Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když ti to prodali s nelegálním windowsem, tak bych jim to otřískala o hlavu. Jinak asi koupit nový ![]()
Určitě bych reklamovala - hlášku na pc si nascreeenuj a po vrácení peněz si kup nový, autorizovaný.
Reklamovat, mě se takhle zasekal program za 30 tis. Celé mi to v prodejně překopali, nainstalovali nový, v tom původním byla nějaká chyba…
No ono to hlásí, že ses asi stala obětí a že si ho máš aktivovat Máš k tomu Windowsu klíč? (samolepku na bedně s kódem?
)
Ahoj, mně to taky napsalo…jsem pc analfabet, noťas jsem kupovala v autorizované prodejně před 5 léty, vše bylo v pořádku až doteď. Takže zajít na prodejnu…no super, ta je 40km od nás.
Holky, tak nakonec se věc má tak, že jsem ten systém neaktivivala. Zadala jsem klíč, co je na pc a už je to v pořádku.
@Anonymní píše:
Holky, tak nakonec se věc má tak, že jsem ten systém neaktivivala. Zadala jsem klíč, co je na pc a už je to v pořádku.
Prosím, ještě pro stařenku..kam jsi to zadala?
Tohle windovs prostě dělá, kamarád měl legální verzi- instaloval si ji sám - a přesně tohle mu to udělalo. Z to v prodejně nmemohou to jsou aktualizace. Buď bych dala nový systém, nebo Linux, ten ti nikdy neudělá nic z toho co windovs, navíc na něm neexistují viry:-) a je zadarmo
Jj, s windowsama jsou pořád nějaký problémy! Proto jsem přešla k applu a jsem spokojená ![]()
Taky by mě zajímalo, kam se klíč zadává. Já jsem kupoval noťas, kde byly Pinďousy už nainstalované…
Ahoj. Mám nový comp (cca 2 měsíce) s novým softwarem - vše kupované v autorizovaném servisu za dost peněz. Do včerejška prakticky problémů, aktualizace se mi stahovaly, vše fungovalo… Dnes ráno mi to hlásilo, že jsem se asi stala obětí podvodu, že si mám koupit nový windows. Co mám teď dělat? Když jsem si to chtěla ověřit přes microsoft, tak úplně v pohodě. Mám to přeinstalovat? Rozhodně si nehodlám kupovat nové windowsy. Ach jo.
Díky.