Nejúčinnější na rýmu a kašel pro 7měsíčního prcka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22078
1.2.12 09:16

Sloníková: na tom Stoptussinu (aspoň na té lahvičce, co mám doma já) je výslovně napsáno, že se má dát do tekutiny, určitě jí to do něčeho namíchej a třeba přislaď glukopurem… samotné by to přece nepozřel ani dospělý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
1.2.12 09:33
no právě,jsem si to pak dala já a hnus,tak jí to dávám do čajíku,hlavně že mi v lékárně říkala,že je to sladký,že se to nemusí zapíjet ani do ničeho dávat :(
BohunkaP píše:
Sloníková: na tom Stoptussinu (aspoň na té lahvičce, co mám doma já) je výslovně napsáno, že se má dát do tekutiny, určitě jí to do něčeho namíchej a třeba přislaď glukopurem… samotné by to přece nepozřel ani dospělý. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.2.12 09:36

Tak naše dítě plive i sladkej sirup, dneska skončil na hlavě, má pěkný dredy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
1.2.12 09:40

Nám pomáhá tymiánový krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
1.2.12 09:44

My s tim bojovaly v lednu, take jsem koupila Stoptussin a Nasivin, bohuzel se oboje mijelo ucinkem :( , pote co jsem onemocnela i ja a dostala ATB, sla jsem s ni k dr znovu, a jelikoz byla tak priserne zahlenena uz 14 dni, dostala ATB take (Amoksilav), i kdyz jsem prvne nechtela, je ji 9 mesicu a do ted jsme se bez leku obesly, byla jsem nakonec rada. ATB je jak na kasel, tak i na rymu, zabralo ji do dvou dnu a obe jsme se vyspaly. Diky tomu jak byla zahlenena, budila se v noci a byl to des. Teploty nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
1.2.12 10:20

Zkoušela jsi jí ten stoptusin dát třeba stříkačkou po malých dávkách? Dej jí trochu, chvíli počkej a pak ten zbytek, třeba to zabere… a mezitím zkus rozptylovat hračkou, já to tak dělám a zabírá :) Na noc bych jí ještě vyvýšila tu postýlku aby se jí lépe dýchalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.1.13 13:09
@Afrodité píše:
Musíš popsat přesně doktorovi nebo v lékárně typ kašle. Právě experimentování s různými druhy kapek proti kašli může být kontraproduktivní. Např. právě výše zmiňovaný Mucosolvan a Sinecod mají opačné účinky!! :-O . Mucosolvan podporuje vykašlávání - je na produktivní kašel. Sinecod tlumí kašel - je na suchý dráždivý kašel. Tak raději se poraď s odborníkem a popiš taky, co vše za léčbu jste už aplikovali. Ať se brzy uzdraví! :kytka:

máme pobodný problém, měli jsme dráždivý kašel, dávala jsem sinecod ale teď kašle jak o život, nevím jeslti mám dát mucosolvan :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
19.1.13 13:32

Přečti s první stránku. Cca uprostřed to BohunkaP přesně napsala - přes den dávat na odkašlávání, na noc kašel tlumit.

• Citovat
  • Upravit
4706
19.1.13 14:43
@nepřihl. hana20:00 píše:
Přečti s první stránku. Cca uprostřed to BohunkaP přesně napsala - přes den dávat na odkašlávání, na noc kašel tlumit.
:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.2.13 17:19

Ahoj holky omlouvam se neštela sem celou diskuzi, mam dotaz.
dcerka je nemocna a mame davat Nurofen i Stoptusin a ona mne je bluje ven, proste tou stríkačkou je nechce, myslíte že to mužu davat do malinka čajíku kterej hned celej vypije? :think:
Dekuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+