Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
Děkuji, blbé kecy stranou, jsme přeci dospělí.
On tě tady na to upozornil? a to ti přijde normální?
Zkusenost nemam, ale kamaradka. Pro nekoho to neni a sex ma taky rada. Hold kazda jsme jina, uvidis ty, jestli bude vyhovovat, kdyztak pujdes o dum dal a borec musi hledat jinde, kam takoveho sulina strci a budou spokojene obe strany
Měla jsem „většího přítele“ velikost asi okolo 20cm a za mě nic příjemnýho…
Byli jsme spolu dlouho a on si s předehrou zrovna moc nerozuměl…
Musím říct, že párkrát to bylo v klidu, z 90% však spíš hlavně ze začátku dost bolestivé.
Po pár letech jsem dělala sex jen kvůli němu a nikdy jsem se na to moc netěšila…
Zvláštní bylo, že pokud jsem měla skříplé záda (o čemž jsem někdy sama od sebe nevěděla) při sexu s ním se mi to dost projevovalo,.. Sex mě bolel mnohem víc… Aspon to tak zhodnotil gynekolog.
@M_Vladim píše:
![]()
No to jako… je myšleno…
Dlouho jsem si myslel, že je to jen „rybářská latina“.
Ale oni jsou raritně fakt lidi, co se probourají až do dělohy. Ale tedy nemám pocit, že by to bylo zrovna bezpečné počínání. Ani, že to zmákne kdekdo.
Ehm
Proto jsem na to nereagovala, je to naprosto jiná situace.
Vagína byť je elastická tak hloubka má své limity. Říkám jako někdo, kdo má rád fisting
A čípek nechat být, jauvejs.
Co me tedy zarazi? Pred první schuzkou te upozornuje velikosti sulina? no potes. To jsi nejaka jak to napsat, lehci zenstina?
Chlapi s fakt velkým penisem mají své zkušenosti, že to ženské bolí. Taky jsem takové upozornění zažila, jestli i přes to chci na schůzku a třeba k tomu sexu dojít. Když si člověk a někým delší dobu píše, tak to není vulgarita.
@migmina píše:
Co me tedy zarazi? Pred první schuzkou te upozornuje velikosti sulina? no potes. To jsi nejaka jak to napsat, lehci zenstina?
Už jsem psal.
Naopak. Může to považovat za svého druhu slušnost a zároveň ochranu před zklamáním. Co je na tom nepochopitelného? ![]()
@migmina píše:
Já tedy nemám ráda nějaké zjišťovací otázky okolo sexu předem, ale ta velikost zrovna může rozhodnout o dalším pokračování a člověk si ušetří nepříjemné situace.
@Berry77 píše:
Před prvním rande ti řekl „ale pozor, mám péro 28cm“? To jo
(jste přece dospělí)
Tak já ho chápu. Taky bych se s takovou velikostí obával, jestli to pro většinu žen nebude málo
![]()
Kdyby zakladatelka byla dávačka, tak asi neřeší, že se do ní 25 cm nevejde, ale naopak by to bylo málo…
a ikdyby se domluvili jen na sex, tak co jako?
@Altavista píše:
EhmProto jsem na to nereagovala, je to naprosto jiná situace.Vagína byť je elastická tak hloubka má své limity. Říkám jako někdo, kdo má rád fisting
A čípek nechat být, jauvejs.
Trochu z jiného pohledu:
Tohle už je za mým horizontem, ale vím, že jsou ženy, které mají naopak dotyky na čípku rády a umějí s tím - vůči partnerovi - zacházet (dotyky! - nemám na mysli souvislost s tou mojí reakcí - „rybářským“ příspěvkem
).
A takové jsou docela potěšené, když muž i při vzrušení dosáhne, což zas není každý - chce to jistou shodu a ta asi v tomhle není běžná. ![]()
@Chauvinist píše:
Tak já ho chápu. Taky bych se s takovou velikostí obával, jestli to pro většinu žen nebude málo![]()
![]()
@V anda píše:
Kdyby zakladatelka byla dávačka, tak asi neřeší, že se do ní 25 cm nevejde, ale naopak by to bylo málo…a ikdyby se domluvili jen na sex, tak co jako?
Jako málo?
Tak to máte zajímavé zkušenosti. ![]()
@Venetia píše:
Já tedy nemám ráda nějaké zjišťovací otázky okolo sexu předem, ale ta velikost zrovna může rozhodnout o dalším pokračování a člověk si ušetří nepříjemné situace.
Je to divny teda. Mit prvni schuzku a chlap me pred ni napise velikost svyho tento, tak si budu myslet, ze je to uchyl nebo on si myslet, ze na prvni schuzce pri pozdravu, to do me bude chtit strkat. Zvlastni dotaz zakladatelky. Kazdy jsme jiny no