Nelíbím se sama sobě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
12.2.12 10:28

Já se hodně z legrace ( i vážně) kritizuju sama ,takže eventuelně beru vítr z plachet, ale vím ,že toto na rejpaly funguje..A navíc takové rejpání nejvíc říkají lidé, kteří těžko snáší kritiku
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
12.2.12 10:34
Anonymní píše:
Holky moc Vám děkuju.. Já už se musím začít snažit a něco dělat :roll:
Ne jen kvůli nim abych jim dokázala že na to prostě mám, ale hlavně kvůli sobě chtěla bych mít dobrej pocit sama ze sebe ;) ty jejich narážky se snažím ignorovat, ale když se pak sama na sebe podívám je to šílená změna a tím, že jsem furt zavřená doma s maličkou tomu moc nepřidává :roll:

urcite se to zmeni, az bude konecne jaro a clovek bude moci vypadnout ven na poradnou prochazku, alespon v to doufam, protoze prozivam neco podobneho jako ty. staci se podivat na fotky stare treba jen necely rok a do zrcadla a mam po nalade :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
12.2.12 10:37

Zkus se mrknout na fithall.cz :palec: Nastavila jsem si tam program zeštíhlení a 4× týdně mě tam čeká video, někdy 20 a někdy 40 minut(kick box, posilování paží, hýždí, břicha). Každý den je to jiné.

Na email mi asi dvakrát přišla nějaká jejich reklama, jinak jsem nic platit nemusela ;) Reklamu jsme smazala a bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.2.12 11:57

zacit na sobe makat, jedine to je cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.2.12 12:14

Holky, ro tační disk je špatný na páteř, zeptejte se nějakého odborníka. To radši cvičit nějaké pilátes u dvd. Jinak zakladatelko- po druhém porodu jsem taky vypadala příšerně, po prvním sice taky, ale do 3 měsíců jsem vypadala jako před otěhotněním, teď mi to trvalo dýl než rok, než jsem začla jaksi taksi vypadat. Prvních pár měsíců, když jsem se viděla na fotce, tak jsem to obrečela. Jinak nechápu tvé okolí, u nás mě každý utěšoval, že to bude dobrý a prostě, že po dětech trvá, než se tělo zas dostane do normy, škoda, že tvé okolí to bere jako děsnou legraci, vydrž :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.18 21:59

Ahojky,
nadpis diskuze mluvi za vse-nelibim se sama sobe. Problém je v tom, že jsem to ted posledni dva roky nerešila- zustala jsem totiž po rozchodu sama se dvema malýi detmi a chlapa nechtela ani videt.No ted jsem nekoho poznala pres seznamku.Je to moc hezkej chlap, uspešný, chytrý…Meli jsme schuzku, chce me jeste videt. A já si rikám-proč me chce jeste videt?…Tak nejak jsem očekávála po schuzce, že už se mi neozve a nebudu to tedy resit :D Ale ozval se a já začínám resit sama sebe…Je mi 32, jsem moc hubená, nemám prsa, po porodech trochu podbrisek zustal…proste být chlapem, nechtela bych mě :lol:..Jak to máte vy? Libite se samy sobe? A co partneri? Myslite si, že se k sobe vzhledove hodite?..jestli chápete, jak tu otázku myslim

• Citovat
  • Upravit
7188
20.2.18 22:17

Jeej, bud rada, ze jsi hubena a nemusis resit po porodu kila navic. Preci si nemuzes rikat, ze te chlap urcite nemuze chtit, zaklad je mit rada sama sebe, jak zni jedno klise, na kterym je ale dost pravdy - jak te muzou mit radi ostatni, kdyz nemas ty rada sama sebe. A treba mu na tobe imponuje i neco jinyho, nez jen vzhled, coz je krok spravnym smerem. Co se tyce otazky, mam dny, kdy se sama sobe libim a dny, kdy mam chut se zakopat metr pod zem, kdyz vidim tu celulitidu co mi vylezla (nikdy jsem ji nemela), jakej mam spek na brichu a povoleny nohy. Pak se obliknu a reknu si, ze to zas neni tak hrozny, abych premohla lenost a sla neco delat :mrgreen: Kazdej den se koukni do zrcadla a rekni si, jak ti to slusi, pecuj o sebe, mej se rada. A ne kvuli ostatnim, ale predevsim kvuli sobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
20.2.18 22:19

Já jsem spokojená. Jenom už skoro sedm let zpevňuju postavu. :mrgreen: S mužem se k sobě vzhledově hodíme.

Nezkoumej, líbíš se mu a basta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 22:27

Já jsem zůstala po rozvodu dlouholetého manželství s malým dítětem. Bylo mi přes 40. Né, že bych se nechtěla líbit, ale na spoustu věcí jsem neměla čas, finance či energii. Potkala jsem svého současného muže, který byl jen o trochu lehce starší než já, krásnej chlap, finance řešit nemusel (ale to mi došlo až časem), přede mnou chodil s mladýma a krásnýma holkama :lol: Já jsem se ho neptala, proč já, protože si nepřipadám, že bych mu neměla, co nabídnout 8) Mám myslím nějaké hezké povahové vlastnosti, něco hezkého na mě je také (se mu líbím) a jak říká „bavím ho“. Plus máme se rádi, pořídili jsme si další dítko. Netvrdím, že se nesnažím být hezká ;), ale pracuji na sobě i jinak než jen na vzhledu.
Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.18 22:33

Ahoj :mavam: Já se sobě líbím jen oblečená. :lol: Po dětech mi zmizela prsa a celkově se mi podivně roztekla postava. Mám sotva 50 kilo, ale mám všude vytahanou kůži. Vypadá to opravdu nehezky. Navíc kruhy pod očima od nevyspání, taky o sebe na mateřské moc nedbám. Nemaluju se a nosím culík. Dřív jsem si šíleně zakládala na vlasech. Manžel dřív sportoval, ale teď už má také bříško :lol: ikdyž svaly a fyzičku má skvělou, musí se udržovat kvůli práci. Manželovi se prý líbím. A i to cítím. Nebyl by den, kdyby mě nepochválil. Pořád mě hladí. Ale když se svléknu a náhodou se vidím v zrcadle, chce se mi brečet. :oops: Třeba při sexu nesnesu, aby bylo rozsvíceno. Nerada se vidím nahá. :think: Ale vzhledově asi hezká jsem, chlapi mají pořád zájem :lol:

• Citovat
  • Upravit
237
20.2.18 22:34
@Anonymní píše:
Ahojky,
nadpis diskuze mluvi za vse-nelibim se sama sobe. Problém je v tom, že jsem to ted posledni dva roky nerešila- zustala jsem totiž po rozchodu sama se dvema malýi detmi a chlapa nechtela ani videt.No ted jsem nekoho poznala pres seznamku.Je to moc hezkej chlap, uspešný, chytrý…Meli jsme schuzku, chce me jeste videt. A já si rikám-proč me chce jeste videt?…Tak nejak jsem očekávála po schuzce, že už se mi neozve a nebudu to tedy resit :D Ale ozval se a já začínám resit sama sebe…Je mi 32, jsem moc hubená, nemám prsa, po porodech trochu podbrisek zustal…proste být chlapem, nechtela bych mě :lol:..Jak to máte vy? Libite se samy sobe? A co partneri? Myslite si, že se k sobe vzhledove hodite?..jestli chápete, jak tu otázku myslim

Někde jsem četla, že člověk je sám na sebe v duchu dost ošklivý, shazuje se, nadává si… a tam doporučovali, aby ses denně na 30 sekund postavila před zrcadlo a říkala si tu samou pozitivní věc - „Jsem krásná - taková jaká jsem a právě teď“ za sebe mohu říct, že to funguje, zkus to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 22:44

Já třeba na sobě pozoruji, že po dvou dětech jsem sice na stejné váze jako před dětma (také cca 50), ale v obličeji mi to více sluší, když mám pár kilo navíc, což dříve nebylo. Jenže já jsem celkem drobná, takže těch pár kilo navíc, které sluší obličeji, zase nelichotí mé postavě. Můj muž má rád prádlo, nemusí být vysloveně ani rafinované, ale já ho mám a vždy jsem měla hodně. Prsa také nejsou, co bývalo, ale on na prsa nebyl nikdy ;) 8) :lol:, mám jiné přednosti :lol:

citace] @Anonymní píše:
Ahoj :mavam: Já se sobě líbím jen oblečená. :lol: Po dětech mi zmizela prsa a celkově se mi podivně roztekla postava. Mám sotva 50 kilo, ale mám všude vytahanou kůži. Vypadá to opravdu nehezky. Navíc kruhy pod očima od nevyspání, taky o sebe na mateřské moc nedbám. Nemaluju se a nosím culík. Dřív jsem si šíleně zakládala na vlasech. Manžel dřív sportoval, ale teď už má také bříško :lol: ikdyž svaly a fyzičku má skvělou, musí se udržovat kvůli práci. Manželovi se prý líbím. A i to cítím. Nebyl by den, kdyby mě nepochválil. Pořád mě hladí. Ale když se svléknu a náhodou se vidím v zrcadle, chce se mi brečet. :oops: Třeba při sexu nesnesu, aby bylo rozsvíceno. Nerada se vidím nahá. :think: Ale vzhledově asi hezká jsem, chlapi mají pořád zájem :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.18 02:24

Ahoj, zrovna jsem si dneska říkala totéž: jak jsem zošklivěla. Po dítěti si připadám jak takový mrzáček. Jakoby vyprahlá, jakoby to dobré ze mě vzalo dítě. Prsa nemám, to jsem neměla nikdy a teď mi jen visí kůže. Celé tělo ochablé a vyhublé po kojení. Kůže jako by ztratila pružnost. Přibyly vrásky, póry a kruhy pod očima. Nemám na sebe čas - nechala jsem se hezky ostříhat, ale nezvládám si vlasy sama upravit, ani jiné upravy nestíhám jak bych chtěla.
Oblečená namalovana dobrý, jak jsem štíhlá, ledacos se schová, ale uvnitř vím, jak ubohá je skutečnost. Kolikrát závidím těm holkám, co mají krásnou pleť a ženské tvary, lesklé vlasy a plné rty. Přeju jim to a tuším, že ony zas mají svoje komplexy.
Zkoušela jsem brát imedeen na pleť a vlasy, bez výsledku. Nechala jsem si odstranit žilky na nohou a do týdne byly zpátky. Asi je mi souzeno vypadat a citit se blbě.
Miluju léto, letní oblečení a válení na slunci. Ale už 20 let řeším plavky, žádné mi kvůli chybějícím prsům nesedí a v plavkách se cítím strašně nejistá. A letos je to ještě horší s jizvou po císaři a s tou ochablou postavou. Zvazuju dokonce plastiku, muj muž je ale striktně proti a tvrdí, že mám psychický problém s kterým se musím vyrovnat jinak než operací. Bohužel bez jeho podpory jít nemůžu, není kdo by se postaral o dítě, když se po operaci stěží postarám o sebe…

• Citovat
  • Upravit
25101
21.2.18 08:39

Tak každý máme jiný vkus :D To, že se ty nelíbíš sobě, neznamená, že se nelíbíš jemu. A navíc krása je někde jinde. Můj chlap není ideál krásy, ale proto, jaký je, ho miluju a to z něj v mých očích dělá krásnějšího člověka.
Prostě mu seš sympatická. Pokud nemáš umaštěné vlasy, okousané nehty, nechodíš špinavá a zapraná, tak si myslím, že to nemůže být tak špatné. To, jestli si barvíš vlasy nebo se líčíš je další věc. To se taky každému nemusí líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 18:49

Ahoj anonymní z času 02:24, to co jsi napsala přesne cítím já. Ale uplne stejne! I jsem si rikala to stejné, že moje děti ze mě vysály to „hezké“.Ted je mi 32, před cca 10 lety, kdy jsem jeste deti nemela, jsem sice mela 50 kilo a žádná prsa, ale presto ta postava vypadala tak nejak líp, bricho ploché, prsa nulky, ale presto pěkné nulky:-) Ted mám 50kg, podbrisek nafouklý(mám po porodu brisni svaly rozestouplé ), prsa nulky stále, ale po kojeni dvou deti proste vypadaji divně, v pupiku misto piercingu jizva…Do toho vrásky, suchá pleť( ted v zime katastrofa), celkove mi pripadá, že jsem nejak sešla…Kde jsou ty casy, kdy jsem se venovala modelingu…Samozřejme mi moje děti za tohle všechno stály, nikdy bych je nevymenila za nic na svete, ani svuj puvodní vzhled :lol:…Nicmene lhát nebudu, mé tělo se mi ted vubec nelíbí, pripadám si ošklivá. V léte to jeste jde, když se clovek opálí, navic jsem vic v pohode v lete po psychické stránce atd…
Tak jsem zvedavá, jestli se budu i po dalsích schuzkách líbit…Zakladatelka(obnovovatelka diskuze)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová