Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berry77 píše:
Před prvním rande ti řekl „ale pozor, mám péro 28cm“? To jo
(jste přece dospělí)
No tak pro začátek buď nahoře, kde máš kontrolu nad silou a mírou penetrace a on má lepší výhled. A mistr si musí dát opravdu záležet s předehrou aby si byla opravdu uvolněná a opravdu vzrušená a pro jistotu přidej lubrikant.
@Altavista píše:
Tak se změř, jestli na to stačíš, to není nijak složité.
jak se to dela?
@Anonymní píše:Kde jsem napsala „před prvním rande“?
No tak napsala si, že sním máš mít schůzku, to v kontextu tvého příspěvku fakt vyznělo, jako by měla být první. Jinak bys třeba napsala „měsíc se scházíme s chlapem, teď z něj vypadlo, že má megapero“ ![]()
Hele, když bude opatrnej a nebude do tebe bušit hned jak hluchej do vrat, tak to bude dobrý. Snad už ví, že nazvat ho do tebe bez přípravy až po… Není ten nejlepší start. ![]()
@Altavista píše:
Tak se změř, jestli na to stačíš, to není nijak složité.
Změření je nesmysl, za prvý je vagína věc elastická, za druhý ji ho tam nemusí nacpat celýho a hned napoprvé. Pokud není buran, nechá ji zvyknout.
@Venetia píše:
jak se to dela?
Vážně tě nenapadne, jak by se to dalo změřit? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
Děkuji, blbé kecy stranou, jsme přeci dospělí.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
Zkušenost mám, ale zjistila jsem to až před první akcí
Nikdo mě nevaroval ![]()
No nebudu říkat, že mě to nezarazilo ![]()
Ale bylo to v pohodě, naštěstí věděl jak s tím zacházet ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Pro mě i 20cm bylo nadmíru, jako dalo se to, ale ani po letech to nebylo úplně bez opatrnosti.. Vyzkoušej a uvidíš, každý mu vyhovuje něco jinyho.
Jasně, řízek mi na první rande vyjevuje svoje rozměry. Jsi holka na telefon nebo co?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
No já s Tím náhodou zkušenost mám. Do teď předně si pamatuju tu bolest celého břicha a jak mě vezla sanitka..
nic příjemného. Ale samozrejmne záleží i na nom. Ale podle toho co pises si je vědom toho co tam dole má ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
No tak napsala si, že sním máš mít schůzku, to v kontextu tvého příspěvku fakt vyznělo, jako by měla být první. Jinak bys třeba napsala „měsíc se scházíme s chlapem, teď z něj vypadlo, že má megapero“
Hele, když bude opatrnej a nebude do tebe bušit hned jak hluchej do vrat, tak to bude dobrý. Snad už ví, že nazvat ho do tebe bez přípravy až po… Není ten nejlepší start.
Napsala jsem to okrajově, ale ano máš pravdu, že to tak vyzní. Ale díky, pobavila jsi mě "hluchej do vrat
" ![]()
Nechci ho prostě po několika dosti příjemných schůzkách odsoudit jen za tohle
. Celkem se těším a mám i příjemný strach
, co už ![]()
@Russet píše:
Jasně, řízek mi na první rande vyjevuje svoje rozměry. Jsi holka na telefon nebo co?
ano, přesně ještě, že mě tak znáš
![]()
@Rachel_cz píše:
Zkušenost mám, ale zjistila jsem to až před první akcíNikdo mě nevaroval
No nebudu říkat, že mě to nezarazilo
Ale bylo to v pohodě, naštěstí věděl jak s tím zacházet
Ahoj holky,
. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
.
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka
Děkuji, blbé kecy stranou, jsme přeci dospělí