peníze jsou lepší (zaplatí se z nich zpětně svatba, žejo). A stejně jsme dostali skleničky 🤦🏼‍♀️ no, popravdě jsem je prodala na vinted, ani to nebyl můj styl.
Jinak třeba kamarádka dostala obrovskou kovovou konstrukci na které byl z řetězů navařený znak jejich oblíbené kapely. Mělo to asi třicet kilo 🤦🏼‍♀️ 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
4.5.23 15:47

Davala jsem knihu s návodem na šťastný život k tomu přání a peníze v obálce. Nechápu proč mají všichni pořád potřebu, něco vymýšlet.

Dnes každý peníze očekává a určitě nikoho neurazí peníze v obálce.

Drobné jako poklad, nebo peníze v jiné měně, je to nejhorší co snad může někdo vymyslet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21453
4.5.23 15:50

@dreamis my mame porad nedostatek drobnych. Takovy dar by me potesil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.23 15:55

My jsme dostali vyšívaný obraz. Dvě holubičky v kleci, kolem spousta růžiček, naše jména a datum svatby. To celý ve zlatým rámu. Kýč jak bič, ale tak neskutečně boží, že ho miluju. Máme ho pověšený nad dveřmi, abysme ho viděli vždycky, když odcházíme z domu. Darů jsme dostali spoustu, ale tohle je i po letech top.

• Citovat
  • Upravit
11618
5.5.23 09:51

Tohle je vždycky peklo, já své nejlepší kamarádce na svatbě věnoval pokladničku se dvěma dírkama (půlka pro mě, půlka pro tebe), váleček na nudle, lékárničku, do které jsem koupil lavážní injekci, Ibalgin, Septofort, Imodium, náplast a gumové medvídky. Do té lavážní injekce jsem narval 3 000 a k tomu jsem připojil dopis níže:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný