Nemám pohyby - pomoc!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
24.11.08 10:25

Pokud bych z toho byla fakt na nervy, šla bych k Dr, aby mi uklidnila, že je vše ok (né od stolu, ale UTZ nebo poslech ozev nebo něco). Musí to pochopit vzhledem k tvé minulosti. Klidně bych řekla, že celou noc nespíš a máš úděsný strach. Pro klid na duši bych šla. Je mi jasný, jak se cítíš. Jak já po plodovce čekala na každý „pohybík“ a měla strach, jestli to mrně zvádlo. . .Jinak si samo mylsím, že je vše ok, ale psychika je taky důležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.11.08 12:23

Ahojky, tak já pohyby cítila poprvé v 23tt. Záleží kolik máš plodovky a jak dítě leží (jestli naléhá na břišní stěnu nebo na pátěř), taky má vliv jak jsi měla pevné svaly před otěhotněním atd.

Já byla v 19 a 22tt na 3D ultrazvuku, takže jsem věděla že je naprosto vše v pořádku, že malý tam sebou mele o 106, jen já to necítím. A musím říct, že ani posléze nemám problém s tím, že by mě nějak výrazně kopal (cítím, když položím ruku na břicho že se hýbe, sem tam se šprajcne, ale žádné bolestivé kopání). Takže máš naději, že tě tato „nepříjemnost“ těhotenství, taky nepostihne a aspoň si užiješ nerušené noci.

Jinak normální rozmezí, kdy má žena začít cítit první pohyby je 18-22tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.11.08 16:23

Ahojky myslím si to samé co pisatelky předemnou, první pohyby jsme cejtila až po 20 týdnu , aspOŇ ty znatelnější.A jestli seš na tom psychycky špatně jdu k dr. ať tě radši zkoukne, lepěí letět zybtečně než pozdě. Držím palce ať brzy kope tak ať ho miminka cítí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
25.11.08 14:54

Ahoj holky, moc díky za zprávičky a podporu. Počkám týden a když tak půjdu k doktorovi, ať si říká, co chce.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky