Neklasifikace z Tv na SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ořezaná pastelka píše: Více
Tak tam běž cvičit a domluv se aby ti daly nějaké úlevy. Nechodit tam vůbec není řešení, máš z toho neomluvené hodiny, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná jsem ve vašich očích troll a provokatér. Možná i bezcitný.
Ale rozhodně nejsem hloupý.
Ale pokud však myslíte, vyvracet Vám to nebudu. Je to také názor že?
Možná se však, ale zkuste zamyslet, že nemůžete třídit lidi podle toho, zda souhlasí, či nesouhlasí s Vašimi názory a dle toho je následně rozdělovat na trolly (společensky invalidní) a zbytek (společensky validní). To je jakýsi nový způsob kastování??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola
Neomluvené hodiny z toho nemám, povětšinou jsem přítomen ve škole, jen nejsem v tělocvičně. Většinou mě odklidí do bufetu, či školní knihovny. S paní učitelkou se to pokusím domluvit co nejdříve to půjde. Rodičovské sdružení je za týden, takže zřejmě využiji tuhle příležitost.
Děkuji za Váš čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A řešíš nějak tu rovnováhu? Ne kvůli škole, ale obecně kvůli tomu, abys třeba v 50 nezůstal kvůli tomu na vozíčku.
A jestli tu rovnováhu řešíš, měl bys z toho mít nějaké výstupy, nějaké zprávy od doktora. Ty předložíš pediatrovi (pokud je už nemá) a on ti řekne, co dál.
Ve škole pokud bys měl neklasifikováno na konci roku, tak jako ostatní - musel bys dělat reparát a pokud neuděláš, propadneš. Holt jsi narazil na učitelku, které na tělocviku záleží.
Příspěvek upraven 16.04.24 v 10:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak otravné papírování? Prostě ti praktik vyplní školní formulář a je to. Dcera je osvobozená letos a žádnou náročnou administrativu nepozorovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta píše: Více
Taky tam mohl chodit a v rámci možností trochu cvičit. A neměl by N, maximálně špatnou známku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problémy s rovnováhou jsem kdysi řešil, ale v běžném životě s tím nemám problémy. Maximáně při běhu a při různých cvičení.
Snad k neklasifikování nedojde. Pokusím se s paní učitelkou najít nějaký kompromis, v tom by měla pomoct i paní třídní.
Děkuji vám moc za odpověď a za starost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak říkám. Na příští rok si papír seženu. A druhák budu muset nějak domluvit s paní třídní a paní vyučující
Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TV je předmět jako každý.
To v Matematice nepočítáš příklady, protože se na to necítíš?
Chápu přístup učitelky.
Pokud nejsi fyzicky zdatný, no tak prostě máš udělat co zvládneš a dostaneš za 4.
Pokud máš zdravotní omezení, tak jen zajdeš k doktorovi a on ti dá papír. Žádná věda ![]()
Teď budeš asi nekvalifikovaný, to znamená, že učitelka ti dá náhradní termín a budeš ze všeho přezkoušený tak, aby tě mohla oznámkovat.
Pokud na přezkoušení nepůjdeš, nebo tě nebude moct hodnotit, dostaneš za 5 a budeš opakovat ročník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@johanka.1987 píše: Více
Přesně tak, a nepřijde mi to jako nějaké velké papírování. Me dr napsala na papir, ze osvobozuje od tv na 1. pololetí toho a toho šk. roku a bylo. Razitko, datum, možná max 10 minut i s čekáním v čekárně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu Vás. Potom, co jsem udělal, co zvládnu…, ačkoliv se to bude zdát, jako výmluva, místo čtyřky jsem dostal sádru na 2 měsíce. Ale vše je o domluvě.
Děkuji moc za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ořezaná pastelka Nemůžu si pomoct, ale ze způsobu tvého vyjadřování mám husinu. To jsi pořád tak servilní? Působí to fakt divně a nepřirozeně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mé vyjadřování je vzhledem k mému věku trochu jiné, to uznávám. Ale rozhodně bych to nenazýval servilním jednáním. Spíše mám k lidem zde úctu, protože jsou, většinou, starší, než já sám. Rozhodně se zde nechi zaregistrovat, jako někdo, s pověstí trolla, či nevychovaného, drzého spratka. Ačkoliv ze mě rozhodně pravidelný přispěvatel do diskuzí nebude ![]()
Zároveň, jak jsem se zde mohl přesvědšit. Moc úcty zde u pravidelných přispěvatelů není, tak chápu, že je to pro vás zřejmě něco nezvyklého ![]()
Doufám, že jsem vám to trochu osvětlil ![]()
Děkuji za názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenze to budes levej furt.kdyz budes cvicit, zlepsis se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono jde o to, že teď tě to nijak netrápí. Žít s tím můžeš, jen se nemůžeš nijak extra hýbat a sportovat. Ale právě jde o ten starší věk. Všechny tyhle zanedbatelné neduhy se později projeví. A problém s rovnováhou rozhodně není radno podcenit.
Pokud bych ti mohla doporučit, snaž se i přes to nějak cvičit. Pokud máš prostředky a fitko po ruce, zařiď si soukromé lekce s trenérem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit