Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zeny, jake mate zkusenosti, ktery praci prasek nebo prace gel je nejvonavejsi? Ted jsem zkusila ariel prasek a nevoni mi, jinak mam ariel gel a voni slabe. Protoze jsme poridili susicku, tak nemuzu pouzivat avivaz???? potrebuju aby pradlo poradne vonelo na,,dalku,, budu rada za rady????
Ja teda avivaz pouzivam a susicku mam.. ruzovy woolite a mandlovy lenor a voni to krasne
Jinak ze sušičky mi to prádlo voní po prášku krásně. Aviváž nepoužívám…
@Kristyna_ww píše:
Surf - voní mi ten na bílé i na barevné
Prášky voní, gel a tablety netuším? ![]()
A ten prášek Ariel taky voní, ne? @rawala
Holky, a jak ten Surf pere? Mě vždycky to, na co je v televizi masivní reklama, spolehlivě odradí, tak jsem ho zatím nevyzkoušela.
Mně zase vůbec nevoní Persil, Ariel jen trochu, teď mám Woolite a taky žádná hitparáda. Aviváž nepoužívám.
@rawala tak existují voňavé ubrousky do sušičky, voňavá voda do žehličky, vůně do skříně, atd. ![]()
@IvaB píše:
Holky, a jak ten Surf pere? Mě vždycky to, na co je v televizi masivní reklama, spolehlivě odradí, tak jsem ho zatím nevyzkoušela.
Mně zase vůbec nevoní Persil, Ariel jen trochu, teď mám Woolite a taky žádná hitparáda. Aviváž nepoužívám.
Měla jsem jen v růźovém sáčku na barevné a normálně vypral běžně zašpinêné prádlo… Odolné skvrny nebyly nebo nějaké extrém skrvny ![]()
@ivik21 @Kristyna_ww
Díky za info.
Já právě peru taky jen v gelech. Prášek mi jednou totálně ucpal pračku, voda z ní stříkala ze všech stran a byl to jen usazený a ztvrdlý prášek. Tak teď už jedině gely, případně sem tam na předpírku prášek předem dobře rozpuštěný a rozmíchaný ve vodě a přímo do bubnu.
Tak až dojedu Woolite, zkusím Surf. ![]()
Ariel mi vonel " krabici, ale vyprany nic moc, mam rada sladky vune
@IvaB opravář pračky mi poradil, že mám střídat prášek s gelem
nejhorší ucpávky dělají tablety ![]()
Prášek i gel dávám rovnou do prádla, zásobník mám jen na aviváž ![]()