Nemám facebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
15.4.20 10:00
@tulipanekL píše:
@welovefashion Děkuju! :kytka: a vy sama něco máte?

Mám FB i Instagram, ale na FB jsem snad 2 měsíce vůbec nebyla a Instagram otevřu 1× za cca 14 dní, právě jak mám děti, tak mi to přijde jako ztracený čas… Dřív jsem tam třeba každý den nakoukla, v práci nebo cestou do a z práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipanekL
15.4.20 10:02

@welovefashion Tak to je pak zbytečné, něco takového mít ne? :oops: :P

• Citovat
  • Upravit
7228
15.4.20 10:02

@tulipanekL Tak si porid WhatsApp, to není sociální síť je jen na volání a psaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.4.20 10:10
@tulipanekL píše:
@welovefashion Tak to je pak zbytečné, něco takového mít ne? :oops: :P

Tak asi jo, mám to jen ze zvyku, možná pocit kontaktu s okolním světem, na FB mám hodně známých na které jiný kontakt nemám… Lidi ze škol, z práce. Ale třeba kamarádka si FB smazala a nelituje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipanekL
15.4.20 10:11

@welovefashion Podívám se jaký se nabízí možnosti a přestanu asi vše tak řešit :-) jinak i já smazala fb před pár lety a vůbec nechybí :P

• Citovat
  • Upravit
tulipanekL
15.4.20 10:27

@lucenka To nemám, asi přestanu věci tak řešit :)

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
15.4.20 12:08

@tulipanekL emimino je sociální síť. Takže pokud bys byla sama v sobě důsledná, tak tohle bys řešila s někým na živo, ne na sociální síti. Evidentně mají sociální sítě svá významná pozitiva, ne jen rizika :-D

Je to něco, čemu se dá jen těžko vyhnout. SPíš než odpor je lepší problému porozumět a naučit se ho používat bezpečně a s dětmi o tom mluvit, aby se to taky naučili používat bezpečně.

Jinak ti tam prostě začnou dříve či později lézt na zapřenou a bez možnosti se ti svěřit a řešit případné problémy se v tom utopí.

Jinak už ani dnešní děti nejsou na FB, většinou ani na Instagramu, za několik let bude fugnovat něco úplně jiného.

Příspěvek upraven 15.04.20 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.4.20 12:12
@tulipanekL píše:
@lucenka To se mi zdá rozumné :) ale jak se zbavit toho hnusného pocitu, že vaše bezbranné dítě někdy bude mít takovouto nebezpečnou „věc“?

No ale to je něco úplně jiného - naučit se zvládat úzkosti je to, co potřebuješ. Naopak snaha zamezit jakémukoliv riziku zvenčí je činnost, která nemá šanci na úspěch a jedinné k čemu vede je zvyšování úzkosti

Na ten hnusý pocit - to je úzkost - platí pár vcelku osvědčených mechanismů - velmi dobře jsou popsané v téhle knížce, včetně konkrétních postupů. jak se je naučit.

https://obchod.portal.cz/…e-z-uzkosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák