Nelechtivé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2292
11.8.12 13:29
@Aghata píše:
No, tak evidentně to neví více lidí :-) Ostatně jako cokoliv jiného. Ještě by mě zajímalo, co lechtání s nevyvinutou nervovou soustavou dítěte dělá a od kterého věku se tedy lechtat už můžou?

Jak to souvisí s nervovou soustavou ti vysvětlovat nebudu to je složitější, můžeš si to najít v literatuře o CNS a Pediatrii. Co se týče věku..tak jako mimina rozhodně nelechtat a jako já celkově nechápu proč bych měla dítě lechtat, já to taky nesnáším, tak to nebudu dělat dítěti, umím ho rozesmát jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
11.8.12 13:51
@katule9 píše:
Jak to souvisí s nervovou soustavou ti vysvětlovat nebudu to je složitější, můžeš si to najít v literatuře o CNS a Pediatrii. Co se týče věku..tak jako mimina rozhodně nelechtat a jako já celkově nechápu proč bych měla dítě lechtat, já to taky nesnáším, tak to nebudu dělat dítěti, umím ho rozesmát jinak…

Katule děkuju za tvůj milý vstup do diskuse a poskytnutí informací, o které vůbec nestojím náhradou za ty, jejichž znalostmi se tu sice oháníš, ale interpretovat je nedokážeš. Musím říct, že mě to pobavilo skoro stejně, jako když se s dětma navzájem lechtáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
11.8.12 13:58
@Aghata píše:
Katule děkuju za tvůj milý vstup do diskuse a poskytnutí informací, o které vůbec nestojím náhradou za ty, jejichž znalostmi se tu sice oháníš, ale interpretovat je nedokážeš. Musím říct, že mě to pobavilo skoro stejně, jako když se s dětma navzájem lechtáme :lol:

Jak už tady bylo nepsáno..mimina nemají vyvinutý CNS tak co na tom nechápeš že se namají lechtat??To je přeci logické a není to třeba vysvětlovat ale pro ty co tedy neví:Při lechtání dochází ke špatné stimulaci nervových zakončení a dítě se pak v této oblasti může vyvýjet mnohem hůře, ale platí to u mimin jestly se lechtáš s třeba už 5 letými dětmi tak to samozřejmě nemá vliv, a pak je zde taky ta psychická stránka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
11.8.12 15:20

Malá je lechtivá jak se jí chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.8.12 19:00

Hehe, tak jsem si vzpomela, ze lechtivost vyrazne klesa, kdyz clovek zahaji sexualni zivot. tak mas asi decko sexualne aktivni, nejspis masturbuje o plenku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.12 00:08

Co je tohle zas za blbost? :lol: Každopádně díky za Vaše příspěvky ;) Jen tak mě to zajímá, celá rodina jsme brutálně lechtiví, jen dceru /5 let/ od narození nepolechtá nic na světě. Nechápu 8o

• Citovat
  • Upravit
8
6.5.21 20:42

@katule9 takže když budu novorozence každý den lechtat na pravé noze, tak na ni bude kulhat?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
6.5.21 21:44

Ověřila bych, jestli nějak cítí dotek. Když se nedívá, sáhni na nohu, jestli si toho všimne. Kdyby ne, tak bych měla obavu, zda má v pořádku nervová zakončení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí