Nemám ráda neteř

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4511
7.7.20 21:51
@Kfětoslava píše:
Milovat ji nemusí, stačí, když ji nebude nesnášet :palec: Ona je dospělá a dítěti je dva roky, pokud nevidíte rozdíl, je mi vás tady líto. Jinak se bavte, přeji příjemné popovídaní o strašné dvouleté holce, která má přijít na návštěvu, hrůza.

hele na rovinu pokud jí nesnáší ale chová se k ní normálně tak co jako? to skoro vypadá jak kdyby tý holce ubližovala což není pravda. a jestli moje děti někomu vadí nevím a je mi to upřímně jedno :nevim:

@Takyjedna píše:
No tak tazatelka se ptá, zda má navštívit psychologa a já bych klidně napsala, že jo. Tam se chodí nejdřív s kravinama, který zakrejvaj něco hlubšího. A tohle zas taková kravina není. Vyrovnanýmu člověku jsou cizí děti u zadku. Tahle se žere, nesnáší malý děcko, jako nesnášej
pětiletý děcka svoje dvouletý sourozence, jo, je to fakt divný. A směrem k tý švagrovce je to jako žárlivost holek ze základky. Chtělo by to pořádně rozpitvat a pak odoperovat. Nenechávat si v sobě pěstovat žádný divný pocity, mohly by zdivočet a urvat se ze řetězu.

cizí děti jsou mi u zadku když se mě netýkají. a zrovna to lezení na záchod mi vadí i u vlastních dětí. a pokud by se nechtěly mazlit ale jen po mě lézt tak by mi to taky vadilo nejsem žíněnka.

Příspěvek upraven 07.07.20 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
@ludmilaadamkova píše:
Já teda nechápu proč je naprosto nutné se stýkat každý týden s člověkem který mi leze na nervy byť je z rodiny. Co je to za masochismus. Až z toho vznikne patologicka nenávist k 2.5 letému dítěti protože se narodila jako holka má nadváhu a a vlezlo tetě na záchod a matka ji kupuje nevhodné oblečení. A jako důvod nenávisti se uvádí i růžová barva kůže. Fakt nad moje chápání.

No, tak na nenávist kvůli barvě kůže si budeme muset, tuším, zase zvykat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Takyjedna píše:
No takže seš vlastně taková rasistka :mrgreen:

Vlastně jo…Preferuji míšence, neboť u nás v rodině taky nejsme žádní Von… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
7.7.20 21:54
@Ravedd píše:
cizí děti jsou mi u zadku když se mě netýkají. a zrovna to lezení na záchod mi vadí i u vlastních dětí. a pokud by se nechtěly mazlit ale jen po mě lézt tak by mi to taky vadilo nejsem žíněnka.Příspěvek upraven 07.07.20 v 21:52

Tak se na hajzlu zamkni a dítěti řekni, nelez na mě, kdyby to bylo moc složitý, tak říct prostě NE. Co je na tom těžkýho? Dá se to vykomunikovat. Děcka moc dobře rozuměj, normální řeči i řeči těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.7.20 21:56

No ja nevim, tak prece nezalozi diskuzi, ze ji to cizi dite trochu vadi, ale vlastne ani ne. To se tu ozvoi zase: proboha, co resis..a tvoje problemy bychtela mit… :lol:

Proste ji ti zacalo prerustat pres hlavu. Jo, a komu se zda, ze zakladatelka zere male deti, tak me nesnasela moje teta, ackoliv si me brali na prázdniny- byli jsme dva jedinacci. Poznala jsem to, kdyz jsem mlaskla a ona na me vyjela: ty prase jedno…! No…to me zarazilo a az do dosp3losti jsem si vsimala, jak ma na me blbe kecy, naposledy na pohrbu myho taty, prede vsema vyjekla, jaky to mam proboha odrosty ( to me nevidela ted :lol: ). Tak jenom, ze me to fakt nepoznamenalo :P spis si tukam na celo, ze ji to bavi ;)

• Citovat
  • Upravit
9414
7.7.20 22:00
@PaníKadrnožková píše:
No ja nevim, tak prece nezalozi diskuzi, ze ji to cizi dite trochu vadi, ale vlastne ani ne. To se tu ozvoi zase: proboha, co resis..a tvoje problemy bychtela mit… :lol:Proste ji ti zacalo prerustat pres hlavu. Jo, a komu se zda, ze zakladatelka zere male deti, tak me nesnasela moje teta, ackoliv si me brali na prázdniny- byli jsme dva jedinacci. Poznala jsem to, kdyz jsem mlaskla a ona na me vyjela: ty prase jedno…! No…to me zarazilo a az do dosp3losti jsem si vsimala, jak ma na me blbe kecy, naposledy na pohrbu myho taty, prede vsema vyjekla, jaky to mam proboha odrosty ( to me nevidela ted :lol: ). Tak jenom, ze me to fakt nepoznamenalo :P spis si tukam na celo, ze ji to bavi ;)

Ale tetku to žere, o to jde. Tobě je to fuk, ona má z toho buď žaludeční vředy, nebo něco jinýho, na co je zrovna citlivá. A to není dobrý si takhle pěstovat. Proto to tu zakladatelka řeší. Nebudeme jí přece podporovat v nezdravém způsobu života. Ještě, když víme, že se bez toho dá žít, a o moc líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
7.7.20 22:04
@Takyjedna píše:
Tak se na hajzlu zamkni a dítěti řekni, nelez na mě, kdyby to bylo moc složitý, tak říct prostě NE. Co je na tom těžkýho? Dá se to vykomunikovat. Děcka moc dobře rozuměj, normální řeči i řeči těla.

Ale já přece neříkám že to tak nejde. Prostě jen chápu že to může vadit. A holt ne každý to hned řekne, jsou lidi kteří neradi okřikují cizí děti, jsou lidi kteří se snaží vyhnout tématům který můžou udělat zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.7.20 22:06
@Takyjedna píše:
Ale tetku to žere, o to jde. Tobě je to fuk, ona má z toho buď žaludeční vředy, nebo něco jinýho, na co je zrovna citlivá. A to není dobrý si takhle pěstovat. Proto to tu zakladatelka řeší. Nebudeme jí přece podporovat v nezdravém způsobu života. Ještě, když víme, že se bez toho dá žít, a o moc líp.

Tak s tim souhlasim. Ale zaroven ji chapu, ze opravdu lze mit averzi vuci nekomu, i kdyz je to vuci diteti nekorektni ;)

• Citovat
  • Upravit
1237
7.7.20 22:09

Též se mi nelíbí otylé nebo vlezlé děti. Nicméně bych to nikdy nedala těm dětem nebo jejich rodičům najevo. A rozhodně bych se tím neužírala. Dokážu si udržovat od nesympatických dětí odstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
7.7.20 22:13
@PaníKadrnožková píše:
Tak s tim souhlasim. Ale zaroven ji chapu, ze opravdu lze mit averzi vuci nekomu, i kdyz je to vuci diteti nekorektni ;)

Tak tu averzi taky chápu, jen ji chci povzbudit, by se ji snažila překonat. Je to jako taková adventura, je to na dlouho, složitý, ale s odměnou na konci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.7.20 22:15

No tak jsi zakladatelko ženská, proto máš zlobu v sobě zakódovanou, takže čemu se divíš? Takových vás tu je 12 do tuctu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
7.7.20 22:17
@olino píše:
No tak jsi zakladatelko ženská, proto máš zlobu v sobě zakódovanou, takže čemu se divíš? Takových vás tu je 12 do tuctu…

Máš recht Olinko :D Sis sem odskočila od Ordinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.20 22:21
@Takyjedna píše:
Máš recht Olinko :D Sis sem odskočila od Ordinace?

Ten je vod ontarovy… Starý… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
7.7.20 22:23
@olino píše:
No tak jsi zakladatelko ženská, proto máš zlobu v sobě zakódovanou, takže čemu se divíš? Takových vás tu je 12 do tuctu…

divných chlapů s IQ tykve je tu ještě víc a ty jsi jejich vedoucí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.20 09:30

@DoktorkaZorkaHorká Ano, má to říct na férovku. Né malé holce, ta za nic nemůže. Jak jsem již psala, malou nemá ráda díky její matce. Matce má říct, jak to je. Evidentně je uplně hotová z toho, že je zase uvidí, tak proč ji neřekne, že ji prostě vaděj a že by byla ráda, kdyby tak často nejezdili a že ji hrozně vadí, že kupuje dceři stejné věci jako má ta její. Švagrová se třeba urazí, ale každej si zaslouží pravdu a né přetvářku jako prase. O tom, že holku nemá ráda ať radši ani neříká, protože svou švagrovou raní. Beru to podle sebe, mě by to ranilo a už bych se u ní neukázala. O tom, že tady pomlouvá malé devče, že je tlustá se radši ani vyjadřovat nebudu, zakladatelku neznám, ale tímhle u mě klesla na bod puberťačky prostě. Vsadím se, že je to totiž uplně jinak, zakladatelka je ta, co žárlí, žárlí prostě na švagrovou, že má kluka i holku jako ona, vadí ji, že má holka stejný tričko jako její a třeba švagrové dcera je v něčem rychlejší než ta její a proto tu malou nesnáší ( jako by za to mohla ta malá).Zakladatelka je ten kámen urazu, né švagrová s dcerou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová