Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
možná trapná, možná nevšední - prostě choulostivější otázka. Máte prosím některá zkušenosti s větším mužským přirozením? Číselně 25 cm+? Oč jde. Měla bych mít schůzku s mužem, a na tohle mě upozorňoval, že většina žen s tímto měla problém. Sex mám ráda a užívám si ho všemi doušky, jen jsem s tímto ještě neměla zkušenosti a neumím si to úplně představit.
Děkuji, blbé kecy stranou, jsme přeci dospělí.
Ahoj. Mám zkušenost s 24,5 cm a bylo to v pohodě. On je tedy opravdu hodně zkušený a já bývám hodně mokrá, takže jsem si to užívala hned od začátku.
Půjdete na to postupně, vzrušíš se, on musí být ze začátku opatrný. A také záleží, jak ho má tlustého. Podle toho co píšeš, tak máš se sexem už zkušenosti, tak už můžeš alespoň trochu odhadnout, jak bys to mohla dávat.
A pokud ti to opravdu neříkal hned na první schůzce, tak ho chápu, ne všechny ženy by to přijaly v klidu, pro některé by to mohl být opravdu problém a on má určitě i tyhle nepříjemné zážitky za sebou a chce předejít „zděšení“. ![]()
@M_Vladim píše:
Už jsem psal.Naopak. Může to považovat za svého druhu slušnost a zároveň ochranu před zklamáním. Co je na tom nepochopitelného?
Rict to pred samotnou schuzkou, kdyz jeden dotycneho nespatril? To od sebe odlaka kazdou a ani neokusi. Kdyz se parkrat sejdou a pak rekne velkyho sulaka, tak treba zena okusi ( bude zvedava).co clovek to jiny dousek.
@Altavista píše:
Tak se změř, jestli na to stačíš, to není nijak složité.
Teď jsem si predstavila tazatelku, jak chodí v s metrem vsepermarketu kolem okurek. ![]()
@GabinkaCh píše:
Tak to je kůň ne?
Záleží jak dře, vím o jedné paní co dřela jako kůň. Možná tam figuroval i bičík, aby to bylo všechno v poŕádku. Jenže ten držela v rukou ona ![]()
@madyb píše:
Teď jsem si predstavila tazatelku, jak chodí v s metrem vsepermarketu kolem okurek.
No, pokud je nouze?
Každý podle svého gusta ![]()
Po dlouhé době jsem vytáhla metr
a musím konstatovat, že by jsem schůzku asi zrušila
Normálně nekomentuji příspěvky když nemohu přispět radou, ale zde mě zajímá jak to dopadne tak se nezlob ![]()
@Danka.12 jako že bychom se místo seznamování navzájem měřili? To mi připomíná scénu z filmu Akumulátor 1 od J. Svěráka jak tam jeho táta radi mladému Formanovi zda jít nebo najít do ženy pomoci kamasutrových termínů pro lidi… jako kdybychom byli zvířata a ne lidi
Měla jsem jednoho partnera nadprůměrně vyvinuteho, nevím jak byl přesně dlouhý. Nebyl moc široký… A jako, ze začátku mě to bavilo, bylo to nové, fajn. Ale časem jsem si začala všímat, že se skoro nikdy neuvolní a když už, tak i při velkém uvolnění z mojí strany to bylo rychle nepříjemné. Ten pocit, když dlouhodobě buší do zadní stěny mi tedy vzrušující nepřišel. Určitě máme každá vaginu připravenou na jiné rozměry, ale od té doby bych velký penis na dlouhodobý vztah nechtěla.
@Ou no já nevím, porodila jsem dítě 5,4 kg a musela jsem si „zvyknout“ i na 21 cm ![]()
@barelunka152 píše:
No já s Tím náhodou zkušenost mám. Do teď předně si pamatuju tu bolest celého břicha a jak mě vezla sanitka..![]()
nic příjemného. Ale samozrejmne záleží i na nom. Ale podle toho co pises si je vědom toho co tam dole má
No, tak třeba chtěl zakladatelku upozornit, aby si s sebou vzala sbalenou tašku do nemocnice ![]()
@Voltík píše:
@Danka.12 jako že bychom se místo seznamování navzájem měřili? To mi připomíná scénu z filmu Akumulátor 1 od J. Svěráka jak tam jeho táta radi mladému Formanovi zda jít nebo najít do ženy pomoci kamasutrových termínů pro lidi… jako kdybychom byli zvířata a ne lidi
No… Ale čtvrtmetr už je důvod k upozornění, ne?
![]()
@barelunka152 píše:
No já s Tím náhodou zkušenost mám. Do teď předně si pamatuju tu bolest celého břicha a jak mě vezla sanitka..![]()
nic příjemného. Ale samozrejmne záleží i na nom. Ale podle toho co pises si je vědom toho co tam dole má
Omlouvám se za zvědavost, ale opravdu to bylo nějaké vážnější zranění, nebo „jen“ bolest „všude“?
![]()