Velikost přirození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.20 09:33
@Ou píše:
No tak pro začátek buď nahoře, kde máš kontrolu nad silou a mírou penetrace a on má lepší výhled. A mistr si musí dát opravdu záležet s předehrou aby si byla opravdu uvolněná a opravdu vzrušená a pro jistotu přidej lubrikant.
:palec: Děkuji za rozumný komentář a radu :)
  • Citovat
  • Upravit
53518
23.11.20 09:34
@Mar__tanka1983 píše:
No tak napsala si, že sním máš mít schůzku, to v kontextu tvého příspěvku fakt vyznělo, jako by měla být první. Jinak bys třeba napsala „měsíc se scházíme s chlapem, teď z něj vypadlo, že má megapero“ ;)
Hele, když bude opatrnej a nebude do tebe bušit hned jak hluchej do vrat, tak to bude dobrý. Snad už ví, že nazvat ho do tebe bez přípravy až po… Není ten nejlepší start. ;)

No jo, snažíš se zbytečně, to je zas nějaký honibrk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

@Altavista kudy projde pětikilové dítě, tudy projde i sebevětší macek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
@Rachel_cz píše:
Vážně tě nenapadne, jak by se to dalo změřit? :D

jak jsem stara, tak jsem blba, ale vůbec netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
23.11.20 09:36
@Russet píše:
Jasně, řízek mi na první rande vyjevuje svoje rozměry. Jsi holka na telefon nebo co?

někdy to muže byt zásadní informace, pokud to nebere strašlivé vázne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 09:36
@Alušáček píše:
Pro mě i 20cm bylo nadmíru, jako dalo se to, ale ani po letech to nebylo úplně bez opatrnosti.. Vyzkoušej a uvidíš, každý mu vyhovuje něco jinyho.

Děkuji za koment, který je k něčemu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 09:37
@barelunka152 píše:
No já s Tím náhodou zkušenost mám. Do teď předně si pamatuju tu bolest celého břicha a jak mě vezla sanitka.. :oops: :nevim: nic příjemného. Ale samozrejmne záleží i na nom. Ale podle toho co pises si je vědom toho co tam dole má :D

Tak teď jsi mě vystrašila, ale tak max budu mít o zážitek na pohotovosti navíc :nevim: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 09:38
@Russet píše:
No jo, snažíš se zbytečně, to je zas nějaký honibrk.

Tak pokud máš jen tyto zkušenosti, tak mě to mrzí. :nevim: 8)

• Citovat
  • Upravit
106083
23.11.20 09:38
@Anonymní píše:
Napsala jsem to okrajově, ale ano máš pravdu, že to tak vyzní. Ale díky, pobavila jsi mě "hluchej do vrat :mrgreen: " :mavam:
Nechci ho prostě po několika dosti příjemných schůzkách odsoudit jen za tohle :nevim:. Celkem se těším a mám i příjemný strach :oops:, co už :D

no ja myslim, ze toto opravdu není nic k odsouzeni, spis naopak. Jestli uz ma nějaké zkušenosti, spis bude hodne opatrnej, zadnou velkou akci bych necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 09:39
@Ou píše:
@Altavista kudy projde pětikilové dítě, tudy projde i sebevětší macek…
:mrgreen: Tak to mě pobavilo (v dobrém) :hug:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 09:42
@Venetia píše:
no ja myslim, ze toto opravdu není nic k odsouzeni, spis naopak. Jestli uz ma nějaké zkušenosti, spis bude hodne opatrnej, zadnou velkou akci bych necekala.

Tak teď jsi mě uklidnila, díky :)

• Citovat
  • Upravit
106083
23.11.20 09:49
@Anonymní píše:
Tak teď jsi mě uklidnila, díky :)

mam zkušenost s 23. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
23.11.20 09:53
@Venetia píše:
jak se to dela?

Normálně, vzrusíš se u sebeukájení a na nějakém dildu si chytneš tobě pohodlnou délku, tak že tě to nebolí.

Já tak vím, že byť jsem „mrdavá“, jak to označují někteří chlapi, tak jsem poměrně málo hluboká. Pohodlných je mi 16cm max a při ovulaci mě bolí i to.

Je dobré mít představu, nečekat že to ten chlap bude vědět sám a pak si ho navést :)

• Citovat
  • Upravit
36909
23.11.20 10:06
@Russet píše:
Jasně, řízek mi na první rande vyjevuje svoje rozměry. Jsi holka na telefon nebo co?

A co pohled z druhé strany? ;) Po x schůzkách, velké zamilovanosti a podobně, dojde na těsnější kontakt a najednou: Panenko skákavá! Tak tohle fakt nééé, sorrýýý. Čau!
:?
edit: Dá se pak divit tomu, že to inzeruje přdem?

Příspěvek upraven 23.11.20 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
23.11.20 10:12
@Ou píše:
@Altavista kudy projde pětikilové dítě, tudy projde i sebevětší macek…

8o :roll:
No to jako… je myšleno… 8o
Dlouho jsem si myslel, že je to jen „rybářská latina“.
Ale oni jsou raritně fakt lidi, co se probourají až do dělohy. Ale tedy nemám pocit, že by to bylo zrovna bezpečné počínání. Ani, že to zmákne kdekdo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí