Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ähoj holčiny, chci se zeptat, jestli je normální, aby po cca 5-10min. pláče bylo mímo úplně celé mokré? Je pravda, že se vzteká jako čert a není to jen tak nějaký jemný pláčíček, ale šílený řev. Nechala jsem ho po dlouhé marné snaze samotného v postýlce a sama se šla na chvíli uklidnit vedle do místnosti a když jsem přišla zase k malému byl totálně mokrý - celé tělo, obličej, vše a prostěradlo pod ním by se dalo ždímat. Je to tím vedrem dnes v kombinaci se vztekem??? Teplotu nemá, zdá se OK, ale zpotil se mi takhle totálně dnes večer během toho řvaní 2×…Měla jste některá podobně??? Díky za případné příspěvky
.
Syn to dělá taky, je mu vedro, je unavenmej a navíc mu roste zub, tak se vzteká jak šílenej a pak je mokrej, že bych ho mohla ždímat..
Moje malá teda nepláče, když už, tak jen pofňukává, takže osobní zkušensot nemám, ale je fakt, že sestřenice když byla malá, se dokázala prořvat fakt až do mokra a to během chvilky řvu…
Tak asi to možný bude, plus to vedro k tomu taky udělá svoje… Moje má vždycky „rosu“ na nosíku když je jí teplo, např. v autě, než se vyklimuje a zádíčka má taky vlhký… A to je nevzteká a nehýbe… Možný to utčo je ![]()
…přesně, malej byl totálně mokrej během chvilky…studený pot po celém obličeji všude…nejdřív se se lekla ![]()
Jojo - byli jsme nemocní, roste zub a k tomu to dusno.. stačí, aby se jen majinko zavztekal..
…a ne žádné krupičky vody…takhle mokrýho ho snad netahám ani z vaničky…úplně ta voda na něm stála…
To je tim vedrem, ja tu mam tri mokre deticky a to se ani nevztekaji. ![]()
To máme taky, uz cca 3-4 den, jak jsou ty horka, tak stačí málo a je prdelka celá mokrá
taky jsem z toho nešťastná, mohlo by byt o 10st méně a mimca spokojenejsi.
No, malá tedy neřvala, ale mokrá byla za dnešek několikrát… a to i když se čerstvě probudila.
Tak to jsem ráda, že je to normální…i když bych se raději obešla bez toho řevu…:))
…já na cokoli kožního sudocrem, je bezvadnej a zabírá na všechny opruzeniny, zapařeninky a pupínky…:)
Taky teď poslední 3 dny řveme a pot můžeme ždímat. Do toho asi taky ty zuby…sprchuju tak třikrát denně vlažnou vodou aby mu bylo líp, ale minimálně o těch 10 stupňů míň by si ty zlatíčka zasloužila.
My vysusujeme hermankovym cajikem a za chvíli je po potnickach…