Neklasifikace z Tv na SŠ

16.4.24 08:51

Neklasifikace z Tv na SŠ

Vážení diskutující,
Mám problém. Chodím do 2. ročniku SŠ, ale nechodím na Tv. Byl jsem tam pouze 3× za 2. pololetí. Zřejmě budu mít z tohoto čtvrtletí neklasifikováno. :nevim:
Zajímalo by mě, jak by se řešilo, kdybych měl neklasifikováno i v celém tomto pololetí, když můj obor nemá s Tv nic moc společného.
Děkuji všem za odpovědi :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15113
16.4.24 08:59
@Ořezaná pastelka píše: Více

A proč tam nechodíš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
16.4.24 08:59

„Nelze-li žáka hodnotit na konci druhého pololetí, určí ředitel školy pro jeho hodnocení náhradní termín, a to tak, aby hodnocení za druhé pololetí bylo provedeno nejpozději do konce září následujícího školního roku. Do doby hodnocení navštěvuje žák nejbližší vyšší ročník. Není-li žák hodnocen ani v tomto termínu, neprospěl.“

• Citovat
  • Upravit
116
16.4.24 09:00

Já jsem mela jedno pololeti na SŠ neklasifikovany TV, protože jsem byla uvolněná ze zdr. důvodů. Podle me, kdyz tam nechodíš, tak to bude spíš nedostatečná než neklas. Ale to je jen můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
16.4.24 09:07

Hele, ono 95% oborů na SŠ nemá s TV nic společného, ale je to furt povinný předmět. Jestli chodit na TV nemůžeš z důvodu nějaké nemoci, tak si sežeň osvobozenku, nebudou tě pak klasifikovat a dají ti pokoj. Myslím, že na konci školního roku by to byl problém, protože by ti nemohli uzavřít ročník. Na SŠ jsem taky hodně chyběla na TV - pořád jsem byla nemocná nebo po nemoci a řešilo se to indivindi, učitelka mi řekla, co po mě chce za cviky, jednoho dne jsem přišla, ukázala jí je, uběhla jsem si pár koleček a podle toho mi dala známku. Nikdo ti, podle mě, nebude na škole dělat problémy, že by ti třeba nedali vysvědčení, kvůli těláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 09:08

@boball

Nechodím tam z velmi jednoduchého důvodu. Jsem levej :lol:. Za 1. ročník jsem byl schopen si zlomit horní i dolní končetinu. Jen při obyčejné rozcvičce. Ačkoliv náše učitelka tvrdí, že má pochopení, není tomu tak.
Mám problémy s udržováním rovnováhy a to už od tří let. Na ZŠ jsem byl schopen se s každým vyučujícím domluvit. S touto paní učitelkou to, bohužel, není možné.
Od 3. ročníku bych si sehnal papír s úlevami :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22092
16.4.24 09:08

Jako v každém jiném předmětu - uděláš si zkoušku k dokončení klasifikace v náhradním termínu.

A nechápu, proč se nedomluvíš se svým třídním učitelem - ten ti přece dokáže poradit nejlíp (resp. na rozdíl od zdejších diskutujících, poradí ti jako jediný kompetentně, protože zná tebe i konkrétní postup na tvé škole).

Jestli tam ovšem nechodíš z důvodu lenosti, jak píšeš, příliš tolerantní přístup bych neočekávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
16.4.24 09:09

Ten papír už sis měl sehnat dávno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 09:13

@Maky895989

Děkuji moc za milou odpověď. Pokusím se s paní učitelkou nějak domluvit.
Na příští rok bych si tu,,osvobozenku" sehnal, protože nárok na to mám. Jen je to otravné papírování a tak dál. Proto jsem to vždy domlouval s každým vyučujícím osobně, abych tomuto mohl předejít.
Ještě jenou děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 09:16

@BohunkaP

Samozřejmě je ohledně toho paní třídní obeznámena. Řekla, že papír od příštího ročníku.
Leností bych to úplně nenazýval. :P
Děkuji za odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 09:22

@boball

Nikdy předtím nebyl tak úplně potřeba a domnívám se, že kdyby paní učitelka měla trošku jiný přístup, nebyl by potřeba ani v tomto případě.
Paní učitelka není schopná pochopit, že když se na něco necítím, nebo něco nezvládnu přijde taková ta otázka:,,Ty to jako ani nezkusíš?" Potom co řeknu, že radši ne, přijde desetiminutový proslov o tom, jak je sport důležitý a že v práci také nemohu říct, že se na něco necítím (což je na jednu stranu pravda, ale i tak… Srovnávat zaměstnání s Tv je myslím docela nepřesné :nevim: )

Děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22092
16.4.24 09:29

Pokud je s tím paní třídní obeznámena, tak ti jistě řekla také, jaký bude další postup.

Čili tady řešíš co přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 09:32

@BohunkaP

Paní učitelka moc sdílná dle tohoto nebyla. Na co se jí člověk nezeptá, to mu neřekne. Řekla pouze, že se to pokusí s paní kolegyní vyjednat. A, že případné celoroční uvolnění až ve třeťáku.

Doufám, že Vás má odpověď uspokojila. :jazyk:
Děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
16.4.24 09:40

Sám píšeš, že sehnat ten papír je otravné papírování. Takže to lenost je. Musíš to teď řešit, protože si byl líný si ho na začátku vyřídit. Ale nazývej si to jak chceš, jen neházej vinu, že nedáš tělocvik, na ostatní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 09:50

@johanka.1987

Já na nikoho žádnou vinu neházím, protože žádaná vina není :andel: Jen a pouze jsem se dotázal zdejších lidí, kteří mají více zkušeností. A očekávám odpovědi.
Pokud se Vám něco nelíbí, či nezamlouvá. Nikdo Vás nenutí odpovídat. Vše je to jen vaše svobodné rozhodnutí.

Přeji hezký den :P
Chtěl jsem poděkovat za odpověď, ale… Odpověď jsem prakticky nedostal. :mavam:

Příspěvek upraven 16.04.24 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati