Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímaly by mě vaše nejtrapnější historky z rande.
Anonym proc? Ono je neco intimního na tom dotazu? A za jakym účelem chceš historky?
@MayaLevin píše:
Pochlub se svou historkou, potom i my přispějeme…
Hlavne historkou kde nebude jako srabacky anonym. ![]()
@Chytrak píše:
Hlavne historkou kde nebude jako srabacky anonym.
Jako kdyby to byla nějaká echt trapná historka, tak by se ten anonym snad i dal pochopit… ale takhle je to vrchol ubohosti ![]()
Muž mi řekl jiným jménem a ptal se mě, jak se mi bydlí ve městě X, přičemž já ve městě X nebydlím. Evidentně měl v těch ženách trochu guláš.
Šli jsme se projít po lesoparku, bylo náledí, mě podklouzly nohy a sedla sem si…no..no do houna
![]()
Pak už se mi neozval ![]()
Přišla si pro něho jeho matka s jeho 5 letým synem
že říkal, že bude v 17 hod. doma a je 17:45
koukala jsem jak puk. Po této akci se týden neozval a po týdnu volal, proč jsem se neozvala ![]()
@Maky1234 píše: Šli jsme se projít po lesoparku, bylo náledí, mě podklouzly nohy a sedla sem si…no..no do houna![]()
![]()
![]()
Pak už se mi neozval
Tak to stejně nebyl chlap pro život… ten by ti očividně nepomohl, kdyby ses náhodou dostala do sraček… ![]()
Týpek ze seznamky, první rande, rozbrecel se mi v hospodě, že ho nechci vzít domů, že nechce sex, ale zaslouží si šanci mě přes noc držet v objetí.
Čekala jsem s ním 15min na autobus (stále plakal), abych si byla jistá, že je fakt pryč. ![]()
Kamarád věk 40 let pozval slečnu ze seznamky do hotelu Sen, do bazénu. Tam zjistil, že nemá peníze na vstup pro oba. Musela si to chudák zaplatit sama, s tím, že on jí to dá příště. Pak již byla nedostupná…
Sešli jsme se v cajovne na Karlaku, rande ze seznamky.
No proste ve skutecnosti byl tak osklivy, ze jsem se cele rande divala jinam - na zed atd.Za sve chovani jsem se stydela, ale fakt to neslo..