Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@martina.se casovy rozestup byl bohuzel pouze v radu dnu, takze starim pripadneho tehotenstvi to nezjistim
tak si to buď nechat pro sebe jako tajemství, nebo test DNA - víc možností není ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se casovy rozestup byl bohuzel pouze v radu dnu, takze starim pripadneho tehotenstvi to nezjistim
Tak jedině je informovat oba dva a genetika, ale jako samoplátce je to pěkně „mastné“,ledaže byste se nějak rozpočítali.
Ta známá měla taky styk se dvěma muži během jednoho týdne.
Ono to tak ale prý bývá, že když se dlouho nedaří s jedním mužem, přijde jiný a žena otěhotní hned… Přeji hodně štěstí, ať už to dopadne jakkoli.
Zajdi na gyndu, nemusis si ani krev platit sama, do druheho dne budes vedet. Podle velikosi plodu budes presne vedet, kdy se to stalo.
Zatím se hoď do klidu, negativní test a lehce krvavý výtok může značit přicházející menstruaci.
Nechapu holky co resi takto problemy ze se hned vyspi s jinym kdyz jsou nasrane a pak breci hrozne povahy
Podle mého dle velikosi plodu nepoznáš, u mě se tedy 2× spletli.. a zrovna pár dnů jsem v souvislosti s dikutovaným dokmentem o porodech četla, jak je toto nejisté..
a vůbec, když píšeš, že tak malé časové rozpětí.. zákon schválnosti, osud, říkej tomu, jak chceš, prostě mělo tomu tak být.. Jo, jo, je jasné, že jsme rozumné myslící bytosti, ale v životě se stávají věci
Ale zatím envíš, jestli vůbec jsi těhotná, snaž nestresovat zbytečně.. jestli jsi, čeká Tě toho stresujícího ještě asik dost.. na určení otcovství bych šla vylučovací metodou, ale tuším, že docela drahé, tuším ještě před narozením..
Ahojky, Potřebuji poradit 😫 udělala jsem předtím chybu a ve vztahu jsem měla sex s jiným mužem bohužel tak blbě že teď nevím jestli by nemohl být otec dítěte právě on. Poslední menstruaci jsem měla 18.4.2023, sex s nim jsem měla 29.4.2023 a ovulaci jsem měla 1.4.2023 s partnerem jsme měli sex 1.4.2023 a 2.4.2023 a termín porodu mam na 27.1.2024.. mohli by jste mi prosím poradit kdo by spíše mohl byt otec?😥
@Anonymní píše:
Ahojky, Potřebuji poradit 😫 udělala jsem předtím chybu a ve vztahu jsem měla sex s jiným mužem bohužel tak blbě že teď nevím jestli by nemohl být otec dítěte právě on. Poslední menstruaci jsem měla 18.4.2023, sex s nim jsem měla 29.4.2023 a ovulaci jsem měla 1.4.2023 s partnerem jsme měli sex 1.4.2023 a 2.4.2023 a termín porodu mam na 27.1.2024.. mohli by jste mi prosím poradit kdo by spíše mohl byt otec?😥
tak jestli jsi měla s přítelem styk, pak byla menstruace a další styk až pak a 29. s tím druhým tak je to asi jasný, ne? ![]()
Jestli si měla ovulaci 1.4, poslední ms 18.4. A sex 29.4. - tzn. Další ovulace? A v té době si měla sex jen s,,milencem,,, tak bude otec asi on.
@pikola píše:
tak jestli jsi měla s přítelem styk, pak byla menstruace a další styk až pak a 29. s tím druhým tak je to asi jasný, ne?[/citace
Nejsem si právě ani jistá jestli jsem tu menstruaci měla jelikož ji mám nepravidelnou a občas se mi stává že ji i měsíc nemám. Sex jsem měla po menstruaci i s přítelem a s tam tím jen toho 29.4.2023 ( tenhle se do mě ani neudělal ale strach tam stále je ) ovulaci jsem měla 1.5.2023 a ten den jsem měla sex ze vším všudy s přítelem
@Markéta188 píše:napsala jsem to špatně ovulace byla 1.5.2023
Jestli si měla ovulaci 1.4, poslední ms 18.4. A sex 29.4. - tzn. Další ovulace? A v té době si měla sex jen s,,milencem,,, tak bude otec asi on.
Soudim ze ty dalsi data maji byt kvetnova…
jinak dle tak maleho rozptylu bych rekla ze si muzes hodit korunou, spermie muzou vydrzet nekolik dni, moc maly rozptyl kolem ovulace…
tohle bez testu otcovstvi asi nerozlousknes
No tak asi budeš muset s pravdou ven. Docela ti ty nervy přeju, když máš žaludek na to, podvádět partnera a vyšukávat s jiným a o dva dny později s partnerem. ![]()