Nemám facebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
25.3.20 17:10

Nemám ani FB, ani Instagram popř. další, co možná ani neznám :D Jediné, co mám, je WhatsApp, přes který komunikuju s rodinou nebo s přítelem, když je v práci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
25.3.20 17:11
@Anonymní píše:
@Lynx.lynx Máte děti? Já ano, dvě malé, chci se jim věnovat víc než té hloupé obrazovce, chci s lidma mluvit osobně, ne na mobilu, život je krátký a nechci prostě na stará kolena si vyčítat co vše mi mobil vzal času, chci jít dětem příkladem, že to není nutné mít aby někdo byl in, ale užívat si čas venku, spolu… Jestli to smažete, uděláte jen dobře, já měla jen jednu chatovací aplikaci, ale i tak se tam člověk sekl se psanim, je mi teď fakt dost lépe :-) a hlavně mám ráda své soukromí a žádné fotky svoje na veřejný net bych nedala, na to pozor, tak se klidně přidejte :)

Ty bláho ale úplně! Přesně přesně přesně! Je mi 23 a mám malou dceru, mám na to naprosto stejný názor. Ale podpořil mě v tom vlastně Jen partner, kamarádka co si se mnou píše přes whatsapp mě dost sjela, když jsem chtěla přejít na tlačítko, tak mě od toho docela odradila. :nevim: ale před karanténou jsem už měla nějakýho aligátora v Alza boxu ale vzdala jsem to.. potřebuju asi nějak pořádně jako popostrčit. Teď jsem byla nemocná a mám tu fůru nových knih co jsem si koupila ale nepřečetla jsem díky telefonu ani jednu stránku. :zed:

• Citovat
  • Upravit
89
25.3.20 17:12

Já pár lidí, co Facebook nepoužívají, znám, i když sama mezi ně nepatřím. Je ale pravda, že třeba Skype nebo Whatsapp mají. Já se sociálním sítím nevyhýbám, nikdy jsem ale na nich nebyla závislá, tak nemám důvod je rušit.
Každopádně i když FB mám, stejně se mi málokdy někdo ozve sám od sebe, jako bych nebyla i tak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
25.3.20 17:14

Můj chlap má jen WhatsApp protože ušetří za smsky. Můj táta nemá nic, dokonce má tlačítkáč. Oba žijou. Já pamatuju dobu, kdy se chodilo telefonovat do budky a taky ti lidé žili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 17:15

@Lynx.lynx mě je 25,takže stejná věková kategorie :hug: sice jsem asi jako exot, ale nevadí, hlavně, že sama vím, co je pro mě a mou rodinu důležité, co jsem zrušila fb tak jako by jsem nebyla, ale alespoň jsem poznala kdo v mém životě měl zůstat a kdo ne, jestli tě kamarádka nepodpořila, není práva kamarádka, já zas sháním kamarádku, kterou tady nemám, co by šla semnou ve stejných stopách a byla klidně exot jak já :lol: zatím bohužel, co mám kamarádky dvě, obě mají sociální sítě no.

• Citovat
  • Upravit
21593
25.3.20 17:16
@Anonymní píše:
@warita Špatně jste mě pochopila, nikoho nechci k něčemu nutit :-) to vůbec. Jen hledám někoho, kdo to má taky tak, ráda se dozvím i důvody co lidé k tomu v dnešní době vede tohle nepoužívat :-) prostě se takových lidí moc nevidí no :)

ja znam takovych lidi vic. Mobil pouzivam taky pouze na volani, sms, foceni a budik.

Duvody zadne nemam, vzdy jsem to tak mela. Od zacatku me silene stvalo, jak se lidi na FB chovaji. Nezajima me, co mel kdo na veceri a nepotrebuju vedet, ze dovolena na Bali byla nezapomenutelna. Nezajima me ani to, jak si lidi na FB lesti image a prezentuji svuj zivot jako by byli nejaka celebrita. Vyslovene me irituje, kdyz nekdo zebra o pozornost a o lajky. Proste tahle kultura socialnich siti mi je cizi.

Vek 40 a dve malicke deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
25.3.20 17:26
@Anonymní píše:
@Lynx.lynx mě je 25,takže stejná věková kategorie :hug: sice jsem asi jako exot, ale nevadí, hlavně, že sama vím, co je pro mě a mou rodinu důležité, co jsem zrušila fb tak jako by jsem nebyla, ale alespoň jsem poznala kdo v mém životě měl zůstat a kdo ne, jestli tě kamarádka nepodpořila, není práva kamarádka, já zas sháním kamarádku, kterou tady nemám, co by šla semnou ve stejných stopách a byla klidně exot jak já :lol: zatím bohužel, co mám kamarádky dvě, obě mají sociální sítě no.

A odkud jsi? :) klidně mi napiš soukromě, já bych byla ráda kdyby mě v tomhle někdo podpořil a spíš neshazoval. Bylo by to super!

• Citovat
  • Upravit
5913
25.3.20 17:39

Nepovažovala bych WhatsUp nebo Viber jako sociální síť. Spíše za komunikační. Já nemám FB, ani Instagram. Sociální sítě nevyužívám, protože nevím co bych tam psala nebo dávala. Moje soukromé fotografie jsou moje fotografie. Nepotřebuju, aby půlka známých věděla kde jsem, s kým a co dělám. Jak vypadá můj dům, moje dítě atp. Mám viber a ten mám proto, abych mohla manželovi poslat video či foto dcery, stejně tak i rodičům, jelikož přenášet to přes PC či BT se mi nechce. Mám kolem sebe dost lidí co sociální sítě nemají a taky dost co jo. Každého volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
25.3.20 17:41

Nemáme, ja ani manžel. Používám jen whatsapp

• Citovat
  • Upravit
4928
25.3.20 17:44

FB je dneska spíš smetiště dvacet let starých memů. Nemám a nechybí mi.

Mám Whatsapp a Instagram a přála bych si, aby je nevlastnil Zuckerberg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
25.3.20 20:21
@warita píše:
co hrajes? To je nejake MRPG?
:mrgreen: TS4
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.3.20 21:10
@Tableta píše: :mrgreen: TS4

tak preju prijemnou zabavu. Mne Sims nikdy nejak nechytili.

Ja jsem spis na stealth adventury. MOOOOC se tesim na last of us 2, co ma ted vyjit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
26.3.20 13:32
@Anonymní píše:
@Pocahonta a používáte něco jiného? Nějakou chatovací aplikaci?

Ne, nepoužívám… Nemám ani chytrý telefon… U něj se ale přiznám, že někdy lituji, že ho nemám, ale jen kvůli foťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
26.3.20 15:49
Já mám jen whatsApp@Anonymní píše:
@Pocahonta a používáte něco jiného? Nějakou chatovací aplikaci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipanekL
15.4.20 09:00

Dobrý den, obnovuji téma. Jsem tu nová a zaregistrovala jsem se, protože mě něco trápí. Snad poradíte. Nejsem zastánce sociálních sítí ani těch chatovacích. Mam malé děti a nepřeju si, aby někdy něco takového používali, nějaký Facebook, nebo Instagram a pod.Sice je ještě čas tohle řešit, bohužel nad tím už teď přemýšlím, az za mnou přijdou s prosikem, že něco takového chtějí. Je tu někdo podobně na tom? Jak jste se přes to třeba přenesli? Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák