Nejsou peníze neni mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6432
23.8.10 17:48

Svobosko, to jsou nádherný hodnoty!!!!!!! My měli 1 ml, a kvalitu nejdřív 7%, pak už 0%, to je prý ta nejdůležitější hodnota, ty procenta, myslím, že je to kvalita, už si to taky nepamatuju. Nevím, nejsem doktor, ale podle mě s tímhle SPG jako máte vy, bych možná IUI riskla, to vůbec nejsou špatný čísla. Naše spermie byly i nepohyblivý, některý hned mrtvý..... Hlavně vydrž a na všechno se zeptej, klidně zajdi i do jiné diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
23.8.10 17:52

Monduellko, víš co jsme měli za trable my???? Doktorka v Sanusu, nám hned řekla, že jiná možnost než dárcovská spermie není, že náš spg je tak špatný, že mu nepomůže nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak nám nezbylo než na to kývnout, naštěstí mi celou léčbu podělala, odebrala nezralá vajíčka, tudíž nic dál už neproběhlo..... Až když jsem utekla jinam, pochopila jsem , že vlastně všechno předtím bylo špatně, no, hlavně že inkasovali. Můj přítel bral bioaktivní zinek a selen a za tři měsíce se hodnoty zlepšily o 50%, takže v pohodě stačily na IVF. Je fakt, že je lepší vyzkoušet vše!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
23.8.10 18:03

Já bych teda taky nejdřív zkusila IUI, ikdyž sama jsem šla rovnou na IVF, protže mi to doktor doporučil, kvuli nemoci. Já jsem třeba platila max. 3tisíce a to jen proto,že mi poj.hradila pouze 30dávek injekcí a já jich potřebovala víc. A vždy se mě ptali,že to bude stát tolik a tolik,jestli to chceme.A jak tu říkaj holky, každá reaguje jinak a nikde není psáno,že ti drahé hormony nastimulujou. To je prostě o pokusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
23.8.10 18:08

AXI ahoooj, jak bylo v lázních???? Moc Tě zdravím!!! A nebo se teprve chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
23.8.10 18:17

Ahoj Lumpí, do lázní vyrážím v pátek, tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.8.10 18:27

Já bych třeba napřed zariskovala a šla do hrazených léků a pokud by jsi na ně nereagovala, tak bych si zaplatila nehrazené léky. Při druhém pokusu bych ale rozhodně nešetřila a připlatila si všechno, co jde, tzn. AH, PK, ICSI, zamražení a objednala bych se na imunologii do Prahy nebo do Plzně i kdyby mi nechtěli dát v CAR doporučení nebo by mi tvrdili, že je to zbytečné. Je nesmysl pak na těchto věcech šetřit, páč máš jenom 3 pokusy a pak by jsi trpce litovala, že si šetřila. Čtvrtý pokus by tě pak stál min. Kč 50 000,– a to by vážně za to nestálo. Já u prvního pokusu nešetřila a vyšlo, u druhého pokusu jsem až moc šetřila a nevyšlo to a do třetího pokusu jsem dala vše a naštěstí to vyšlo. Moc ti držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
23.8.10 18:27

Axi, tak na Tebe myslím a pak se určitě pochlub, jak bylo!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.8.10 18:28

Jinak, pokud by jsi neměla fin. problémy , tak bych rovnou u prvního pokusu příliš nešetřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
23.8.10 18:29

Karinko, nevím jak kde, ale mě poslali na veškerá vyšetření až po prvním nezdařeném pokusu. Jenže to kdybych věděla, co vše je potřeba, taky bych si to oběhla dřív. Proč nikdo nikomu nic neřekne......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.8.10 18:34
lumpíček píše:
Karinko, nevím jak kde, ale mě poslali na veškerá vyšetření až po prvním nezdařeném pokusu. Jenže to kdybych věděla, co vše je potřeba, taky bych si to oběhla dřív. Proč nikdo nikomu nic neřekne......

Lumpi, já jsem v době svého prvního pokusu každý den hltala stránky na www.neplodnost.cz, kde jsem se dozvěděla to, co mi nikdy žádný doktor neřekl. Dokonce tam byla poradna a já tam dost často zasílala odborníkům své dotazy a během pár dní mi vždy odpověděli, takže jsem přesně věděla, o jaké vyšetření si mám říct , jaké vitamíny je třeba užívat jak u ženy, tak u chlapa, co je třeba udělat, aby se ivf podařilo. Bohužel ty stránky už neexistují, dnes jsou to stránky www.neplodnost.org a bohužel mám pocit, že už nejsou tak kvalitní, jako ty původní, ale přesto jsou hodně věnované tomuto problému a dozví se tam člověk nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.8.10 18:38

Jinak, co já si pamatuji, tak tam hodně radili užívat mateří kašičku, pít kontryhel. čaj, chlapi by měli při špatném spermiogramu užívat Eregmu (mému dost pomohla), Zinek, nenosit slipy, ale trenky, sprchovat se studenou vodou, nenosit rifle, nesaunovat se a další, ale už si na hodně věcí nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.8.10 18:44

já jsme ze zlínského kraje takže Praha či Plzeň trochu z ruky.Jinak imunologii a genetiku a všechny tato vyšetření máme za sebou. Zítra zavolám do centra a řeknu,že chcu zkusit inseminaci.Manžel přestává kouřit,pije fytotonik a bere vitoše(selen,zinek)…tak uvidíme.Jinak k těm hrazeným a nehrazeným hormonům…prý ty hrazená častěji způsobují cysty na vaječníkách.....tak bych asi začaal šetřit.Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
23.8.10 18:50

Svobosko, tomu nevěř, je všechno individuální, pokud máš sklony k cystám, nevyřešíš to nijak… Hlavně se pokus zjistit, který CAR u vás má nejlepší úspěšnost. A nedej na to, co Ti doporučí Tvůj gyndař, i na tom jsem se já spálila!!!!! Každý totiž spolupracuje s někým a ne vždy je to to pravé… Držím pěsti a určo dej vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.8.10 18:51
svoboska píše:
já jsme ze zlínského kraje takže Praha či Plzeň trochu z ruky.Jinak imunologii a genetiku a všechny tato vyšetření máme za sebou. Zítra zavolám do centra a řeknu,že chcu zkusit inseminaci.Manžel přestává kouřit,pije fytotonik a bere vitoše(selen,zinek)…tak uvidíme.Jinak k těm hrazeným a nehrazeným hormonům…prý ty hrazená častěji způsobují cysty na vaječníkách.....tak bych asi začaal šetřit.Díky moc

Svobodko, ale imunologii dělají jenom na spec. pracovišti v Praze a v Plzni, jinde ne. Možná, že ti jinde udělají taková ta základní vyšetření na imunologii, ale jak jsem psala, odborná a spec. vyšetření jsou pouze v těchto dvou místech. Čekačka tam je min. 2 měsíce a další 2 měsíce čekáš na výsledek. Ta vyšetření jsou hodně důležitá , protože teprve až tam se zjistí, proč se nedaří. Já jsem si na neplodnosti dlouhé měsíce psala s holkami, kterým nevyšlo několik pokusů a přitom se nepřišlo na to, proč, páč veškerá vyšetření byla negativní. Teprve na imunologii přišly třeba na to, že mají alergii na vajíčko, spermie apod a po 3 měs. přeléčení většinou Prednisonem se zadařilo. Do té Prahy nebo Plzně jezdí lidé z celé ČR. Je to otázka jednoho dne, ale většinou to stojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
23.8.10 18:52

Karinko, jo, máš pravdu, já to taky hltala, bohužel pozdě… Tenkrát jsem bezmezně věřila svému dr., který mě poslal do Sanusu, neměla jsem důvod mu nevěřit nebo hledat něco jiného. I ta doktorak tam byla velmi milá, takže jsem zezačátku byla spokojená, vůbec mě nenapadlo, že těch informací je tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí