Neklasifikace z Tv na SŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36009
16.4.24 09:51
@Ořezaná pastelka píše: Více

No a co na to říkají rodiče, že tam nechodíš vůbec? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 09:54

@pikola

Jsou zofalý a upřímně se ani nedivím. Na druhou stranu chápou, že je to ta lepší možnost, protože abych měl opět zlomenou nohu, nebo ruku, jako už 2×. Mělo by to následky i v ostatních předmětech.

Děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
16.4.24 09:55

„Na co se jí člověk nezeptá, to mu neřekne“ - no, tak se jí holt budeš muset prostě zeptat a ona ti to řekne ;)

Tady žádné konkrétní odpovědi nedostaneš, toto se řeší vždy individuálně s konkrétním žákem a s ohledem na jeho konkrétní důvody.

Nicméně ty to velmi dobře víš a tady jen provokuješ.
Další přihlouplá trollí diskuse… a děkovat netřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.4.24 09:58

@Ořezaná pastelka na SS jsem byla osvobozena z TV - ze zdrav. duvodu. Zadne papirovani to nebylo. Osetrujici lekar zkratka vypsal potvrzeni o osvobozeni, odevzdala jsem ve skole a bylo, na vysvedceni “osvobozena”.
Nevim, zda zlomena ruka ci noha bude duvod k vystaveni tohoto papiru, zvlast, kdyz se v dnesni dobe klade velky duraz na pohyb deti/zaku/studentu. A neni to ze stran ucitelu, ale ČŠI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
16.4.24 10:00

Pokud máš postižení, měl jsi to řešit už dávno. Pokud tam nechodíš jen z toho, že se bojíš, že budeš muset něco dělat a co by kdyby, tak máš problém ty v hlavě.

Příspěvek upraven 16.04.24 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 10:01

@If88

Uvolnění by nebylo z důvodu zlomenin, ale z důvodu s rovnováhou. Ale princip je stejný.

Děkuju Vám za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
16.4.24 10:03

Pokud máš problém, asi chodíš na fyzio nebo něco takového. A tvoje dětská doktorka o tom taky ví, takže by ti dala papír hned. Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.4.24 10:03

hele, osvobození z TV jsem měla, to tvoje otravné papírování obnášelo 1, slovy jedno potvrzení od lékaře, že ze zdravotních důvodů je třeba osvobození z TV, jednou ročně, přinést v září, na VŠ pravda, každý semestr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
16.4.24 10:05

Jestli jsi levý, tím spis bys měl cvičit. 100% oborů souvisí s pohybem a péčí o své tělo. Samozřejmě je mi jasné, že úroveň tělesné výchovy může být všelijaká, ale cvičit bys měl. Šikovný učitel si poradí i s nešikovným dítětem.

• Citovat
  • Upravit
16.4.24 10:07

@BohunkaP

Nebojte… zeptám. :lol:
Možná jste zvyklá na diskuze, které jsou pouze trolící. Tahle však jednou z nich není a konflikt tu je spíše z jíných stran. (Ano tohle je házení viny na ostatní, protože to tak je). Všem diskutujícím, který byly schopni normálně odpovědět jsem poděkoval a jejich odpovědi mi, pro Vaše překvapení, pomohly
Každopádně i Vám děkuji, ne však za odpověď, ale za zkušenost, kterou jsme mi tímto Vaším příspěvkem předala. :nevim:

Tak či onak Vám děkuji za Váš čas a přeju hodně štěstí v životě. Nejsem bezcitný…že? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 10:09

@annlady

Děkuji Vám moc za radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
16.4.24 10:10

V první řadě jsi hloupý troll a provokatér.

Jestli bezcitný nebo jaký, to je dost bezpředmětné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 10:11

@pikola

No už to tak bude no… problémy v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 10:13

@pikola

Problém byl v tom, že doposud mi stačila pouhá domluva s daným vyučujícím. Papír si seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 10:14

@Kolicek95

Jak jsem zde už psal. Dobrý učitel je ta podmínka, která mi právě, bohužel, schází

Zakždopádně děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko