Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanča1234 píše: Více
Jestli máš víc jak patnáct zubů, nekouříš a chodíte oba pravidelně do práce, tak stejně nemáš skoro šanci ![]()
@Platanka píše: Více
To je pravda, ty Sušici programy jsou dlouhé. Souhlasim s tim, co jsi napsala. Ale zase treba na sušení luzkovin a ručníků je to super. A manzek využívá porad na monterky do prace, to si vecer hodi vysušit a rano vezme čiste do prace, u toho je jedno, jestli je to pomackanejsi
Záleží jak moc trhlá - jestli nosíš batikované šaty, chodíš bosa a na chlupech v podpaží si pleteš dlouhé copánky, tak by to možná šlo ![]()
@Dn0712 tak já mám třeba program na hodinu - prádlo je fakt dostatečně suché - snad kromě ručníků.
Jinak odpověď zakladatelce, já nedám dopustit na robotický vysavač s vytíráním, ale investovala jsem a pořídila takový, který vytírá čistou vodou, špinavou odsává a sám si čistí mopy. A sušička s myčkou nesmí chybět. A málo krámů a k tomu hodně úložného prostoru
100 tisíc, ale jak píše @rmot jestli máš všechny zuby, tak tě tam nevezmou
Pro mě je největší pomocník myčka, já pořád vařím a peču, je to můj největší koníček a relax, takže je to moje nejlepší kámoška
pak robot, já ty kynutý těsta nikdy tak skvěle neumíchám bez upadnutí levačky.
A sušičku miluju taky, máme béžovou dlouhosrstou čivavu a chodíme hodně v černé ![]()
Jestli je napevno, tak ne, to bys ho nemohla na natáčení vyndavat ![]()
@Platanka nevím, co jste měli za model sušičky, ale žádný z těch problémů, co jsi vyjmenovala, neznám. Všechno prádlo suším na jeden program, který trvá 3 hodiny, ale když je potřeba, sušička si ho sama zkrátí, prádlo z ní vytahují a skládám, kdy se mi chce, občas se zadaří a zůstane tam třeba dva dny a bez problému
vodu z ní vylévám asi tak po třech várkách, což se dá vyřešit připojením, že to odteče samo, a filtr čistím max jednou týdně, možná ani to ne a peru průměrně 1 várku denně, někdy víc… Prádlo je krásně měkký, odchlupeny úplně od všeho, dokonce i tu aviváž z něj cítím, takže sušička je pro mě spolu s myčkou (a hračkou samozřejmě) největší poklad domácnosti ![]()
Naopak u nás je robotický vysavač úplně zbytečnost… Máme ho doma a vůbec ho nepoužívám, protože než bych všechno z podlahy uklidila pryč, tak mám dávno vytřeno/vysáto. Nejde jen o hračky, ale stačí konferenční stolek, který nemáme jen na nožičkách a hned se zasekne, ne všude se dostane… U nás zbytečnost…
Příspěvek upraven 12.07.26 v 23:14
@stinga píše: Více
už je to 150 tisíc, respektive 75 pro každého z páru. ![]()
@Aletheia píše: Více
Ty jo, pro někoho jedna výplata, ale mám pocit, že zrovna pro většinu těch účastníků to musí být obrovské peníze.