Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@petullle píše:
@smutnalucy Jaké jména té napadají k tomuto příjmení?
Nela mi k příjmení neladí proto, že je to moc krátké jméno. S delším jménem to zní hezky, třeba Zuzana Růžičková, Monika Růžičková, co Stela Růžičková? Ale ona se vdá a bude jednou všechno jinak. ![]()
Taky bych dala Nela nebo jine jmeno, me tohle nejak netankuje ![]()
Jedna moje holka teda ma ve jmene NN, ale ma dvoji obcanstvi, tak proto…
@Gladys, mas super jmena na chlapecky
Ja mela vysnenyho Josef Bernard, ale mame 3 holky, takze smula ![]()
Jee, my chteli taky Nelinku. Jenze se s nimi roztrhl pytel a kde jdu, tak tam se to hemzi Nelama. Ale k tomu prijmeni mi to moc nesedi. Jenze se jednou vda a vse bude jinak, takze bych to vlastne ani moc neresila, jestli se to k sobe hodi nebo ne.
Právě, mě taky vadilo že jich bylo hrozně moc. Já mám Marianu a Adrianu. Líbí se mi Ema Ružičková.
@smutnalucy píše:
Právě, mě taky vadilo že jich bylo hrozně moc. Já mám Marianu a Adrianu. Líbí se mi Ema Ružičková.
Souhlas. A ta Ema zní dobře! ![]()
Já mám Nelu. Chtěla jsem to tak jak je to v kalendáři. Na co 2 L?
My taky dáme Nelu s jedním L.. Chtěli jsme krátké jméno jelikož přítel má dlouhé příjmení.. A nebo jsem chtěla Lauru, ale ta mi neprošla. A teď když někomu řeknu že to bude Nela, tak mi vykládají že jich je plno, ale mě to tak nepřijde. Pravidelně si pročítám zpravodaj našeho městečka s jménama nových občánků a Nelu už hoodně dlouho nikdo nedal, tak doufám že to ještě do listopadu vydrží ![]()
Mám kluka, ale kdyby to byla žabina tak to měla být Nella a s dvěma, protože mě se to líbí víc, když se to napíše
ale je fakt, že nemáme typické české příjmení ![]()