Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A může se jí klidně něco zdát. Vyvíjí se, nové podněty přes den a v noci to zpracovává.
Já taky nejsem zastánce společného spaní v posteli, protože se jednak nevyspím já ani manžel a za druhé mi už 2krát spadla z postele
ale pokud ji něco trápí, zrovna ted rostou zuby a má rýmu, tak si jí do postele beru a spí s námi, sice se každým jejím pohybem vzbudím, jak ji jistím rukou, ale malá je klidnější, můžu hned reagovat na pláč a zvracení vyvolaném rýmou a kašlem. Zkuste si ji na pár noci vzít, ona si zase tak rychle nezvykne
nebo jí dejte k hlavičce vaše tričko či noční košili co pořád nosíte. U mojí malé to skvěle zabíralo, ted v 10 m už ji ale neoblafnu
A hodně pomáhá, když jí zpívám. Prso, chování a zpěv - jedno z toho vždycky zabere.
Taky to tak mam..spinkal relativne hezky..a kdyz uz se vzbudil z jakeho koliv duvodu tak jsem si maleho vzala do naruce a klid..par minut prituleny a usnul..nebo si dal caj a spal pokud to nebyl hlad…ale dneska v noci des..porad se budil a ja porad vytahovala z postylky a ukladala( maly ma 4 m)..tak nevim co to bylo..vstavala jsem snad 30×..je pravda ze nam zacli zuby ale uz byl dva dny klid…a nebylo to lepsi ani kdyz jsem ho ulozila k nam…a postylku ma u me…
Nemáš možnost přirazit si její postýlku ke své? Třeba i odendat bočnici? To je ideální - když pláče, jen se k ní natáhneš, pomazlíš, potulíš, a pak se zase odvalíš na své teritorium