Velikost přirození

Anonymní
23.11.20 08:57

Velikost přirození

Ahoj holky,
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka :oops:. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
Děkuji, blbé kecy stranou, jsme přeci dospělí 8).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.11.20 09:08
@Berry77 píše:
Před prvním rande ti řekl „ale pozor, mám péro 28cm“? To jo :potlesk:
(jste přece dospělí :lol: )
:zed: Kde jsem napsala „před prvním rande“?
  • Citovat
  • Upravit
Ou
24138
23.11.20 09:09

No tak pro začátek buď nahoře, kde máš kontrolu nad silou a mírou penetrace a on má lepší výhled. A mistr si musí dát opravdu záležet s předehrou aby si byla opravdu uvolněná a opravdu vzrušená a pro jistotu přidej lubrikant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
23.11.20 09:09

Tak se změř, jestli na to stačíš, to není nijak složité.

• Citovat
  • Upravit
106069
23.11.20 09:12
@Altavista píše:

jak se to dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
23.11.20 09:14
@Anonymní píše: :zed: Kde jsem napsala „před prvním rande“?

No tak napsala si, že sním máš mít schůzku, to v kontextu tvého příspěvku fakt vyznělo, jako by měla být první. Jinak bys třeba napsala „měsíc se scházíme s chlapem, teď z něj vypadlo, že má megapero“ ;)
Hele, když bude opatrnej a nebude do tebe bušit hned jak hluchej do vrat, tak to bude dobrý. Snad už ví, že nazvat ho do tebe bez přípravy až po… Není ten nejlepší start. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
23.11.20 09:16
@Altavista píše:

Změření je nesmysl, za prvý je vagína věc elastická, za druhý ji ho tam nemusí nacpat celýho a hned napoprvé. Pokud není buran, nechá ji zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
23.11.20 09:18
@Venetia píše:
jak se to dela?

Vážně tě nenapadne, jak by se to dalo změřit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
23.11.20 09:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka :oops:. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
Děkuji, blbé kecy stranou, jsme přeci dospělí 8).
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Zkušenost mám, ale zjistila jsem to až před první akcí :lol: Nikdo mě nevaroval :lol:
No nebudu říkat, že mě to nezarazilo :lol:
Ale bylo to v pohodě, naštěstí věděl jak s tím zacházet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
23.11.20 09:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Pro mě i 20cm bylo nadmíru, jako dalo se to, ale ani po letech to nebylo úplně bez opatrnosti.. Vyzkoušej a uvidíš, každý mu vyhovuje něco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.11.20 09:26

Jasně, řízek mi na první rande vyjevuje svoje rozměry. Jsi holka na telefon nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
23.11.20 09:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

No já s Tím náhodou zkušenost mám. Do teď předně si pamatuju tu bolest celého břicha a jak mě vezla sanitka.. :oops: :nevim: nic příjemného. Ale samozrejmne záleží i na nom. Ale podle toho co pises si je vědom toho co tam dole má :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 09:29
@Mar__tanka1983 píše:
No tak napsala si, že sním máš mít schůzku, to v kontextu tvého příspěvku fakt vyznělo, jako by měla být první. Jinak bys třeba napsala „měsíc se scházíme s chlapem, teď z něj vypadlo, že má megapero“ ;)
Hele, když bude opatrnej a nebude do tebe bušit hned jak hluchej do vrat, tak to bude dobrý. Snad už ví, že nazvat ho do tebe bez přípravy až po… Není ten nejlepší start. ;)

Napsala jsem to okrajově, ale ano máš pravdu, že to tak vyzní. Ale díky, pobavila jsi mě "hluchej do vrat :mrgreen: " :mavam:
Nechci ho prostě po několika dosti příjemných schůzkách odsoudit jen za tohle :nevim:. Celkem se těším a mám i příjemný strach :oops:, co už :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 09:31
@Russet píše:
Jasně, řízek mi na první rande vyjevuje svoje rozměry. Jsi holka na telefon nebo co?

ano, přesně ještě, že mě tak znáš :zed: :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 09:32
@Rachel_cz píše:
Zkušenost mám, ale zjistila jsem to až před první akcí :lol: Nikdo mě nevaroval :lol:
No nebudu říkat, že mě to nezarazilo :lol:
Ale bylo to v pohodě, naštěstí věděl jak s tím zacházet ;)
;) Děkuji za smysluplné komentáře.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí