Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
Trochu z jiného pohledu:Tohle už je za mým horizontem, ale vím, že jsou ženy, které mají naopak dotyky na čípku rády a umějí s tím - vůči partnerovi - zacházet (dotyky! - nemám na mysli souvislost s tou mojí reakcí - „rybářským“ příspěvkem
).
A takové jsou docela potěšené, když muž i při vzrušení dosáhne, což zas není každý - chce to jistou shodu a ta asi v tomhle není běžná.
@Anonymní píše:
Tak pokud máš jen tyto zkušenosti, tak mě to mrzí.![]()
Skoro denně se tu vyskytuje nějaký chlap, co tu tahá rozumy o velikosti a chutí na sex. Vkládá fotky. Tak nějak to dopředu u takových otázek očekávám.
@migmina píše:
Je to divny teda. Mit prvni schuzku a chlap me pred ni napise velikost svyho tento, tak si budu myslet, ze je to uchyl nebo on si myslet, ze na prvni schuzce pri pozdravu, to do me bude chtit strkat. Zvlastni dotaz zakladatelky. Kazdy jsme jiny no
Tak určitě
@M_Vladim píše:
Trochu z jiného pohledu:Tohle už je za mým horizontem, ale vím, že jsou ženy, které mají naopak dotyky na čípku rády a umějí s tím - vůči partnerovi - zacházet (dotyky! - nemám na mysli souvislost s tou mojí reakcí - „rybářským“ příspěvkem
).
A takové jsou docela potěšené, když muž i při vzrušení dosáhne, což zas není každý - chce to jistou shodu a ta asi v tomhle není běžná.
Ale je
To není tak složité. Já jsem narážela na ten průchod do dělohy ![]()
Manžel má nějakých 18 cm. a i to je na mě moc. I některé polohy nemůžeme dělat, protože jsou pro mě až bolestivé. Takže pro mě 19 a výš je nemyslitelné.
A i bych ocenila, že mě na to dotyčný upozornil
Každopádně to zkus a uvidíš. Třeba ti to vadit nebude a naopak to oceníš. A když ne, půjdete od sebe. To se stává. ![]()
@Altavista píše:
Ale jeTo není tak složité. Já jsem narážela na ten průchod do dělohy
OK, takhle jo - mě taková zkušenost míjí (
… obě).
Ahoj. Můj partner 26cm a 6,5 cm. No, začátky byly těžší, ale teď už jedeme jako po másle. Dokonce i anální sex. Hlavně hodně lubrikujte, uvolni se, dlouhá předehra…
@Chauvinist píše:
Tak já ho chápu. Taky bych se s takovou velikostí obával, jestli to pro většinu žen nebude málo![]()
![]()
To jsou ty, které pak neumí couvat s autem a zajíždět do garáže, bo neví kolik cm a dm je to doopravdy…
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
Děkuji, blbé kecy stranou, jsme přeci dospělí.
Pokud nejses chudák internetovej honibrk, cemuz odpovídá tvůj styl otázky, ano mám, a o ničem… 18,5 je taky dost a to měl ex, natož 25…nechtela bych takovyho chlapa.
Ja to zase muzu. Muj pritel ma pres 28 a uzasne uz bych jineho nechtela. Jo musela jsem si zvyknout ale super. Doporucuji se nebat a jit do toho.
Je tu i skupina těch, co rády cítí pohyb v podbřišku. ![]()
Pak mám podezření, že se najdou i takové, co za určitých okolností pozitivně vnímají i stimulaci vaječníků, podobně jako muži varlat. Protože jsou ženy, co si rády nechají masírovat spodek bříška, když tam cití určité, řekněme nepohodlí nebo tlak, a pomáhá jim to. ![]()
Ale zatím to s tou stimulací mám tak trochu jako ten průnik do dělohy - vůbec nevím, do jaké míry je to rybářská latina. ![]()
Nám (mužům na varlatech) to je také příjemné jen v určitém rozsahu a také ne všem. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Můj partner 26cm a 6,5 cm.
tak s tim uz muze jit do cirkusu. To je rozmer vetsi jak flaska od piva ![]()
@Anonymní píše:
Ja to zase muzu. Muj pritel ma pres 28 a uzasne uz bych jineho nechtela. Jo musela jsem si zvyknout ale super. Doporucuji se nebat a jit do toho.
Pošli fotku s metrem.
@Fukitol píše:
tak s tim uz muze jit do cirkusu. To je rozmer vetsi jak flaska od piva
No, ano. Honit jednou rukou je umění ![]()
Ještě: měla jsem cest i s jedním, který ho měl jako moje předloktí a to fakt nešlo ![]()