Nemám facebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32064
25.3.20 16:49

@Ou no vidíš, tak nejsem zase tak úplně bez  :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.03.20 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 16:50

@Monchichik no já jsem mladá, ale taky jsem uvažovala, že tlačítkový mobil byl super :lol: a jak často jste v kontaktu s přáteli? Já co nemám fb tak moc ne, ale dvě malé děti mě zaměstnávají až až :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.20 16:52

Prostě stručně řečeno, začala jsem mobil používat jen na zprávy, volání, foťák a budík :D tak ráda najdu stejný lidi na mě úrovni :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
32064
25.3.20 16:52
@Anonymní píše:
@Monchichik no já jsem mladá, ale taky jsem uvažovala, že tlačítkový mobil byl super :lol: a jak často jste v kontaktu s přáteli? Já co nemám fb tak moc ne, ale dvě malé děti mě zaměstnávají až až :lol:

No já už nejsem úplně v rozpuku :mrgreen: s přáteli úplně v pohodě, když chci, napíšu sms nebo volám, na kávičky stačí se prozvonit a sejdeme se ;)…mamka když se mi nedovolá, tak ví, že telefon je sám doma a až ho najdu, ozvu se. Kecama typu co kdyby se něco stalo důležitého se nervovat nenechám, dřív mobily taky nebyly a šlo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sushenkaaa
25.3.20 16:53

Já nepodporuju (a)sociální sítě. Na FB jsem přestala chodit tak dva roky po jeho rozmachu v ČR. Tenkrát ještě nešel zrušit účet. Rušila jsem účet nedávno, když mi přišel mail, že se do něj snažil někdo přihlásit. Nechybí mi. Myslím že mám ještě Skype, jestli mne nevykopli za nepřítomnost :) Nebyla jsem tam roky. Používám jen Whatsapp.

• Citovat
  • Upravit
32064
25.3.20 16:53
@Anonymní píše:
Prostě stručně řečeno, začala jsem mobil používat jen na zprávy, volání, foťák a budík :D tak ráda najdu stejný lidi na mě úrovni :lol: :lol:

Já jsem ho nikdy ani na nic jiného nepoužívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
25.3.20 16:54
@Anonymní píše:
Prostě stručně řečeno, začala jsem mobil používat jen na zprávy, volání, foťák a budík :D tak ráda najdu stejný lidi na mě úrovni :lol: :lol:

Ježiš to bych chtěla taky! Plánuju to taky, ale používám whatsapp, instagram a chodím sem :oops: ráda bych se inspirovala!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.20 16:54

@Monchichik No jak říkám, super… :potlesk: moc lidí takových neznám, mohu vědět kolik vám je? Máte děti malé?

• Citovat
  • Upravit
6534
25.3.20 16:55

Facebook vůbec nevedu. Používám Instagram ke stalkování lidí a komunikuju tam občas s bratrancem. WhatsApp mám kvůli manželovi. Emimino jsem se před lety založila jen tak, je to tu fajn :palec: A pak jsem ještě denně aktivní na US fóru mé oblíbené PC hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.3.20 16:59
@Anonymní píše:
@Monchichik A kolik vám je a něco jiného používáte? :-) ráda se seznámím s někým dalším, já jsem vše zrušila tak se učím žít bez toho :-) teda fb nemám asi 2 roky a zbytek jsem smazala nedávno :-)

Ja sice FB mam, ale pouzivam ho prave jenom na tu chatovaci funkci. Vubec nectu novinky od jinych lidi a ani tam nic nevkladam. Instagram a jine ani nemam. FB je jediny ucet na socialnich sitich, co mam a asi si ho ponecham. Me to totiz nesvadi na nem tratit mladi, takze mi to nevadi.

Misto toho travim vetsinu volneho casu tady na emiminu. :D

PS: je uplne jedno, co pouzivaji jini lide pro chatovaci ucely. Protoze pokud to nepouzivaji tvi pratele, nikdy je neprinutis se tam prihlasit a zacat to pouzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 16:59

@Lynx.lynx Máte děti? Já ano, dvě malé, chci se jim věnovat víc než té hloupé obrazovce, chci s lidma mluvit osobně, ne na mobilu, život je krátký a nechci prostě na stará kolena si vyčítat co vše mi mobil vzal času, chci jít dětem příkladem, že to není nutné mít aby někdo byl in, ale užívat si čas venku, spolu… Jestli to smažete, uděláte jen dobře, já měla jen jednu chatovací aplikaci, ale i tak se tam člověk sekl se psanim, je mi teď fakt dost lépe :-) a hlavně mám ráda své soukromí a žádné fotky svoje na veřejný net bych nedala, na to pozor, tak se klidně přidejte :)

• Citovat
  • Upravit
32064
25.3.20 17:02
@Anonymní píše:
@Monchichik No jak říkám, super… :potlesk: moc lidí takových neznám, mohu vědět kolik vám je? Máte děti malé?

No nemám děti malé, dvě jsou už dospělé a poslední je v pubertě ;) a tady si všichni tykáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 17:03

@warita Špatně jste mě pochopila, nikoho nechci k něčemu nutit :-) to vůbec. Jen hledám někoho, kdo to má taky tak, ráda se dozvím i důvody co lidé k tomu v dnešní době vede tohle nepoužívat :-) prostě se takových lidí moc nevidí no :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.20 17:05

@Monchichik Jo takhle a jak to třeba vnímáte, když rodina to používá a vy ne? Nesmějí se vám nějak :lol: znám takový případ, že se děti smějí mamince, že je že starých dob :lol:

• Citovat
  • Upravit
21593
25.3.20 17:07
@Tableta píše:
Facebook vůbec nevedu. Používám Instagram ke stalkování lidí a komunikuju tam občas s bratrancem. WhatsApp mám kvůli manželovi. Emimino jsem se před lety založila jen tak, je to tu fajn :palec: A pak jsem ještě denně aktivní na US fóru mé oblíbené PC hry.

co hrajes? To je nejake MRPG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák