Nejzbytečněji utracené peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Za boty, který sice vypadají krásně, ale tlačí, takže stejně nosím furt ty stejný dokola a nový mám vystavený u botníku. Ponaučení ještě nepřišlo. Určitě si koupím další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajka89 @Kikuška90 proč je ivf z zbytečný když někdo chce dítě tak to opravdu pro něj není zbytecny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wendisek píše:
@Pajka89 @Kikuška90 proč je ivf z zbytečný když někdo chce dítě tak to opravdu pro něj není zbytecny
Tohle není diskuze o IVF, tak to nebudeme plevelit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
@kaja00 Děkuji moc![]()
Jednou se dočkáte, věřím tomu
![]()
@wendisek píše:
také si myslím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrá diskuze ![]()
U mě asi parní hrnec - poměr cena/využití…
Víc mě toho momentálně nenapadá. Ale od jisté doby si koupi skoro čehokoliv 10× rozmyslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac Chanel No.5, 100 ml, EDP
Dala jsem si je v koupelně na poličku a podcenila jsem dítko. Se zájmem vylezlo na židličku, vzalo si flakón, prohlíželo…a upustilo.
Pokud nevíte co s penězi, doporučuji! Nejkvalitní osvěžovač vzduchu na trhu. Cítila jsem ho přes měsíc:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boty!!!, které se mi vždy líbí, mají podpatek a nakonec je nenosím, právě kvůli tomu podpatku, protože s nima nedoženu mojí mladší triskomyš ![]()
Oblečení!! při koupi si v kabince slibuji, že až zhubnu tři, pět, nevím kolik kilo, bude mi sedět lépe.
Momentálně vše, co mi do včera rostlo na zahradě, všechny skalničky, osázené truhlíky, rajčata, jahody…vše co, stálo spoustu peněz a mého času, vyletělo včera v 15 hod do povětří, jelikož přišla kroupová smršť.
Včera koupená klobáska, moc dobrá a drahá, přidaná do fazolové polévky, kam jsem omylem přidala místo sladké pálivou papriku…Náš děda tak bude mít výbornou večeři- jediný má opravdu plechovou tlamču ![]()
A jinak vše, co už tu ostatní psali, Sportka, kosmetika, věci ve slevách, co nikdy nepoužiju, věci z blešáků v Německu a pod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wendisek píše:
Člověk si rád koupí naději, je ochotnej zaplatit cokoliv, jenom aby to vyšlo. Když to ale nevyjde, tak to teprve potom zamrzí… Desetitisíce v čudu a nic z toho, jenom nervy na dranc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za alkohol chlapovy
-to jsou vyhozené peníze..někdy ho za to nenávidím..dále prášky na hubnutí, sáčky do vysavače které nepasovaly, hračky dětem s kterýma si nehrály, provolaný kredit na věšteckou linku atd.atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@demian píše:
@Premek_Orac Chanel No.5, 100 ml, EDP
Dala jsem si je v koupelně na poličku a podcenila jsem dítko. Se zájmem vylezlo na židličku, vzalo si flakón, prohlíželo…a upustilo.Pokud nevíte co s penězi, doporučuji! Nejkvalitní osvěžovač vzduchu na trhu. Cítila jsem ho přes měsíc:D
Pokazde, kdyz mi segra neco vyvede tak zahucim, proc je tak nesikovna.. U tohoto bych asi chladnou hlavu nezachovala, ta koupelna musela byt nepouzitelna
Je strasne silny.
- Citovat
- Upravit
Cigara a hektolitry kafe v kavarne vedle kancelare, pak za naftu natankovanou do benzinaku
milion tisic hadriku, bot, kosmetiky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cigarety, časopisy, alkohol, boty které nenosím protože tlačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00 píše:
@Kikuška90 tak samozřejmě, ale ty peníze si vkládala do naděje, taik to přeci není zbytečné. Kdyby si to nezkusila, tak nezjistíš, zda by to vyšlo.
Ale chápu tě, držím palečky, aby to vyšlo. Je nespravedlivé, že lidi, co nemají prostředky mají děti na první vrz, zatímco lidé, kteří mají prostředky dítě mít nemohou.
To si taky říkám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do dovolene, kam jsme kvuli ulomenemu drapu naseho psa, neodjeli.
- Citovat
- Upravit