nelíbí se mu kočár

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4444
18.8.08 13:07

nelíbí se mu kočár

ahoj, Pájovi se poslední dobou znelíbil kočár, protože se mu z něj špatně kouká do světa, jakmile ho vezmu na ruku, tak se okamžitě zklidní. Navíc vyvádí ve frontách na nákup, takže nás většinou lidi pustěj(nevim, jestli to je od Páji vypočítavost :D ) a autobusy taky nemá rád. Mám kočár trojkombinaci a přemýšlela jsem, jestli už z něj nemám udělat golfky, jestli by to pomohlo, na druhou stranu, jestli to zase není moc brzo…díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11329
18.8.08 13:19

Upřímně řečeno, Ondra toto období měl taky a nepomohlo nic (zkusila jsem sporťák i golfky, aby viděl), ale prostě ho to tam nebavilo, takže cca 2 měsíce byl u nás kočár opravdu jenom na spaní. Procházky se starším jsem plánovala na dobu, kdy mladší spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.8.08 13:23

Terko - malý mi dělával v hlubokém kočárku to samé, byl to takový cirkus, že ani ne ve 4 měs. jsme jezdili ve sporťáku - tam byl šťastný jako blecha, protože viděl ven a mohl mít vše pod kontrolou!!!! Lidi se na mě dívali jako na blázna, že už s tak malým mimčem jezdím ve sporťáku, ale v hlubokém to byla opravdu taková hrůza, že jen co jsem ho tam dala a vyjela tak o naší procházce věděli sousedi široko daleko!

• Citovat
  • Upravit
15326
18.8.08 13:32

Přikšíruj ho a nech je jezdit na bříšku s výhledem ven. Bude nadšený. Takhle malého bych ho do sportáku sedět, když ještě sám nesedí, nedávala.
Jednu dobu jsme taky jezdili téměř kanálama 8) , než nám poradili vy Kenny tenhle fígl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.08 13:34

nasemu panovi se od 4. mesice v kocaru taky moc nelibilo, chtel videt ven. Takze jsem od neceleho 5.mesice vytahle sportak. podle me to neskodi, pokud je polohovaci. ja ho muzu polozit uplne nebo po:,–(it na 45° a pak uplne na 90°. Vyzkousej to!

• Citovat
  • Upravit
879
18.8.08 13:44

My jsme taky jezdili na bříšku jako Makuina, u nás to bylo skvělé, ale není to univerzální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.08 13:46

Můj desetitýdenní synovec jakýkoliv kočár z hloubi duše nenávidí :roll: Spí a existuje JEDINĚ zavěšen ségře přes rameno v babyvaku. Zkusím ji poradit tu fintu na břichu :wink: :lol:
 Noggie

• Citovat
  • Upravit
2239
18.8.08 14:21

Ahoj,

toto obdobi jsme meli dvakrat. Jednou kolem tretiho mesice. Resila jsem to nosenim v satku nebo na rukach.
Podruhe do kocaru nechtela v 17ti mesicich, tak chodila po svych. Vzdy ji to do dvou mesicu preslo a pro zmenu jsme pak museli mit kocar i doma v obyvaku, protoze slecna ho moooc milovala a nechtela svuj korab opustit.

Preji pevne nervy.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
18.8.08 14:40

I my jsme si tímto obdobím prošli. Měla jsem výhodu, že jsem měla okénko na boudičce a tak děti koukali na nebíčko :) . A Když ani to, tak na bříško a stáhnout boudičku. Pokud tedy nefouká.
Jinak bych na golfky ještě počkala do 6 měsíce.

Martina 2,5 dvojčátka + 33 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.8.08 15:31

děkuju moc za odpovědi, okénko na boudičce máme taky, ale moc nezabírá, hlavně když svítí sluníčko, tak mu to jde přímo na obličej. Nošení na rukou moc nevydržím, vzhledem k jeho 9kg a z krosničky mne bolejí záda. Vyzkoušíme polohu na bříšku a uvidíme, jestli se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
18.8.08 17:48

Ahojky, tak já měla problém spíš s tím, že kočár (dvoukombinace) kterej sem si koupila, je moc těžký a veliký na dálkové cesty.. Takže jsem si pořídila od chipolina golfky Pooky, který jdou snad jako jediný udělat do hlubokýho.. kupovali jsme ho když malýmu byli 2 měsíce a už asi od tří měsíců ho vozím v golfkách (má 3 polohy, takže ho vozím na prostřední (ale občas, když je ošklivo, tak z něj udělám ten hluboký).. no a vzhledem k tomu, že malej je dost velikej, tak mi ani nepřišlo, že by na mě někdo divně koukal - má kolem 8 kg).. no a když vytáhnem občas ten větší, tak mu taky stačí na bříško s výhledem :wink: .. no ale myslim že golfky jsou vpoho, lidi at si koukaj, malýmu nijak neškoděj a je hodnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.8.08 21:11

TERKO, i u nás byl v tomto období problém s kočárkem. Jezdila jsem ven po obědě, aby spala a já mohla v klidu nakoupit… bez hysteráčků. Tím se i naučila bezproblémově chodit po O spát, což jí drží dodnes. Jak už v půl roce začala malá sedět, bylo to ok. Teď je zase problém, že už nechce moc sedět v golfkách a chce jen běhat. Tak golfky máme jen v nutnosti a jinak chodíme na hřiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.8.08 21:19

Můj starší nesnášel pobyt v jakémkoli kočáře. Jen když spal, tak to šlo. Chvíli se to zlepšilo, když seděl. Ale jen chvíli. Většinou to vypadalo tak, že jsem vezla kočár a dítko nesla v šátku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.8.08 22:49

Ahoj
Nečetla jsem příspvky přede mnou,tak nevím jestli to tu už někdo nepsal.
Nenechávej ho v lehu,jen mírně zádíčka nadzvedni aby viděl ven.Naše děti taky jezdili od cca 4 měsíců vyvýšeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.8.08 13:35

Taky jsem tohle období měli zhruba od stejného věku, jako je tvoje miminko. Zuzka tedy byla v kočáru dost zvyklá spát (v „jejích“ hodinách jsme schválně chodili ven, aby spala a nerozčilovala se). Na výlet nebo na cestu, kdy jsem čekala, že spát nebude, jsem nosila kromě kočáru šátek, takže pokud se malá začala vztekat, šla do šátku a byl klid. Ale stalo se nám i to, že nás nachytala bez šátku, takže jsme ji s manželem celou vycházku (třeba hoďku dvě) nesli v náručí. Byla šťastná jako blecha, my míň, už tehdy byla dost těžká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí