Nekadění a prdíky - novorozenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
554
25.2.13 10:40
@klikařka píše:
Aha… A co rýže, co myslíte? A co se tedy vlastně může, každej doktor říká něco jinyho… A fenyklový čaj se může pít pořád, já jako mamča? A když ho dávám ve stříkačce prckovi, tak jak často se musí ta stříkačka vyvařovat-co myslíte?

Fenyklový čaj určitě můžeš, já ho piju 3×denně, ale koupila jsem si Emulips - anýz, dávám si denně 5 kapek a malýho prdíky netrápí a ke všemu se mi tvoří i mlíčko, takže můj brouček je spokojenej a já taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.2.13 13:51

Ahojky nám na prdíky pomohly kapky Boi Gaia, sice jsou krapet dražší, ale hlavní je že pomůžou, nebo nám aspoň zabraly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
11.3.13 09:17

Je to Bio gaia a nám nezabraly. Vlastně nám nezabralo nic, leda vyšťourat hovínka rourkou. Ale je zajímavý, že potíže začaly po tom, co jsem začala jíst trochu normálnějc. Dokud jsem baštila kvůli pálení žáhy nejvíc vařenou zeleninku a bezlepkové obiloviny-rejži a tak a sem tam ovoce či brambůrek a nějaký semíka- a kousek masa, bylo vše ok. Ale dostala jsem děsnej hlad, začla baštit i sladkosti a buchty a uzeniny a občas čoko, či mléčný výrobky a chleba… prostě normál s vyjímkou nedoporučovaných věcí-tak pak se to zvrhlo. Tak možná, jestli by nepomohlo najet na takovej děsně zdravej základ a jestli se to po týdnu zklidní, tak by mohl být problém ve vaší stravě, takže pak to zkoušet, jak když se zavádí příkrmy mimču- a přidávat potraviny sobě po jedné za týden či tak nějak a zkoumat, zda je ok.
S banánama je to možný, já zas měla pocit, že jsou potíže horší po čokoládě. Zdravému prdění zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí